IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно си доста млад и неопитен!!!Като напишеш Укрупняване,пак ще говорим!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
      Преди окрупняването-дали няма да има зануляване?!
      Какво зануляване?

Последно по темата:

1. След като увиснаха всичките ти аргументи, се хвана за твоя познат дето имал кредити за 30 000 лв. Така и не каза, това до какво ще доведе - борда ли ще пада, банки ли ще фалират?
      2. Напълно излишно и безсмислено е да се води спор, с някой който не казва нищо конкретно скача от тема на тема
      3. Банките следят качеството на портфейлите си и т.н.

Коментар

• Ооооо,пак ми се дьрвят! Релакс,друже

Коментар

• Ей Ламя,ти наистина се извъди голям специалист!!!

Коментар

• Преди окрупняването-дали няма да има зануляване?!

Коментар

• Ей,не бях отварял отдавна .Вие що не разтоварвате бе.Проди е на работа,и се разсейва.Но иначе е прав.Апокалипсиса няма да е сега.А на бас!!!

Коментар

• Най-накрая една по-конкретна прогноза - че ще изпофалират банките. Импе, практически няма такава вероятност, поне за по-големите банки. А при по-малките, но заради конкуренцията, може да станат част от процеса на окрупняване в сектора.

Коментар

• А, аз сухо в бамките нямам... само малко по дебитните си карти.
                  Ама то и така да стане - тия кинти няма да се изгубят - ще отидат по кръчмарите и търговците (щото чернокраките просто ще ги изплюскат)... и кръчмари и търговци ще станат бамкери - и колелото ще се завърти още веднъж... :-)

Отваряйте кръчми край гетата на кафявите, момчета... ;-)
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе,не зака4ай 4овека(ST),може да му е гот да го крадат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Ръсим-ръсим... те като изпофалират бамките, тогава ще видим.
                      Около 400 000 пълнолетни хъхрещи като изтеглят средно по 8 000 кинта кредити (примерно) - смятайте...
                      Поне 3 милиарда идват. Много по-малка сума лоши кредити са достатъчни за да стане мазало.
                      Сигурно тогава пак ще бъдем "толерантни" обаче - то овчата глупост и покорност е бездънна.
                      ние ще ги фалираме бамките Импе, като се наредим
                      на опашка да си прибираме верисийте.
                      Остави ги младите, те тълпа пред бамка не са виждали
                      и си мислят че морето е навсякъде до колене.

Коментар

• Ръсим-ръсим... те като изпофалират бамките, тогава ще видим.
                        Около 400 000 пълнолетни хъхрещи като изтеглят средно по 8 000 кинта кредити (примерно) - смятайте...
                        Поне 3 милиарда идват. Много по-малка сума лоши кредити са достатъчни за да стане мазало.
                        Сигурно тогава пак ще бъдем "толерантни" обаче - то овчата глупост и покорност е бездънна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
                          Ама верно не спряхте да ръсите глупости, коя от коя по-големи.
                          ???

п.с - ???

Коментар

• Ама верно не спряхте да ръсите глупости, коя от коя по-големи.

Коментар

• Така е,Импе,ама обясни им го и ти(дано поне на "стара пушка" като теб повярват-на мен не вярват)!Като им казвам истината-"Ламя,говориш глупости"! Като ги открехвам за кражбите на една етни4еска партия и стадото мангали-расист сьм бил!

Коментар

• Ламьо - много по зле е !!! Бамките вече дават кредити само срещу лична карта - не на хора с по 300-400 кинта заплата, а на кафяви полухора, които нямат нито един трудов ден през животът си, "подписват" се с палец, не могат да говорят членоразделно и живеят в коптор, струпан незаконно на чужда земя !!! Това са индивиди, на които никой нормален човек не би дал и 1 кинта назаем, тоест кредити, които просто са изгубени... познай кой ще ги връща?

Коментар

X