IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• TA?

България няма ток (на полуострова също) (в. Сега), Гърция ще строи нови мощности за ел. енергия (в. Стандарт), 350 танкера годишно в пристанището на Бургас (в. Стандарт), 5 млрд. дефицит по текуща сметка - покрити с 5 млрд. FDI през 2007, а през 2008 при задаващата се криза (и в световен мащаб, например ипотечния пазар в US засегнал всички) кой ще ги покрие, нарастваща цена на петрола, ...... и т.н., и т.н.

От друга страна: пазара на акции в БГ може би е силно манипулиран, дружествата, в които се инвестира са с рейтинг вероятно C (повечето).....

От трета: БББ (Бат .... Борисов), Боклука, Снега, Пожари, Наводнения, Емел Етем, СДС, БСП, Стани Мъж....

От четвърта: Образование = 0 ....

Е какъв оптимизъм? Няма място за оптимизъм. Затова пада борсата.

Всеки в БГ си прави каквото си иска, всеки извън БГ си прави каквото си иска с БГ....

P.S. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от vomitus
      Първоначално изпратено от zlata lamia
      Тежки дни предстоят за БФБ-за утре прогнозирам спад м/у 5 и 8 %! Спадьт може да надхвьрли 20 % за седмицата! Имах два сценария за СОФИКС-растеж до 2000-2200(на когото отдавах приоритет-ве4е неизпьлним) и по-лошия сценарий(ве4е в действие)-спад под 800 пункта!
      всички сме изнервени и настроенията ни са минорни (освен там където пълним) ама такива прогнози на основата на какво ги правиш? по назад видяхме технически анализи и какво ли не но там стигнаха "само" до 1200...

спокойно - един ден просто ще си спомняш за днес с усмивка.

vomitus, интересно е , че освен според ТА и според Фибоначи пак се получава 1200. Софикса от 1952.28 на 05.10.2007г. минус 61.8%, пак се получава 1206.51. Дали ще се сбъдне - предстои да видим
      супер! дано да се сбъдне тогава спокойно ще можем да заявим: ТА действа и на БФБ.

шегувам се разбира се.
      Не е препоръка!

Коментар

• Да,Пешо,95 % сьм на кеш,но пиша кьсно,защото през деня нямам вьзможност-занимавам се сьс собствен бизнес,който ми носи прили4ни доходи!

Коментар

• В Европа нищо в момента не е добре и ще видиш,4е и ЕЦБ ще свалят лихвите тази година-даже още 1-то полугодие!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
            Пешо,дано разбираш,4е ако моя сценарий е и на 50% верен ти пове4е няма да пишеш тук!

aaa sega stana 1200 taka li , kakto i da e , mnogo mi e interesno (ti si otdavna samo na cach nali) zashto hora koito sa prodali otdavna akciite si i sa sigurni ,che polovin godina samo shte padame si pravqt truda v 2:30 da sedqt vav foruma i da razdavat bezplatmi saveti na balacite ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vomitus
              Първоначално изпратено от zlata lamia
              Тежки дни предстоят за БФБ-за утре прогнозирам спад м/у 5 и 8 %! Спадьт може да надхвьрли 20 % за седмицата! Имах два сценария за СОФИКС-растеж до 2000-2200(на когото отдавах приоритет-ве4е неизпьлним) и по-лошия сценарий(ве4е в действие)-спад под 800 пункта!
              всички сме изнервени и настроенията ни са минорни (освен там където пълним) ама такива прогнози на основата на какво ги правиш? по назад видяхме технически анализи и какво ли не но там стигнаха "само" до 1200...

vomitus, интересно е , че освен според ТА и според Фибоначи пак се получава 1200. Софикса от 1952.28 на 05.10.2007г. минус 61.8%, пак се получава 1206.51. Дали ще се сбъдне - предстои да видим
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Еххх, Ламичке - Ок)) да си поговорим...
                Тия приказки за лошите ИП-та и намеренията им в близките дни и аз ги чувам вече от няколко места
                Ами, хубаво, предлагам утре дружно всички да си сложим оферти за разпродажба, направо на пазарни да ги пускаме...
                Няма какво да им се чудят толкова на индексите - дай да ги сринем от раз - к'ви са тия 5-8%, направо от раз 15-20 да ги направим и да дойде ножа до кокъл.
                К'во толкова - като е писано да става - нека, но да е по-бързо поне))

Само да не си говорим, че икономиката ни била зле, но добре, че била ниска базата - ами, че то откъде се тръгва за да се стигне до тия равновесните нива, в които засищането вече се бори само със себе си, нали така Мечо?

Ламичке, зарежи ги Алианц - те си знаят защо се изтеглиха, но не мисля, че го направиха, заради един играч(както някой е писал по-долу)-парите им бяха в няколко ДФ и няма какво ...да подкрепят Химаджийските позиции.Имат си и те за какво да мислят...

Ламичке, толкова черна ли ти е картинката?
                Все още има големи колебания за състоянието на пазара в Щатите.
                Азия, засега не предполага чувствително забавяне на ръста си - инвестициите нарастват...
                Европа се справя успешно
                Не се очакват военни конфликти тази година, които биха инспирирали тревожни настроения.

Защо тогава чертаем тия черни краски?!
                Да помогнем да се доскапе и малкият разум ли?

Коментар

• Пешо,дано разбираш,4е ако моя сценарий е и на 50% верен ти пове4е няма да пишеш тук!

Коментар

Смерч,смятам 4е стратегията HOLD си е 4иста проба мазохизьм! HOLD, HOLD,ама болт изотзадзе!

