IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skica
    Аз не разбирам колкото Вас от борса, но ако изцепките на ЕЛАНА , са виновни за развитието на борсата последните дни, то те са меко казано - егати и лайнарите...
    mislja 4e obob6ti okolo 3000 mnenia ot poslednite 3 sedmici :-)
    moje i da sa pove4e.

Коментар

• Аз не разбирам колкото Вас от борса, но ако изцепките на ЕЛАНА , са виновни за развитието на борсата последните дни, то те са меко казано - егати и лайнарите...

Коментар

• Колеги ,единствения изход от така създалата се ситуация е да бъдем мъже...спираме да продаваме,обаче това не означава ,че няма да купуваме....Искам да кажа ,че така намаляваме предлагането и увеличаваме търсенето.Дори слагам заявки ,които няма да се изпълнят ,но пише ,че има търсене...Много е важно да се увеличи ТЪРСЕНЕТО. По мои изчисления тази година ще я приключим надолу и в началото на другата ще тръгнем нагоре,но колко и как не съм врачка...Няма да се плашите,каквото за всички това и за гол Асан...

Коментар

• Според мен Елана изпуснаха духа от бутилката, без да знаят какво ще стане. Можеше и нищо да не стане, но доста дребни играчи бяха направили голяма доходност, панираха се и решиха да приберат печалби. Покрай тях се панираха и другите - с по-малки или никакви печалби и започнаха да продават. Накрая /днес/ продаваха и тези, които са на загуба. Сега на Елана най-много им се иска духа да се прибере вътре, но докато паникьорите не разпродадат, нищо не могат да направят, защото в същото време трябва да пазят кеша за обратните изкупувания, които със закъснение се засилват. Ето защо се моля паникьорите да са разпродали, фондовете да допълнят от пенсионните, за да имат кеш, а в медиите да има обратна кампания на основните заглавия в утрешната преса. Ако институционалните направят добър ПР кризата ще спре, надявам се да са достатъчно умни и да не си подпалят чергата, че и моята пуши

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur
            POZDRAVETE KAMEN KOL4EV ZA DULBOKATA KOREKCIJA
            това за което преди известно време го плюх К.К. е че пазар лесно се бута, ама трудно се удържа - г-н К.К. силно се надявам, че не сте и ВИЕ сред паниралите се от собствените си простотии, защото иначе не виждам по каква друга причина гуруто на БФБ може да разпродава ПИБ на 10.80!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Много ме е срам...
              Нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от VD
                Първоначално изпратено от Играч с потенциал
                аре и аз да се изкажа оптимистично, Това са нивата, на които ще бъдем през близките месеци. Може да има още малко спад, но той бъзро ще върне до сегашното състояние. За бурен растеж нагоре обаче нямам очаквания поне до средата на 2008 дотогава може да сме плавно но много бавно надоре. после може и да засили малко.

Прогнозата се основава единствено на съзерцаване на звездите, и не представлява препоръка за покупка или продажба.
                Аз лично си мисля, че грешиш.... въпреки че имам по-малко мнения
                Как си го позволяваш VD.Засрами се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Играч с потенциал
                  аре и аз да се изкажа оптимистично, Това са нивата, на които ще бъдем през близките месеци. Може да има още малко спад, но той бъзро ще върне до сегашното състояние. За бурен растеж нагоре обаче нямам очаквания поне до средата на 2008 дотогава може да сме плавно но много бавно надоре. после може и да засили малко.

Прогнозата се основава единствено на съзерцаване на звездите, и не представлява препоръка за покупка или продажба.
                  Аз лично си мисля, че грешиш.... въпреки че имам по-малко мнения
                  Нищо не препоръчвам

Коментар

Първоначално изпратено от todorov 74

ИГРАЧ,тази прогноза едно към едно може да бъде поместена в сайта на ЕЛАНА.И без друго те също гледат звездите като ги правят.А между другото пасва и на политиката която проповядват в последно време.
                    Водя те по броя на мненията, така че съм по-опитен
                    Едва ли ще се намери някой тук ,който да оспори или да се усъмни в твойта ОПИТНОСТ.Точно за това направих такова предложение.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74

ИГРАЧ,тази прогноза едно към едно може да бъде поместена в сайта на ЕЛАНА.И без друго те също гледат звездите като ги правят.А между другото пасва и на политиката която проповядват в последно време.
                      Водя те по броя на мненията, така че съм по-опитен

Коментар

Коментар

• аре и аз да се изкажа оптимистично, Това са нивата, на които ще бъдем през близките месеци. Може да има още малко спад, но той бъзро ще върне до сегашното състояние. За бурен растеж нагоре обаче нямам очаквания поне до средата на 2008 дотогава може да сме плавно но много бавно надоре. после може и да засили малко.

Коментар

• Да добавя, че ако съм прав, всички индивидуални кобоси заедно имат капитал колкото 1 /един/ голям фонд. Защо е тази паника тогава.

Първоначално изпратено от zaho
                            Първоначално изпратено от romantik
                            Обяснете ми - виждам, че големите купуват големи пакети. Продават предимно индивидуалните кобоси. Ако те са да речем 2000 с по средно 100 000 лв капитал, това прави 200 милиона лева. Да речем че са решили да разпродадат 50 процента от активите си - 100 милиона лева. Колко време смятате че ще продължи това? При среден оборот 5-6 милиона - около 20 дена. Значи краят му се вижда. Освен ако не са решили всички да излезат от играта и да оставят в нея само фондовете. Може и да бъркам в сметките, но ми се ще да открия някаква логика поне за собствено успокоение
                            mislja 4e tova be6e celta na mediinata kampania- nakaraja fondovete da si jitkat golemi paketi i da si vdigat vzaimno dohodnosta.
                            drugi varianti sa da svaljat borsata za da privlekat 4ujdi investitori prez XETRA koito da si kupuvat na PEta po 15
                            samo si baja.:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от romantik
                              Обяснете ми - виждам, че големите купуват големи пакети. Продават предимно индивидуалните кобоси. Ако те са да речем 2000 с по средно 100 000 лв капитал, това прави 200 милиона лева. Да речем че са решили да разпродадат 50 процента от активите си - 100 милиона лева. Колко време смятате че ще продължи това? При среден оборот 5-6 милиона - около 20 дена. Значи краят му се вижда. Освен ако не са решили всички да излезат от играта и да оставят в нея само фондовете. Може и да бъркам в сметките, но ми се ще да открия някаква логика поне за собствено успокоение
                              mislja 4e tova be6e celta na mediinata kampania- nakaraja fondovete da si jitkat golemi paketi i da si vdigat vzaimno dohodnosta.
                              drugi varianti sa da svaljat borsata za da privlekat 4ujdi investitori prez XETRA koito da si kupuvat na PEta po 15
                              samo si baja.:-)

Коментар

• Обяснете ми - виждам, че големите купуват големи пакети. Продават предимно индивидуалните кобоси. Ако те са да речем 2000 с по средно 100 000 лв капитал, това прави 200 милиона лева. Да речем че са решили да разпродадат 50 процента от активите си - 100 милиона лева. Колко време смятате че ще продължи това? При среден оборот 5-6 милиона - около 20 дена. Значи краят му се вижда. Освен ако не са решили всички да излезат от играта и да оставят в нея само фондовете. Може и да бъркам в сметките, но ми се ще да открия някаква логика поне за собствено успокоение

Коментар

Working...
                                X