If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може да не е, само ако решат да забавят продажбите на зърно за пролетта или да направят някоя врътка за намаляване на данъците. Това с теб не го знаем, затова си е чист късмет. Но реалната печалба ще огромна, спрямо годините назад и капитализацията
пп. отделно не знаем колко са торили есента е със скъпи торове
Кога ще я покажат, за мен не е толкова важно. Важно е, че текущите активи са се повишили с 40 милиона. Интересно ми е колко всъшност струват тези стоки, които по баланс се водят 110 милиона. Незавършеното производство предполагам е царевицата, която не са ожънали поради липса на място и ако е така за него е ясно че струва поне двойно, или поне 13 милиона печалба от там. Големият хикс е на какви цени са купувани стоките на склад за 70 милиона. Ако знаем това, ще знаем и печалбата, без значение кога ще я обявят документално. Ще съм благодарен да чуя мнение по тои въпрос?
То ако е 25-27 (дори и преди), всички акционери тук ще са много доволни. Имаме облог на шише, с удоволствие ще ти го купя ако е 25 милки печалбата.
може да не е, само ако решат да забавят продажбите на зърно за пролетта или да направят някоя врътка за намаляване на данъците. Това с теб не го знаем, затова си е чист късмет. Но реалната печалба ще огромна, спрямо годините назад и капитализацията
пп. отделно не знаем колко са торили есента е със скъпи торове
защото говорихте, че сега е 20, но преди данъци, още не са ги приспаднали. Данъците може да се повече от 10%, виждал съм го в отчетите, може би изравняване от минали години, не зман .. но не бих се хванал на бас за след данъци. Нека да го кажем така Ако преди данъците е повече то 27млн. -аз печеля иначе ти ?
пп. - знам, че това си е чист хазарт. Не знам могат ли да ви намаляват данъците като купят нещо? Сигурно не се приспадат от покупки на земя?
То ако е 25-27 (дори и преди), всички акционери тук ще са много доволни. Имаме облог на шише, с удоволствие ще ти го купя ако е 25 милки печалбата.
Според мен ще е под 25 милки след данъци, което си прави близо 4 лева на акция. Не е препоръка, имам!
защото говорихте, че сега е 20, но преди данъци, още не са ги приспаднали. Данъците може да се повече от 10%, виждал съм го в отчетите, може би изравняване от минали години, не зман .. но не бих се хванал на бас за след данъци. Нека да го кажем така Ако преди данъците е повече то 27млн. -аз печеля иначе ти ?
пп. - знам, че това си е чист хазарт. Не знам могат ли да ви намаляват данъците като купят нещо? Сигурно не се приспадат от покупки на земя?
Най-висок оборот на ОФИЦИАЛЕН ПАЗАР днес! Скоро ще стане милион! Бичетата правилно са се ориентирали. Да не забравяме, че печалбата към Q3 е малко над 20 милиона!
Загледах се в критериите за влизане в Суфлекс - по 3 от тях си е вътре - брой сделки, фрий флоут, обем, ама пусто брой акционери липсва. Е сега, ако мажо е умен, ше раздаде някоя акция на селяните и хоп, ето ти ги 750 бройчета и Софикс, здравей. Виждам, че за 3 месеца броят акционери се е качил от 430 на 480, но все още е далеч от желаното. А фрий флоута е нарастнал с 360 000 акции за тези 3 месеца - весела история
Няма смисъл от Софикс. Нека резултатите да са добри и без Софикс сме си супер. И без това на Експат никой не им купува инструментите.
Загледах се в критериите за влизане в Суфлекс - по 3 от тях си е вътре - брой сделки, фрий флоут, обем, ама пусто брой акционери липсва. Е сега, ако мажо е умен, ше раздаде някоя акция на селяните и хоп, ето ти ги 750 бройчета и Софикс, здравей. Виждам, че за 3 месеца броят акционери се е качил от 430 на 480, но все още е далеч от желаното. А фрий флоута е нарастнал с 360 000 акции за тези 3 месеца - весела история
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар