IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2008 ще бъде добрата година.
    Защото 2007 не беше такава.

Коментар

• Merill Lynch и CitiGroup отписват активи, а не да речем тези, които днес продаваха урголашката (надявам се поръчки на клиенти да са били.... Надявам се и хитра сврака да го изяде

Има и други пазари, има и други хора с пари за нашия пазар (Гърция е показателен пример...)

2008 се очертава/очерта поредната добра година

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        За оптимизмът - имам повод за такъв - днес рязко се е обезценила една от моите акции, която има една особеност - при катаклизми се движи обратно на пазарът. Опитните играчи знаят тя е коя. ;-)
        Първоначално изпратено от Императорът
        Ами пазарът надолу, Медика нагоре.... обичайното за всички корекции движение...
        :-)

Коментар

• Боби 75, не обвинявай мен за спада на цените! Аз самият имам 80% в акции и 20% кеш, но за сметка на това две отворени репа... Т.е. аз продължавам да купувам!!!! И днес също купувах (избирателно и разумно)!!! И утре пак ще купувам (избирателно и разумно)!!!

А наблюденията и размишленията си споменах надявайки се да помогна на по-новите и респективно по-неопитни инвеститори... поне да им се изясни в главите причинно следствената връзка на събитията. И така да са способни да вземат някакво разумно решение (според собствената си нагласа, разбира се) А не да се лутат паникьосани като пилци...
          Само за пример: винаги съм се въздържал да давам инвестиционни съвети (освен на неколцината си най-добри приятели), но вчера вечерта съжалих (буквално) някакво момче в темата за Чугунлеенето и изказах моето мнение (грешно или не)...

Това което написах по-долу е само и единствено плод на моите наблюдения и размишления!

Корк, мерси за комплимента!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Някой назад ме беше питал колко изгубил съм от ноември насам... ами нищо - защото не съм продал !!! Тия, дето са бягали днес, ще бъдат вътре. Би било добре, разбера се, да продам ноември, но не съм очаквал цените да паднат до такива идиотско ниски нива... Софарма на 8 кинта !!! Само подплашен малоумен би продавал толкова евтино.
            Иначе на водещите ми акции преди Коледа видях и по-смешни нива от днешните, например на ХЕС, когато Алианц се ос.аха.

Мога да се самообвинявам само за пропуснати ползи, но признавам, че винаги съм подценявал значимостта на шубето и човешката глупост като борсов фактор. Но и съм твърдо уверен в качеството на моите акции и въобще не ми пука от това че някакви страхливи зайци продават евтино, защото в края на краищата качеството винаги побеждава.

За оптимизмът - имам повод за такъв - днес рязко се е обезценила една от моите акции, която има една особеност - при катаклизми се движи обратно на пазарът. Опитните играчи знаят тя е коя. ;-)
            То това добре - ама дали е индикатор твоята акция - все пак само 50 броя са изтъргувани.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Някой назад ме беше питал колко изгубил съм от ноември насам... ами нищо - защото не съм продал !!! Тия, дето са бягали днес, ще бъдат вътре. Би било добре, разбера се, да продам ноември, но не съм очаквал цените да паднат до такива идиотско ниски нива... Софарма на 8 кинта !!! Само подплашен малоумен би продавал толкова евтино.
              Иначе на водещите ми акции преди Коледа видях и по-смешни нива от днешните, например на ХЕС, когато Алианц се ос.аха.

Мога да се самообвинявам само за пропуснати ползи, но признавам, че винаги съм подценявал значимостта на шубето и човешката глупост като борсов фактор. Но и съм твърдо уверен в качеството на моите акции и въобще не ми пука от това че някакви страхливи зайци продават евтино, защото в края на краищата качеството винаги побеждава.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                П.С.
                Мислех си, че възможен сценарий е Желев да купи обратно от ТИМ въпросните акции на ИХЛБЛ (разбира се с премия), а в отговор Алианц да даде рамо на групата компании на ТИМ на борсата... Знам, че това е много смело предположение, за което моля да не ме съдите....
                Съвсем случайно дочух тези дни нещо в този дух.
                Затова,или си вътрешар или пък ума ти добре работи
                Може и аз да съм в грешка разбира се,какви ли не неща летят из въздуха и току виж съм чул това което съм искал да чуя.

поздрави

Коментар

• ей заради тез неща дето ги пише Атила падат и може още да падат цените

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                    Първоначално изпратено от Инвеститор1
                    Първоначално изпратено от ivannov
                    Докато големите играчи не си вземат печалбите ,пазара няма да тръгне нагоре.Кога това ще стане само Господ знае.
                    Не съм съгласен! Ако продължава така, големите играчи НЯМА КАК да приберат печалбите си!
                    Вече прибраха, каквото има за прибиране,сега седят встрани и дебнат...и съзерзават насраните задници на дълбококопачите:-)
                    GALBAAAAAA,dove sei Amico mio!Saluti grande per te!
                    Ела да пийнем по чашка в Кръчмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
                      Първоначално изпратено от ivannov
                      Докато големите играчи не си вземат печалбите ,пазара няма да тръгне нагоре.Кога това ще стане само Господ знае.
                      Не съм съгласен! Ако продължава така, големите играчи НЯМА КАК да приберат печалбите си!
                      Вече прибраха, каквото има за прибиране,сега седят встрани и дебнат...и съзерзават насраните задници на дълбококопачите:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                        Тия всичките изброени "врагове" сигурно си пият сега заедно ракията и им е много смешно как взимат парите на малките...... атила представи си България като една къща в квартала Земя, ако пламне квартала каквито и противопожарни системи да имаш рано или късно пламъците ще обхванат и тази къща.
                        АКО...
                        хубава дума...))

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                          Хун съм, и то от най-кръвожадните.
                          Най-кръвожадният!

П.П. Доколкото знам,последно Атила се оказа аварин,но и хун да е - нямам нищо против,стига винаги да говори верни,ясни и точни неща - като по-долу споменатите!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov

Коментар

• Абе както и да го гледаме коефициентите стават все по-добри.А и като излезнат отчетите направо ще стане евтино.За някои акции де.Но дотогава ще послизаме още малко май.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Докато големите играчи не си вземат печалбите ,пазара няма да тръгне нагоре.Кога това ще стане само Господ знае.

Коментар

Working...
                                X