Da, всички сме опулени като Кокорчо. Днес още + 3 акционери, което показва че наред с настъплението на едрите играчи се появява и тълпа от по-дребнави като мен: http://www.csd-bg.bg/STATISTIC/FREE_FLOAT_20220329.pdf
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Дай боже всеки ден такава фира
[ATTACH=CONFIG]n3901498[/ATTACH]
имам...Last edited by zlatna treska; 29.03.2022, 20:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеКак е пиленца, днес интересен гейм в агро-инженеринга
Като гледам, подпетИ се обувката и ръста започна да дава фира
Дай боже всеки ден такава фира
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЩом като не сте земеделци -поне вижте как се сриват цените на зърното за втори ден покрай Украйна. Сметките ни да не излязат прекалено криви???
Днес излязох с малко над 20%, но купувачът изглежда много солиден. Другото вече ми е с много дълъг хоризонт.
Без препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЩом като не сте земеделци -поне вижте как се сриват цените на зърното за втори ден покрай Украйна. Сметките ни да не излязат прекалено криви???
Днес чета, че Индия изнася...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
1 милион оборот!
И цената държи все още на 28.60. Яко мечкадари тука
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениезлатната треска даде фира, не му издържаха нервите .. козата и тя
Ще ревеш с всичка сила!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениезлатната треска даде фира, не му издържаха нервите .. козата и тя
А имам и акции все пак. При тоя интерес защо да не ти ги дам на 30!?Last edited by zlatna treska; 29.03.2022, 16:26.
Коментар
Коментар