Явно си доста млад и неопитен!!!Като напишеш Укрупняване,пак ще говорим!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaПреди окрупняването-дали няма да има зануляване?!
Последно по темата:
1. След като увиснаха всичките ти аргументи, се хвана за твоя познат дето имал кредити за 30 000 лв. Така и не каза, това до какво ще доведе - борда ли ще пада, банки ли ще фалират?
2. Напълно излишно и безсмислено е да се води спор, с някой който не казва нищо конкретно скача от тема на тема
3. Банките следят качеството на портфейлите си и т.н.
Коментар
� -
А, аз сухо в бамките нямам... само малко по дебитните си карти.
Ама то и така да стане - тия кинти няма да се изгубят - ще отидат по кръчмарите и търговците (щото чернокраките просто ще ги изплюскат)... и кръчмари и търговци ще станат бамкери - и колелото ще се завърти още веднъж... :-)
Отваряйте кръчми край гетата на кафявите, момчета... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ИмператорътРъсим-ръсим... те като изпофалират бамките, тогава ще видим.
Около 400 000 пълнолетни хъхрещи като изтеглят средно по 8 000 кинта кредити (примерно) - смятайте...
Поне 3 милиарда идват. Много по-малка сума лоши кредити са достатъчни за да стане мазало.
Сигурно тогава пак ще бъдем "толерантни" обаче - то овчата глупост и покорност е бездънна.
на опашка да си прибираме верисийте.
Остави ги младите, те тълпа пред бамка не са виждали
и си мислят че морето е навсякъде до колене.
Коментар
� -
Ръсим-ръсим... те като изпофалират бамките, тогава ще видим.
Около 400 000 пълнолетни хъхрещи като изтеглят средно по 8 000 кинта кредити (примерно) - смятайте...
Поне 3 милиарда идват. Много по-малка сума лоши кредити са достатъчни за да стане мазало.
Сигурно тогава пак ще бъдем "толерантни" обаче - то овчата глупост и покорност е бездънна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Ламьо - много по зле е !!! Бамките вече дават кредити само срещу лична карта - не на хора с по 300-400 кинта заплата, а на кафяви полухора, които нямат нито един трудов ден през животът си, "подписват" се с палец, не могат да говорят членоразделно и живеят в коптор, струпан незаконно на чужда земя !!! Това са индивиди, на които никой нормален човек не би дал и 1 кинта назаем, тоест кредити, които просто са изгубени... познай кой ще ги връща?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
�
Коментар