IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Uhaaaaaa SOFIX -6,15% )))
    Burzo v kruchmata da vi vidia!
    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• --------------------------------------------------------------------------------

Phoenixheart написа:
      zlata lamia написа:
      Големият растеж остана в миналото! Просто го забрави и продавай! Поне твойте акции са взети без пари и ще реализираш добра пе4алба! Недей 4ака "4удеса" от БФБ!

растежа в миналото?! какво изведнъж да не излезе, че българия е в криза, заради банките, белене, ес, нато, бюджетния излишък и договорите с русия?

Точно това се опитвам и аз в трите мозъчета да му вбия... Дори да приемем, че борсата се поизбалончи за последната година, сега почти няма читава акция, която да не е подценена.

Не че се сърдя на тия, дето бягат - на душевно болни хора можеш ли да се сърдиш? Абе, аланкоолу, като са ви треперливи сърчицата и са ви гладки мозъчетата, чий го дирите на Борсата, бе !!

Не сте прави и Вие!!!
      За какъв Буй да стоиш на борсата? Всичко е от ясно по-ясно... Като си напред и мечките са слезнали от гората - продаваш, за да имаш кеш като се стигне дъното и да купиш 3 пъти повече акйии за същите пари. Не да си стискаш "подценените" акции и да чакаш 3 години да реализираш някъква печалба.

Коментар

• аз нямам от ГАГБТ ама след като посегнаха и на него - си е е...о майката
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от fatvili
          Аз не съм продавал и нямам намерение точно писах че ме е яд че нямам кеш /в темата за Хима/ и не съм полудял още ... ама ако ми падне ламята ще си изкарам за цялата корекция ... вече много дразниш да знеш
          Е, не с лошо !!! Така само го радвате Ламьов !!!
          Надали иначе има някой, избягал в последно време, дето да не е вътре - аз ще съм изключение, ако реша да - дори сега мога да изляза и да съм на сосна печелба от 95% от акциите си... не че имам такова намерение де...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре от 15 месеца играя на БФБ от тогава май само ти и още двайсет ника останаха същите другите се скъсаха да се крият зад нови никове и да манипулират нормално е тея дето влязоха щото прочетоха във вестниците че тука има голем келепир да четат и да се шашкат ... хубу че останахте още малко като тебе че иначе ...

Коментар

• Проблемът не е че хората бягат сега, а че са били прекалено смели и са останали чак досега. Това и причинява стръмните сривове последните дни и седмици. Всеки се е надявал че все някой ще налее пари на пазара за да може и той да излезе сух от положението и вместо да закрие губеща позиция чака положението да стане неспасяемо. Нищо, следващия път хората ще знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                Първоначално изпратено от zlata lamia
                Големият растеж остана в миналото! Просто го забрави и продавай! Поне твойте акции са взети без пари и ще реализираш добра пе4алба! Недей 4ака "4удеса" от БФБ!
                растежа в миналото?! какво изведнъж да не излезе, че българия е в криза, заради банките, белене, ес, нато, бюджетния излишък и договорите с русия?
                Точно това се опитвам и аз в трите мозъчета да му вбия... Дори да приемем, че борсата се поизбалончи за последната година, сега почти няма читава акция, която да не е подценена.

Не че се сърдя на тия, дето бягат - на душевно болни хора можеш ли да се сърдиш? Абе, аланкоолу, като са ви треперливи сърчицата и са ви гладки мозъчетата, чий го дирите на Борсата, бе !!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Докато поне малко не се успокоите( и не престанете с епитетите) няма да ви пиша! Нека пребъде "ОПТИМИЗМА"!

Коментар

• Аз не съм продавал и нямам намерение точно писах че ме е яд че нямам кеш /в темата за Хима/ и не съм полудял още ... ама ако ми падне ламята ще си изкарам за цялата корекция ... вече много дразниш да знеш

Коментар

• БФБ-София АД уведомява всички свои членове, че редовната ежемесечна среща на инвестиционната общност с домакин КФН ще се проведе на 24 януари 2008 г. (четвъртък) от 12 ч. в Комисията за финансов надзор, ул. „Шар планина” № 33.
                      Вашите въпроси и предложения за теми за дискусия можете да изпращате на следния електронен адрес: diskusia@fsc.bg

Коментар

• с тез арбитражи покрай лошото се запали и хубавото...време е за вкарване на кеш пак пък да видим кон боб яде ли

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia

Коментар

• -6,43 % - тая година да не са я обявили за година на "Рекордите на Гинес"

предната седмица - черен вторник и сряда - тази черен понеделник - останаха още само черен четвъртък и петък - индекс 1190 - и може и да обърнем ако има какво да обръщаме вече ))
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                              Абе супер разбирачо, ти искаш да си си голям манипулатор май. Я се скрий някаде в селската си дупка и не се прави на толкова отворен. Хората тук не са по-неграмотни от теб и със сигурност знаят кога да продават и кога да купуват. Твойто е евтина манипулация на човек с неосъществени амбиции!!!

Коментар

• За 4-ти километър сте,"АКЦИОНЕРИ"!

Коментар

Working...
                                X