Ха ха ха точно така.Преди много време разбрах че това са пълни глупости.Хората са го казали да не се играе срещу пазара.Не трябва да се купува при падащ пазар.Това да си мислиш че вече е дъното и да купуваш си е набутвация.Купува се когато се обърне стабилно тренда и тръгне нагоре.Това че ще купиш с 10 или 15% по-скъпо от дъното те е предпазило да не видиш и по големи дъна.

Коментар

Не ми се искаше да ви пиша...но някои хора просто "ме4таят" да бьдат обрани! ...Тежки дни предстоят за БФБ-за утре прогнозирам спад м/у 5 и 8 %! Спадьт може да надхвьрли 20 % за седмицата! Имах два сценария за СОФИКС-растеж до 2000-2200(на когото отдавах приоритет-ве4е неизпьлним) и по-лошия сценарий(ве4е в действие)-спад под 800 пункта! Разсипаха и ОЦК-моята акция фаворит,така 4е да не се льжем трендьт е яко низходящ! Тази година ще видим няколко годишно дьно-много е вероятно цените на акциите да се вьрнат на нива от 2006г!Основания:рецесията в САЩ ще свали Дау до около 10500-11000 над 10% спад от сегашните котировки,Европа сьщо "затьва" в 4ервено-15-20%;ситуацията в Румьния(5% спад на леята,4 милиарда евро загуба на капитализация на борсата им и вдигане на лихвите на 8%-само за 15 дни)! Капитализацията на борсите в Румьния и Бьлгария е по4ти еднаква(при нито една компания от ранга на Трансгаз на БФБ-е,да де-техните акции са "4икиджийски",а нашите са "секси")! "Плюхте" по Алианц(даже тема отворихте),4е били "4икиджии" и "духа4и",не пожалихте и Facts,Jay и К.Комитов-само защото мислеха разли4но! През 1994 ме убедиха да си купя акции на ТBS хотели-продаде ми ги "на гише" Б.Б-сега шеф на инвестиционен посредник и струва ми се и 4лен на КФН! Според него нямаше как да паднат-"вьзможно най-добрата инвестиция"!Платих за тях равностойността на 1400 $ ! На акционерното сьбрание се "докоснах" до "БОГОВЕТЕ"-Йонко Кьн4ев(изп.директор на ТBS хотели) и Валентин Моллов(основател на ПЧБ),които сьщо обещаваха "4удеса" на акционерите! 14 години по-кьсно имам 91 акции,с които мога да си избьрша еса!Бягайте от блатото!

lele lele, ti kakvo vidq ,che smerchi mina na drugiq brqg i pochna s glupostite, ami momcheto se useti na vreme i si napazaruva .Kato sa ti takiva scenariite ne mi e qasno kakvo pravish oshte tuk,lqgai i spi spokoino, sled 6 meseca kato sofix stane 800 togava pochvai da pishesh. Uspeh............

Коментар

• Дано,Vomitus,4e ми останаха още малко акцийки за продажба!

Коментар

Не е препоръка!

Коментар

• Смерч,смятам 4е стратегията HOLD си е 4иста проба мазохизьм! HOLD, HOLD,ама болт изотзадзе!

Коментар

Не ми се искаше да ви пиша...но някои хора просто "ме4таят" да бьдат обрани! ...Тежки дни предстоят за БФБ-за утре прогнозирам спад м/у 5 и 8 %! Спадьт може да надхвьрли 20 % за седмицата! Имах два сценария за СОФИКС-растеж до 2000-2200(на когото отдавах приоритет-ве4е неизпьлним) и по-лошия сценарий(ве4е в действие)-спад под 800 пункта! Разсипаха и ОЦК-моята акция фаворит,така 4е да не се льжем трендьт е яко низходящ! Тази година ще видим няколко годишно дьно-много е вероятно цените на акциите да се вьрнат на нива от 2006г!Основания:рецесията в САЩ ще свали Дау до около 10500-11000 над 10% спад от сегашните котировки,Европа сьщо "затьва" в 4ервено-15-20%;ситуацията в Румьния(5% спад на леята,4 милиарда евро загуба на капитализация на борсата им и вдигане на лихвите на 8%-само за 15 дни)! Капитализацията на борсите в Румьния и Бьлгария е по4ти еднаква(при нито една компания от ранга на Трансгаз на БФБ-е,да де-техните акции са "4икиджийски",а нашите са "секси")! "Плюхте" по Алианц(даже тема отворихте),4е били "4икиджии" и "духа4и",не пожалихте и Facts,Jay и К.Комитов-само защото мислеха разли4но! През 1994 ме убедиха да си купя акции на ТBS хотели-продаде ми ги "на гише" Б.Б-сега шеф на инвестиционен посредник и струва ми се и 4лен на КФН! Според него нямаше как да паднат-"вьзможно най-добрата инвестиция"!Платих за тях равностойността на 1400 $ ! На акционерното сьбрание се "докоснах" до "БОГОВЕТЕ"-Йонко Кьн4ев(изп.директор на ТBS хотели) и Валентин Моллов(основател на ПЧБ),които сьщо обещаваха "4удеса" на акционерите! 14 години по-кьсно имам 91 акции,с които мога да си избьрша еса!Бягайте от блатото!

За съжаление си мисля същото като теб и от самото начало на корекцията и от изказванията на Колчев и другите и мен се загнезди съмнение че този спад ще е продължителен и с големи загуби.Сега вече нямам съмнения относно това.

Коментар

Tи кешира ли вече ?

Защото аз сега влизам
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X