IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
    Има прогрес... разбрал е че Агрия е аграрна компания и вероятно ако цената на пшеницата отскочи, видиш ли ... и агрия ще отскочи ... Ако се научи и правоъгълници да чертае и ще му се получи, но още се инати. Скоро ще спре и графики да публикува ... само геометрия
    За разлика от ТА еднодневки като теб,аз графики си публикувам от 4-5г и си ми излизат като пич
    За разлика от пълни аматъори като теб съм проследил и корелацията между цените на Агрия и пшеницата.

А ти? Вчера дойде и нямаш даже и една излязла ни графика,ни прогноза,ни нищо .Докажи се пък тогава блей.Показваш някви супер аматъорски и нелогични чертежи и очакваш похвали ли какво ?
    Last edited by petrg5s; 04.12.2023, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Рибарче, бързо ти свършиха аргументите,
      та се наложи да включиш лайномета
      Има прогрес... разбрал е че Агрия е аграрна компания и вероятно ако цената на пшеницата отскочи, видиш ли ... и агрия ще отскочи ... Ако се научи и правоъгълници да чертае и ще му се получи, но още се инати. Скоро ще спре и графики да публикува ... само геометрия

Коментар

Този правоъгълник ще го сънуваш дълго време ... .
        Даже набързо си позовлих да те образовам по твоя безидеен и нелогичен "шедъовър"

Ето това ще стане с цената на Шменти груп.

А тоя правоъгълник сигурно е там да пази сянка само Няма ТА логично обяснение да е там където си го начертал

https://i.imgur.com/hezQgMA.png

Last edited by petrg5s; 04.12.2023, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

С кое се излагам ве циркаджия? Изкарай една вярна прогноза пък тогава говори.
            Не си видя голия задник в Шменти груп с оня глупав правоъглъник ,акъл взел да дава на хора 10 нива над него

Коментар

Този правоъгълник ще го сънуваш дълго време ... току виж почнеш и ти да го чертаеш в мантрите си, с които облъчваш хората. Веднъж не съм казал, така ще стане, нищо не разбирате ... аз съм номер 1. Напротив. Публикувам идея и това е. Компанията е страхотна, но не и е момента, това казах и нищо повече ... като искаш си пробивай триъгълниците нагоре. ... аз ще си чертая правоъгълници. И двамата сме комплексари, но твоето е извън пътя.
              Ти си публикувай Ганъо,но като ти покажат с факти ,че нищо не разбираш и графиката ти не струва,нямаш и една излязла прогноза,си седни на гъза,вместо като един типичен Гнаъо да почнеш да обиждаш

И ето ти го шедъовъра .Всеки начинаещ ТА може и сам да прецени за какво ниво говорим

https://imgur.com/6ygv8kC

Коментар

Не си видя голия задник в Шменти с оня глупав правоъглъник ,акъл взел да дава на хора 10 нива над него
                Този правоъгълник ще го сънуваш дълго време ... току виж почнеш и ти да го чертаеш в мантрите си, с които облъчваш хората. Веднъж не съм казал, така ще стане, нищо не разбирате ... аз съм номер 1. Напротив. Публикувам идея и това е. Компанията е страхотна, но не и е момента, това казах и нищо повече ... като искаш си пробивай триъгълниците нагоре. ... аз ще си чертая правоъгълници. И двамата сме комплексари, но твоето е извън пътя.

Коментар

Опа ... ти да не стана фундаменталист ... че нещо се биеше в гърдите, че графиките ти го говорят ... излагаш се за пореден път. Нека си стоят картинките, може пък след 6 м. да ги сравним
                  Не си видя голия задник в Шменти груп с оня глупав правоъглъник ,акъл взел да дава на хора 10 нива над него

Коментар

Можеше,ако пшеницата бе паднала за бързо дъно на 500$ и да изплува веднага
                    Обаче тя отлепи нагоре
                    Неща който очевидно не следиш
                    Опа ... ти да не стана фундаменталист ... че нещо се биеше в гърдите, че графиките ти го говорят ... излагаш се за пореден път. Нека си стоят картинките, може пък след 6 м. да ги сравним

Коментар

Това е моя сценарий
                      Можеше,ако пшеницата бе паднала за бързо дъно на 500$ и да изплува веднага.
                      Обаче тя отлепи нагоре.
                      Неща които очевидно не следиш.
                      Last edited by petrg5s; 04.12.2023, 21:22.

Коментар

Ще стане "белята" тук

https://www.tradingview.com/x/5itFgLj3

Да видим...
                        Хубава компания, но страда от недооцененост.
                        Това е моя сценарий

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                          Я по-добре кажи какво смяташ за GOOG, че съм им хвърлил око покрай AI.
                          Зависи за какъв период,но бягай далече от американски акции
                          А Гугъл е готов за почивка тук на 130.Паразитно може да изпъне до 150,но перспективите са за юг
                          Големия месечен тренд говорим

Коментар

Ще стане "белята" тук

Я по-добре кажи какво смяташ за GOOG, че съм им хвърлил око покрай AI.
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Ще стане "белята" тук

Last edited by petrg5s; 04.12.2023, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                                Гледам, пшеницата се мъчи да обърне тренда
                                Етанола с ново дъно
                                Кой натоварил на 20,натоварил
                                Повече подаръци няма да има
                                Дядо Коледа мина по-рано от тук
                                Last edited by petrg5s; 04.12.2023, 18:15.

Коментар

Working...
                                X