IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ... Аз пък казвам само
    .. СПОКО БЕ ХОРА..
    ДОРИ И ТЕЗИ ДЕТ ПРОДАВАТ НЯМАТ ИНТЕРЕС ЦЕНИТЕ ДА СА НАПОЛОВИНА...
    .. КО ПРАЯТ СТАРИТЕ МОРСКИ ВЪЛЦИ ПО ВРЕМЕ НА БУРЯ..???
    .. ДОЛУ В ТРЮМА ... НА ПО ЧАША РОМ...
    ЩЕ ПОДУХА, ЩЕ ПОГЪРМИ...
    И ТОЛКОЗ..

СПОКОЙСТВИЕ И СИЛНА ХРАНА МУ Е МАЙКАТА...
    ПЪК АКО ИМАТЕ НЕКОЙ ЛЕВ РЪФАЙТЕ...

ПОЗДРАВИ ..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
      И нещо друго забелязвам- когато нищо неразбиращ вложител даде парите си за 1 месец, получава загуба 20% и логично напуска като разпродава всичко, това за него си е чиста пирамида. Като го сподели с другите...
      eto tova me pritesnqwa ,ako po4ne da se slu4wa(((
      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Те са кеширали. Ще отчетат 0%

Коментар

• Е чак -20% едва ли ще отчетат фондовете. Не забравяйте че и молива и хартията е при тях.

Но около -10% мисля че ще видим.

Коментар

• И нещо друго забелязвам- когато нищо неразбиращ вложител даде парите си за 1 месец, получава загуба 20% и логично напуска като разпродава всичко, това за него си е чиста пирамида. Като го сподели с другите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
              Повечето вложители си нямат хал хабер как вървят нещата и не поглеждат какво става на борсата преди да получат месечните си отчети. Вземат ли в ръце ноемврийските и там фигурират едни изненади от рода на -15% или -20%, съм съвсем сигурен какво ще направят.
              НЕ БЪРЗАЙТЕ .....ДО КРАЯ НА НОЕМВРИ ИМА МНОГО ВОДА ДА ИЗТЕЧЕ............

Коментар

През следващия си отчет всичките фондове като покажът загуби, да видим кои ще се излъже да отиде.
                Как ще звучи само - "инвестирайте при нас, защото ние сме само с -20% доходност за ноември" - хахахахаха

Коментар

• Повечето вложители си нямат хал хабер как вървят нещата и не поглеждат какво става на борсата преди да получат месечните си отчети. Вземат ли в ръце ноемврийските и там фигурират едни изненади от рода на -15% или -20%, съм съвсем сигурен какво ще направят.

Коментар

• buy and hold е ефективна мярка срещу тях а и срещу корекции. Понеже всеки вече се научи на това и няма нужда да използва фондове те атакуваха. За съжаление най- лабилните са извън играта. Въпроса е до кога могат да си позволят да генерират загуби, вложителите им бягат от тях вече дори и да са на загуба за кратък период. През следващия си отчет всичките фондове като покажът загуби, да видим кои ще се излъже да отиде.

Коментар

Фондовете и ИП проявиха "раздвоение на личността". От една страна заявяват в рекламите си огромна доходност, от друга- атакуваха пазара с негативни изявления. Те обаче играят с чужди пари и провокираните им клиенти бързат да разпродават. Не знам как могат да противодействат когато доверието изчезна.
                      Показа се ясно, че инвеститорите са много лабилни и лесно могат да бъдат манипулирани.
                      Мисля, че по Нова година ще сме се стабилизирали, но страха властва и ако дори един ден тренда е позитивен на следващия има разпродажби.
                      За рязко покачване не ми се вярва скоро да има, понеже дори да има наченки на такова веднага ще плъзнат манипулатори по вече познатата схема. В тази корекция забелязвам отчаяние- не се вижда следващия бум, това отблъсква потенциални играчи.
                      На предстоящата конференция всеки професионален участник да си подготви по едно позитивно слово за БФБ и как цените са изгодни че иначе...
                      Както инициираха началото на спада, ИП могат лесно да обърнат нещата само с десетина милиона лева общи авоари. Никакъв проблем за тях ако действат в комбина. Според мене комбина имаше и продължава да има. Има и далавера за ИП ако еуфорията се сменя по-честичко с паника и обратно. Стратегията buy and hold на тях никак не им допада, защото не вземат нищо от такива играчи. В крайна сметка те си печелят от комисионите. Днес продал някой, утре купил, за тях винаги има някакви проценти.

Коментар

• http://www.somonifb.com/

обърнете внимание на стойността на sofix при сомони сега показва точно 1717 или аз нещо съм разногледа или е тея са оптимистите

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009
                          Pitaite Kol4ev optimist li e za kratkosro4noto razvitie na Borsata
                          ЗА УМРЕЛИТЕ КУЧЕТА ПО-ДОБРЕ НИЩО.....

Коментар

• Pitaite Kol4ev optimist li e za kratkosro4noto razvitie na Borsata

Коментар

• Липсата на свободни пари оказва голямо влияние.

Коментар

• Фондовете и ИП проявиха "раздвоение на личността". От една страна заявяват в рекламите си огромна доходност, от друга- атакуваха пазара с негативни изявления. Те обаче играят с чужди пари и провокираните им клиенти бързат да разпродават. Не знам как могат да противодействат когато доверието изчезна.
                                Показа се ясно, че инвеститорите са много лабилни и лесно могат да бъдат манипулирани.
                                Мисля, че по Нова година ще сме се стабилизирали, но страха властва и ако дори един ден тренда е позитивен на следващия има разпродажби.
                                За рязко покачване не ми се вярва скоро да има, понеже дори да има наченки на такова веднага ще плъзнат манипулатори по вече познатата схема. В тази корекция забелязвам отчаяние- не се вижда следващия бум, това отблъсква потенциални играчи.
                                На предстоящата конференция всеки професионален участник да си подготви по едно позитивно слово за БФБ и как цените са изгодни че иначе...

Коментар

Working...
                                X