Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Апетита идвал с яденето...
Последната седмица всеки ден с ръст в цената на акцията се дължи на по-висок обем изтъргувани бройки. На 23.03 спад с 0.6лв и съответно изтъргуван обем минимален.
За мен това говори, че имаме един или повече устойчиви купувачи, който/които формират пакети и понеже явно няма готови за продажба на тези цени, си ги набавят от пазара.
Къде ще свърши това предстои да видим
Успех на всички! Last edited by polax; 27.03.2022, 09:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеИ увеличение на ФФ със точно 100К за последния месец, което не съм сигурен как да го тълкувам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеПо 1 нов на всяка сесия и сме там за 4 месеца, според мен дори и по-рано.
Икономистите очакват инфлацията да продължава да расте. Я да видим кои са компаниите, които най-много ще спечелят от това
Значи до момента имаме:
- супер инвестиционна програма;
- очакван дивидент
- сериозна инфлация
- рекордни цени на зърното
- ръст до 85 милки на материалните запаси, за да продадат на по-високи цени
- няколко големи инвеститора по позицията
- Влизане в СОФИКС (много вероятно!)
Ти си един от малкото тук с някакви познания,но както ти казах и преди не виждаш голямата картина.Кръгозора ти е ограничен само до БФБ
А това е много вредно.Виждаш и търгуваш само две измерения.А те са много повече
Има инфлация и давай ще растеАма инфлацията рано или късно ще я спрат,понеже вече почнаха да вдигат лихвите
Какво става по световните борси като почнат да вдигат лихвите,нямаш идея
Не отчиташ главните неща ,а те са на първо място войната.Не отчиташ световна икономика в частност европейска,цени на газ,горива,американски борси,европейски борси и т.н. Всички тези неща са преди БФБ.Каквото се случи там,после идва и на БФБ,после идва и в Агрия
Ето ти и един пример.Цената на пшеницата от започване на войната е само +22% ,да невероятно малко, но е факт.Колко е ръста в Агрия за същия период? над 70%
Тука се търгуват СТРАХОВЕ и е яко спекула,защото няма как да шортваш.Или казано по български олиото (на Агрия) го продават за 24 лева в момента.. толкова ли е обаче в Германия например ? или даже и в БГ?
п..с И да иде на 50,или на 5 лв все ми е тая.Няма да купувам или продавам.
п.с 2 Нека обективното мнение ,не се бърка с хейт. Който е хванал и карал този влак ,честито за профита и да е жив здрав.Last edited by petrg5s; 27.03.2022, 07:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
90 нови акционера не са малко на тези нива, който искаше да влезе е влязъл, трудно ще ги съберат, според мен дори и по-рано.
Икономистите очакват инфлацията да продължава да расте. Я да видим кои са компаниите, които най-много ще спечелят от това
Значи до момента имаме:
- супер инвестиционна програма;
- очакван дивидент
- сериозна инфлация
- рекордни цени на зърното
- ръст до 85 милки на материалните запаси, за да продадат на по-високи цени
- няколко големи инвеститора по позицията
- Влизане в СОФИКС (много вероятно!)
Среднощни мисли на 2 уискитаНе е препоръка! Бъдете здрави.
Last edited by Eminem; 26.03.2022, 23:50.
Коментар
-
Така и така фермерите станахме много през последните месеци, а всеки истински фермер не пропуска БАТА агро, предлагам среща на 20.05.2022г на летището в Стара Загора - примерно 11ч.
https://bata-agro.com/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
На дневен ред е нова 100 000т. база на ж.п. преди Добрич, а пристана ще се движи явно с удъбочаването на канала,- така го виждам ...
Изненадващо си имам нов водач в портфейла, с изпилена средна 5,11/акц. ... за сега
- 1 like
Коментар
-
не мисля, че Райков го интересува софикса засега и едва ли ще го направи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Един приличен дивидент + сплит (примерно 5:1) и акционерите са станали 1000!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Един приличен дивидент + сплит (примерно 5:1) и акционерите са станали 1000!
относно сплита, не мисля, че Райков го интересува софикса засега и едва ли ще го направи
Коментар
-
Трябва да започнат да раздават на всички служители от фирмите си по няколко акции, както телекравата, ама не мисля, че Райков го интересува софикса, поне засега
Коментар
Коментар