If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пазарът в бг е супер манипулативен , което е много добре за едни ,и много жалко за други , но от друга страна другите нямат място на този пазар
Лесно реши кои имат право да са на пазара и кои- не.
Най-добре на пазара да са само 2-ма играчиДа си купуват и продават един на другхахаха
А още по-добре да няма пазар, А?
хахха
Чичо Личо, то това за доходностите на фондовете, както и онова за презаписването при Трейса, май не е много за хвалене В смисъл, че България (поне географски) е по-близо до Гърция, а Румъния до Европа, ако ме разбираш какво искам да кажа
несъмнено ще ударим Гърците в земята, но това няма да стане в следващата една година
много сме далеч от масовостта при инвестициите но борсата и от издуването на индексите на техния пазар 98-99-00
...манталитетът ни е такъв, че няма как да не срутим пазара рано или късно
няма да стане тая защото елана ни предупреждават навреме и ще се погрижат за всички нас
Чичо Личо, то това за доходностите на фондовете, както и онова за презаписването при Трейса, май не е много за хвалене В смисъл, че България (поне географски) е по-близо до Гърция, а Румъния до Европа, ако ме разбираш какво искам да кажа
несъмнено ще ударим Гърците в земята, но това няма да стане в следващата една година
много сме далеч от масовостта при инвестициите но борсата и от издуването на индексите на техния пазар 98-99-00
няма да стане тая защото елана ни предупреждават навреме и ще се погрижат за всички нас
а бе, не съм много съгласна)
Като народопсихология сме по-близо до румънците, отколкото до византийците)...Като все пак, сме си ...НИЕ))
не съм съгласен , по-скоро румънците са по-близо до нас и най-вече до Столипиново
Коментар