гладни спекуланти .. просо сънуват ... по спомен ... счетоводна 23+ ... П/Е е 3-4 .. проблема е мажоритаря дето е с скъндза и не ще да споделя с минориратите .. това че ще изкупят 100 000 акции освен моментна изкривяване на цената , дългосрочно нищо не влияе ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Ето така се прави,....;-Агрия АД ,уведомява, че на основание чл. 187б от Търговския закон и чл. 111, ал. 5 и ал. 6 от ЗППЦК и във връзка с решение на Общото събрание на дружеството, проведено на 29.06.2021 година,-и решение на Съвета на директорите на дружеството от...?? ?? ????г.
Софарма АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета17:01
София, България, 16 септември 2021 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че на основание чл. 187б от Търговския закон и чл. 111, ал. 5 и ал. 6 от ЗППЦК и във връзка с решение на Общото събрание на дружеството, проведено на 23.02.2018 година, и решение на Съвета на директорите на дружеството от 16.09.2021 година, „Софарма“ АД уведомява, че дружеството възнамерява да изкупи собствени акции в ограничението по чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, както следва:
- Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – 200 000 (двеста хиляди) броя акции;
- Цена на обратно изкупуване – 3.70 лв. за една акция от капитала на дружеството;
- Дата за изкупуване: 17.09.2021 година;
- Лицензиран инвестиционен посредник, на когото е дадена поръчката за изкупуване – „Първа Финансова Брокерска Къща“ ООД.
Last edited by inta53; 16.09.2021, 19:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНяма смисъл на ДВИ-то, на мен тя ми отговори, но чак след като писах на Райков, хубаво е той да знае, че се натрупва напрежение.Last edited by SoHo; 16.09.2021, 13:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- Приема решение за извършване на обратно изкупуване на собствени акции на дружеството при следните условия:
- Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – до 3% от общия брой акции с право на глас, издадени от дружеството или до 204 000 броя акции.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПисах мейл на г-н Райков и скоро се надявам на отговор, а още по-добре и на действия от страна на мениджмънта.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПисах мейл на г-н Райков и скоро се надявам на отговор, а още по-добре и на действия от страна на мениджмънта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Аз съм на принципа, че постоянно трябва да се пише на ДВИ-тата и ако не отговарят на СЕО-тата, за да не забравят, че има и други с тях на лодката
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, затова си напълно прав! Щом е гласувано обратно изкупуване и пазарната цена е в неговите граници, такова трябва да бъде направено! Най-вече за да се излъчи сигнал за последователност и предвидимост от ръководството!
Може би трябва да пуснем малко мейли до г-н Райков.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Когато има избор за получаване на дивидент в акции както в Aegon, после изкупуват обратно същия брой акции за да се запази размерът на капитала непроменен. Иначе когато са малко свободните акции, напротив, мажоритари продават за да увеличат FF ако искат попадане в индекса. Нашия случай напомня на Белуга там заинтересувани мажоритари изкупиха милиони акции и свиха свободните така цената се повиши 6 пъти, дори девет спрямо минимумаLast edited by Кисимов; 15.09.2021, 15:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
За мен не е толкова важно обратното изкупуване ,по важно е да си коректен и като се гласува нещо то да се изпълнява .Имам малко акции и си ги държа засега
Може би трябва да пуснем малко мейли до г-н Райков.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНещо се събудиха мечките. Явно и обратното се забавя но и това ще се случи, ще трябва да се почака
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар