IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Ако няма дивидентец за 2023 нищо чудно да може да се пазарува таз хартия под 15 кинта.
    Зависи дали аграрчето ще се включи с обратно. Иначе да, може и такива цени да се видят - в момента играе ва банк - ако му се случи, може да даде по 5, ако не му се случи, ще чака на държавата да го спасява, като всеки аграр. Дано му се случи - аз лично съм доволен от акцията и оплакванията ми са само и единствено, че не каза по-рано колко аграрно ще забута акцията от 20 на 30 лева за 2 седмици, та изпуснах едни виртуални печалби, но нейсе - който трябва, знае, както се казва
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

жалко е за този форум, за който уж читави инвеститори, като не могат да се сетят за други причини за покачване се надяват на хейтене ?!?
      Читави Тук освен лафове ад хоминем рядко се ползва нещо продуктивно, за да стане дискусия. Ако пишеш в темата на "някого", щото тя си е "негова", се разрешават само славославяния и никакви обструкции, иначе по дифолт си хейтър. А "затапването" става в стил - "аре еди кой си да продава/пише, че да тръгне акцията". Толкова елементарни частици, а такава мания за величие, като на почти всяко новозабогатяло парвеню с купена диплома от Варненския/Бургаския свободен....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

от това кой е петката или батката изказването става ли смислено?
        Ако няма дивидентец за 2023 нищо чудно да може да се пазарува таз хартия под 15 кинта.
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Мисля че Батя имаше предвид рибаря, а не теб
          от това кой е петката или батката изказването става ли смислено?

Коментар

жалко е за този форум, за който уж читави инвеститори, като не могат да се сетят за други причини за покачване се надяват на хейтене ?!?
            Мисля че Батя имаше предвид рибаря, а не теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              А според мен трябва петката да хвърли картоните и да почне да ни хейти за да тръгнат нещата

Коментар

• А според мен трябва петката да хвърли картоните и да почне да ни хейти за да тръгнат нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                  Мисля, че видяхме дъното под 20 лв. и следва плавен ръст към 22 лв. Мисля, че още на изкупуването от фонда на Експат ще удари 21 лв. поне
                  Според мен дъното ще е към средата на април 24 г.

Коментар

• Мисля, че видяхме дъното под 20 лв. и следва плавен ръст към 22 лв. Мисля, че още на изкупуването от фонда на Експат ще удари 21 лв. поне

Коментар

• Честито на всички аграрни! Добре дошли в SOFIX. Измъчено, но заслужено.

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение

Ти не ми ли се кара веднъж, че задавам въпроси, чиито отговори ги има в интернет?

Убеден съм, че ме бъркаш. Случайно ако не съм прав ти се извинявам .

Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Би трябвало да има конкретна дата, защото тази седмица имаше дни и с по 749 акционера.
                          Ти не ми ли се кара веднъж, че задавам въпроси, чиито отговори ги има в интернет?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Последната седмица бе тази,- предстои да смятат и да обявят класацията мисля, че 12,03, се пада обявяването.
                            Би трябвало да има конкретна дата, защото тази седмица имаше дни и с по 749 акционера.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Кам коя дата се гледаше броят акционери при пролетното ребалансиране?

Последната седмица бе тази,- предстои да смятат и да обявят класацията мисля, че 12,03, се пада обявяването.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Централен Депозитар към дата: 01-03-2024
                                "АГРИЯ ГРУП ХОЛДИНГ" АД
                                Брой Акционери 751

Да му мислят отпадащитеее
                                Кам коя дата се гледаше броят акционери при пролетното ребалансиране?

Коментар

Working...
                                X