Първоначално изпратено от GenCho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Това не е вярно. Виж последната статия в алфата за Кресуд. Няма сериозна отстъпка спрямо цената на земята и p/e е доста по-високо от това на Агрия. Освен това Милей ще им вдига още данъците и бъдещето им доста неясно.
"Using these prices, we arrive to a price for CRESY's Argentinian land holdings of between $850 million and $1.4 billion, depending on export taxes."
https://seekingalpha.com/article/466...sh-assumptions
пич, с Quipus Capital сме на ЛС от година някъде
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Ъхъ, има сума ти в Латам като Cresud и BrasilAgro дето земите струват повече от двойно капитализацията. Причината за това е, че бизнесът куца и никой не очаква тези земи да бъдат продадениАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
не забравяй гениалния завод за олио в момент, когато бг има як свръхкапацитет
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Хубаво си направил. А останалата 1/3? За дивидент ли я пазиш?
26 кинта ми е средната продажна до момента.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеаз заради тез заеми тримнах позицията с 2/3 още миналата година.
Сега гледам мача от телевизора и съм се запасил с пуканки.
Коментар
-
не забравяй гениалния завод за олио в момент, когато бг има як свръхкапацитет
Сега гледам мача от телевизора и съм се запасил с пуканки.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Като гледам как са се насмукали със заеми, с които финансират n на брой придобивания, ако не докарат положителен паричен поток от основна дейност, скоро може и да им се наложи да попродадат нещичко…destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Ъхъ, има сума ти в Латам като Cresud и BrasilAgro дето земите струват повече от двойно капитализацията. Причината за това е, че бизнесът куца и никой не очаква тези земи да бъдат продадени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнениеТук май само земите ще докарат пазарната капитализация. Като локация и окрупняване на обработваеми площи е доста по-добре от атера.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнениеТук май само земите ще докарат пазарната капитализация. Като локация и окрупняване на обработваеми площи е доста по-добре от атера..
- 3 Харесвания
Коментар
-
просто ми хареса, та ще го постна - да си знаете с какви хора имате работа, по принцип
Едър зърнопроизводител от Пловдивско изригна в социалната мрежа по повод протестите, парите и богатството си. Даваме написаното от Йосиф Делгянски без съществена редакторска намеса, като изключим десетината запетайки и точки, явно пропуснати в бързината от него. За информация - той е от Раковски. Обработва около 90 000 декара земя в землищата на 10 села в областите Пловдив и Стара Загора:
Първоначално изпратено от некъФ аграр с претенциЙОт няколко дена ми се върти нещо абсурдно в главата и не смятах да го споделям, но понеже момента е много сублимен, ще го споделя:
Ние зърнопроизводителите сме призвани да бъдем богати. Защо?
1 Защото си го извоювахме с много труд, знания, опит в най трудните години, което ни позволи да създадем едни модерни и конкурентни стопанства на световно ниво.
2 Богатството ни позволи в тези дълги периоди от време, когато нашият отрасъл беше неглижиран и никой не искаше да чува за нас, ние да продължаваме да се развиваме, да купуваме нова техника и да вървим със световните тенденции.
3 През тези години добрите стопани успяха да закупят и доста земя, Земя, която е в бългаски ръце, а не в Руските фондове.
Зърнопроизводителите не са протестирали от 2009 г, за пари- Но през тези две години богаството ни свърши, Защо свърши? Високи разходи, ниски приходи. Обръщам се към всички парламентарни партии и към настоящите управляващи Ако вие не ни помогнете сега, този баланс на нашето “богатство” ще бъде нарушен, ТОВА Е ВЕЧЕ ВЪПРОС НА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ. ЗА ДА ОТЛОЖИМ ФАЛИТА, НИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРОДАВАМЕ ЗЕМЯ. АКО ТОВА Е ЦЕЛТА, ВИЕ ЩЕ Я ПОСТИГНЕТЕ МНОГО ЛЕСНО.
И понеже знам,че ще има много коментари и знам, че на преден план ще се изкарат пак джиповете. Знаете, че във всяко общество има и инако мислещи хора.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар