И не слушайте никой.Goldman имаш ЛС.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от lochavИнтересно ми е за коментарите ви а и аз от скоро се заигравам на БСБ
Поради липса на време и знания чрез доверителен фонд! Засега не мисля да излизам от играта макар че признавам си е страшничко с тези силно низходящи трендове,а и си мисля че по скоро не е фундаментална причината, а друга -спекулативна най вероятно и игра на нерви!
Не е препоръка!
Коментар
-
Интересно ми е за коментарите ви а и аз от скоро се заигравам на БСБ
Поради липса на време и знания чрез доверителен фонд! Засега не мисля да излизам от играта макар че признавам си е страшничко с тези силно низходящи трендове,а и си мисля че по скоро не е фундаментална причината, а друга -спекулативна най вероятно и игра на нерви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от franky4fingersEi momcheta i momicheta, koe e po-silno straha ili alchnostta?
не е препоръкаили може би казваш buy??
Коментар
-
То подобни работи се пишеха и през октомври, но да не се появи този пост през декември само със сменени месеци
Първоначално изпратено от franky4fingersMoga da opravdaq do nqkakva stepen prodavachite prez Oktomvri, no prodavachite prez poslednite dni, nqma kak da harakteriziram bez da gi obidq.
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от franky4fingersEi momcheta i momicheta, koe e po-silno straha ili alchnostta?
не е препоръкаили може би казваш buy??
Коментар
-
Първоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от franky4fingersEi momcheta i momicheta, koe e po-silno straha ili alchnostta?
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от franky4fingersEi momcheta i momicheta, koe e po-silno straha ili alchnostta?
не е препоръка
Коментар
Коментар