IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• zabelqzvqm 4e otnovo golemite(fondove) ne kupuvat,tzenite li sa im visoki,po niski li 4akat ili im tribvat pari za ne6to drugo.Vie kak mislite.

Коментар

• Predpolagam ste go vidq li tova. Nicho novo de

http://www.investor.bg/?id=57812

Коментар

• BBS Индикатор на в. Пари: Месечна прогноза

Предколеден позитивизъм

Бичите настроения категорично надделяват през последния месец

година 2007, брой 232, от 03.12.2007 г.
        Мирослав Иванов, mivanov@pari.bg

Позитивно са настроени брокерите за движението на широкия индекс BG40 през декември, показа редовната анкета на в. Пари. В последния месец от годината трябва да очакваме повишение в цените на търгуваните на борсата акции, смятат 78% от анкетираните брокери. Други 12% са на мнение, че няма да има изменение на индекса. Оптимизмът преди коледните празници стига дотам, че никой не смята, че ще има понижение на индексите.
        Очевидно очакванията са, че корекцията на БФБ е приключила. Прогнозите, че след края на IPO на Енемона книжата отново ще поскъпнат, се оправдаха.

Написаното не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

http://www.pari.bg/article.aspx?article_id=316740
        ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          ... Аз пък казвам само
          .. СПОКО БЕ ХОРА..
          ДОРИ И ТЕЗИ ДЕТ ПРОДАВАТ НЯМАТ ИНТЕРЕС ЦЕНИТЕ ДА СА НАПОЛОВИНА...
          .. КО ПРАЯТ СТАРИТЕ МОРСКИ ВЪЛЦИ ПО ВРЕМЕ НА БУРЯ..???
          .. ДОЛУ В ТРЮМА ... НА ПО ЧАША РОМ...
          ЩЕ ПОДУХА, ЩЕ ПОГЪРМИ...
          И ТОЛКОЗ..

СПОКОЙСТВИЕ И СИЛНА ХРАНА МУ Е МАЙКАТА...
          ПЪК АКО ИМАТЕ НЕКОЙ ЛЕВ РЪФАЙТЕ...

ПОЗДРАВИ ..
          Май е време да изпълзяваме...
          Как мислите... ???
          Погърме, посвисте, айде стига му толкоз...
          Махлясааме у тоа трюм...
          :P
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://images01.snimka.bg/000316792.jpg

ето и от мен една творба

Забелязал съм, че по време на корекции и в последващите възстановявания техническите анализи придобиват доста голяма популярност . Лошо няма те си имат своето място. Това че Софикс ще мине 2000 без много да се напъва, в сравнително краткосрочен план е ясно, но май е време да се мисли не кога, а къде .

Голяма работа, ако си предвидил тренда на Софикс седмица по рано, ако тогава всичко готино, което е или не е в Софикс вече е поскъпнало (всички знаем, че добрите дружества възстановяват с по над 5% на ден в първите дни).

В тази връзка мисля, че резултатите на водещите дружества (и не само) категорично опровергават мнението, че БФБ е фундаментално надценена, а това е по-важното . Инвесторрр много правилно обърна внимание на свободната кешовица, нещо, за което говорихме цяло лято, но напоследък забравяме. Големите пари търсят добри нива за влизане, а не най-добрите нива за влизане

Успехи !

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
              Малееееее kif страхотни са!!!! Голяма красота било там.На екскурзия ли си бил там или по работа.
              имаш ЛС
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• KOSTJUMAR прав си това ще се отрази в цената на акциите.При всички случаи сме по-добре че не си държим парите в банките.

Коментар

• Малееееее kif страхотни са!!!! Голяма красота било там.На екскурзия ли си бил там или по работа.

Коментар

• Как ви се струва цените на имотите да растат , а акциите да падат? Няма как да стане, нали? Поне в дългосрочен план са свързани цените на акциите и имотите. Но има още един фактор свързан с тези двата . Според мен имотите и акциите много точно си отразяват ИНФЛАЦИЯТА в страната. От друга страна повечето компании си изкараха отчети с добри печалби. Ами догодина що да не изкарат и още по-добри печалби като ги подпре инфлацията. Не, че компаниите ни са толкова добри. Просто инфлацията е фактор и тряба да се съобразяваме с него. Разбира се и акциите не може да са само нагоре. Но тази година за мен компании с 25-30% ръст на печалбата реално са на 0 печалба, предвид пак тази инфлацията рез 2007г. Та, че колко ще расте борсата догодина до голяма степен си зависи от инфлацията. Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                      Давай да ги видим другите снимки.А за борсата аз съм оптимист.
                      специално за теб

Коментар

• Уф ако знаеш какви мишки имам в главата доста ще трябва да инвестирам още.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                          Мерси ))
                          имам още 2 подобни - мястото е Цавтат (на 23-24 км от Дубровник)
                          а за снимките може Импето и той да даде някоя оценка и като сме в темата за оптимизма се надявам да е положителна ))

догодина, дай Боже, някой може да реши и острови да си купува, знае ли човек ... :-)

Коментар

• Давай да ги видим другите снимки.А за борсата аз съм оптимист.

Коментар

• Мерси ))
                              имам още 2 подобни - мястото е Цавтат (на 23-24 км от Дубровник)
                              а за снимките може Импето и той да даде някоя оценка и като сме в темата за оптимизма се надявам да е положителна ))

Коментар

• Няма страшно добри времена ни чакат.Малко и да се забавим пак ще тръгнем нагоре.По-миналата седмица например вкарах едни пари в кобоса да си закрия репото,обаче то едни цени ниски и не можах да се въздържа.Изхарчих ги ама цените слязоха още по-надолу.Викам си сгреших репо уж ще закривам а пазаря на падащ пазар.Ама нали съм си бичи настроения дойде петък индекса светна в зелено аз кеширах и си взех парите за репото ама с горница.Та снощи празнувах щото след 2 дни ми е падежа на репото и хем имам пари за него хем за харчлък А мойте пакетчета от акции си стоят и набират сили за нови върхове.

Коментар

Working...
                                X