IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Myth_72 - точно така е. И тези които продадоха декември, и тези, които избягаха днес, ще се окажат прецакани след 3 месеца може би само !!! Точно защото съм опитен играч и това не е първата "катастрофа", която виждам, знам какво говоря. След всеки подобен катаклизъм БФБ става все по-могъща и цените на секси акциите все по-високи !!!

Разбира се - можех есента да продам М+С на 17 (напримерно) но отде да знам, че след време ще се намерят идиоти да ми продадат на 11, че и по-ниско, при положение, че бизнесът на дружеството се развива добре и отчетоха ръст на речалбата, по-висок дори от оптимистичните прогнози? Така и с другите компании - показателите им стават все по-добри, а цените се сриват... И после защо съм ви обиждал, новобранците... ами защото пазарът е идиотски в моментът !!! И не помня да съм посочил за идиоти тоя или оня конкретно - ама лудото само се обажда, както казва пословицата... ;-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
      Първоначално изпратено от pro_tipster
      Не мислите ли че така е по добре, максимално бързо падане
      и към края на месеца да се обърне тренда
      и без това който продаде продаде, сега не виждам много смисъл
      Лошо нема ... с тия темпове до края на месеца..... тамън до 2020 ще чакаш да се върне. Особенно като масовия "инвеститор" се опари яко и каже - "никакви борси повече".

Блажени са банките днес. Депозитите пак ще станат на мода

Нали това е целта на мероприятието :

- Парите обратно в банките - 12% инфлация и 6% депозит

- Останалите на борсата пари в ДФ - защото с Кобоса се губи, а професионалистите знаят как се прави над 100% доходност. В ДФ им се обяснява - парите минимум 1 година при нас , но най добре 2-3

- На всички с кредити и репа да им се оглозгат костите
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Ами това е, хора - казвал съм и друг път - борсата не е място за зайци и посерковци !!! Колко глупав, страхлив и паникьосан трябва да си, за да продаваш качествени акции на такива нива? Следя само моите си - Албена (под Ревлю), М+С (кажи-речи на 11), Софарма, Фазан... Колко хорица изгоряха защото си мислеха, че БФБ е майтап работа и вечен купон и сигурна печалба, а при първата, и то инсценирана криза (защото нищо в развитието на икономиката и на самите дружества не я предполагаше), напълниха гащите от страх... И сега по-големите или по-опитни играчи ще се възползват, ще им приберат акцийките, тоест кинтите...

Ама който няма дупе за борсата, да си слага паричките в бамката - да ги яде инфлацията. ;-)
        На какви нива бе Императоре, преди месец също беше лудост да се продава на еди каакви си нива, преди месец и половина също, преди два месеца също. И какво излиза, че баш тия зайци дето са продали преди месец и нещо сега са доста по-на далавера от тия дето не са. Аз това твоето го слушам от началото на ноември, че било лудост да се продават, качествени акции на тези нива, бах маааа му те нивата от тогава паднаха доста. Ако някои бяха продали преди 1-2 месеца сега нямаше да са понесли такива загуби. Ти продължавай да ми говориш за зайци и посерковци, мноого уважавам опита ти, уважавам и преценката ти относно акции и добри позиции, но в случая просто няма как да се съглася.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Ами това е, хора - казвал съм и друг път - борсата не е място за зайци и посерковци !!! Колко глупав, страхлив и паникьосан трябва да си, за да продаваш качествени акции на такива нива? Следя само моите си - Албена (под Ревлю), М+С (кажи-речи на 11), Софарма, Фазан... Колко хорица изгоряха защото си мислеха, че БФБ е майтап работа и вечен купон и сигурна печалба, а при първата, и то инсценирана криза (защото нищо в развитието на икономиката и на самите дружества не я предполагаше), напълниха гащите от страх... И сега по-големите или по-опитни играчи ще се възползват, ще им приберат акцийките, тоест кинтите...

Ама който няма дупе за борсата, да си слага паричките в бамката - да ги яде инфлацията. ;-)
          Незнам защо трябва по форумите хората само да се нападат и обиждат! Като си толкова опитен, трябва да се радваш че има зелени на борсата, които продават на ниски цени и да печелиш от тях.
          варта1

Коментар

• dnes mnogo hora stanaha po-bogati !!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• " Dnes e edin hubav den za bulgarskata demokracia".Taka kazvashe edin mastit politik predi izvestno vreme.Dnes e edin nelosh den za BFB.Dekemvri bjha kolednite namalenia,sega vurvjt sezonnite razprodagbi.Vinagi sum haresval da si kupuvam hubavi neshta na razprodagbi-osobeno kogato za njkoi sa totalni.
              Uspeh na vsichki i neka da gledame napred.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                Abritus , ти си стар римски играч , за това не ти пука!
                Ами човек трябва да погледне по-философски на нещата, особено като губи на борсата, ами че парите са хартийки и има по-важни неща в живота. Важна е тръпката, а каква по-добра тръпка от барсата, нали. Пък и цените ще се възтановят рано или късно, това дори фактс ще го потвърди.

Коментар

• Ами това е, хора - казвал съм и друг път - борсата не е място за зайци и посерковци !!! Колко глупав, страхлив и паникьосан трябва да си, за да продаваш качествени акции на такива нива? Следя само моите си - Албена (под Ревлю), М+С (кажи-речи на 11), Софарма, Фазан... Колко хорица изгоряха защото си мислеха, че БФБ е майтап работа и вечен купон и сигурна печалба, а при първата, и то инсценирана криза (защото нищо в развитието на икономиката и на самите дружества не я предполагаше), напълниха гащите от страх... И сега по-големите или по-опитни играчи ще се възползват, ще им приберат акцийките, тоест кинтите...

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
                    Първоначално изпратено от Пепи
                    Дружествата работиха ли силно през 2007, РАБОТИХА........

продължават ли да работят, продължават............,

а продавачите по позициите не са неизчерпаеми , скоро ще се

изпразнят ииииииииииии тогава........................какво ще последва??????.........:-)))))))
                    То хубаво, ама като изгониш капитала от борсата... после какво правим
                    Идва нов в месомелачката
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Близо 100% са паднали някой акции и то от ликвидните. А защо 100% ами падане от кризата плюс процента им на, който трябва да са към края на месеца.

Времето е за Поздрав с Requiem For A Dream.
                      http://www.vbox7.com/play:d7ef6845

Не е препоръка.
                      Не е препоръка.

Коментар

• Abritus , ти си стар римски играч , за това не ти пука!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          Дружествата работиха ли силно през 2007, РАБОТИХА........

изпразнят ииииииииииии тогава........................какво ще последва??????.........:-)))))))
                          То хубаво, ама като изгониш капитала от борсата... после какво правим

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                            Това беше -спокойно .Вече сме нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                              Не мислите ли че така е по добре, максимално бързо падане
                              и към края на месеца да се обърне тренда
                              и без това който продаде продаде, сега не виждам много смисъл
                              Лошо нема ... с тия темпове до края на месеца..... тамън до 2020 ще чакаш да се върне. Особенно като масовия "инвеститор" се опари яко и каже - "никакви борси повече".

Блажени са банките днес. Депозитите пак ще станат на мода

Коментар

• Дружествата работиха ли силно през 2007, РАБОТИХА........

Коментар

Working...
                                X