Първоначално изпратено от KLYN
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Гошо момче лошоИскам да предупредя всички знайни и незнайни начинаещи инвеститори от следните неща:
1 тук можете да прочетете мнението на хора ,които нямат идея какво е борса и къде се намира тя
2.много от хората са толкова на червено ,че са скломми да убедят и дявола в правотата на мнението си и да инвестира на борсата
3. други печелят на гърба на т.2
4. всеки има глава и ако не умее да я използва ви съветвам да не се доближава до нещо носещо зловещото име борса
5, този форум трябва да е последното нещо ,което би ви водило в начинанието борса
6.не четете какво пиша защото други ще ви кажат как да инвестирате
п.с всичко казано до тук не е препоръка съвет или опит за маниполация , а просто и само предупреждение
клавиатурата ми е шведска и съм изкопал кирилица само заради тъпия форум за да не ми четете латиницата ,но явно вместо да вникват някой какво се опитвам да кажа , броят правописни грешки, няма лошо щом това ви доставя радост в този тежък моментНе е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pro_tipsterВсички ще купуваме, но банките и чуждестранните играчи продават по ред причини
Дано се окажа лош пророк, но кеша се тегли от големите заради проблемите
Къде ги видя проблемите ? Нима отчетите са лоши ? Сигурно икономиката е в рецесия ? Или пък чуждестранните и вътрешни инвестиции са намалели ? Да не говорим, че се очакват доста средства по европейски програми, които ще се влеят в икономиката. Верно е, че повечето от тези фактори са отчетени и калкулирани в акциите на компаниите, но да се изтъкват от това проблеми си е меко казано манипулативно. Айде малко по-сериозно и без да заблуждаваме аудиторията!
Коментар
-
Bobi75
twisted sisters - burn in hell
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от Гошо момче лошоИскам да предупредя всички знайни и незнайни начинаещи инвеститори от следните неща:
1 тук можете да прочетете мнението на хора ,които нямат идея какво е борса и къде се намира тя
2.много от хората са толкова на червено ,че са скломми да убедят и дявола в правотата на мнението си и да инвестира на борсата
4. всеки има глава и ако не умее да я използва ви съветвам да не се доближава до нещо носещо зловещото име борса
5, този форум трябва да е последното нещо ,което би ви водило в начинанието борса
п.с всичко казано до тук не е препоръка съвет или опит за маниполация , а просто и само предупреждение
клавиатурата ми е шведска и съм изкопал кирилица само заради тъпия форум за да не ми четете латиницата ,но явно вместо да вникват някой какво се опитвам да кажа , броят правописни грешки, няма лошо щом това ви доставя радост в този тежък момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоИскам да предупредя всички знайни и незнайни начинаещи инвеститори от следните неща:
п.с всичко казано до тук не е препоръка съвет или опит за маниполация , а просто и само предупреждениеNIAMAM KIRILICA V OFICCEamolia, budete tolerantni...
Коментар
-
Искам да предупредя всички знайни и незнайни начинаещи инвеститори от следните неща:
2.много от хората са толкова на червено ,че са склонни да убедят и дявола в правотата на мнението си и да инвестира на борсата
п.с всичко казано до тук не е препоръка съвет или опит за манипулация , а просто и само предупреждение
Коментар
-
pnk, аз също купувах и ще продължа да купувам и дали това ще се хареса някому си е негова работа. Ако не съм улучил , ще си посипя главата с пепел и толкова. Всеки си има собствена стратегия, парите са си негови и сам определя как ще ги инвестира, харчи или пропилява.[/quote]
подобни реакции имат определение в психологията ,мисля че се казваше самоубеждаване на личноста
Коментар
-
Най-после нещо по темата.
До тука колега бяха три страници изписани с глупости.
Предлагам на всички уважаващи себе си форумци да спрат да отговарят на индивида хамелеон и да се придържат към темата. Той вече мигрира в друга тема, нека се изявява там.
pnk, аз също купувах и ще продължа да купувам и дали това ще се хареса някому си е негова работа. Ако не съм улучил , ще си посипя главата с пепел и толкова. Всеки си има собствена стратегия, парите са си негови и сам определя как ще ги инвестира, харчи или пропилява.
Коментар
Коментар