Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
жалко е за този форум, за който уж читави инвеститори, като не могат да се сетят за други причини за покачване се надяват на хейтене ?!?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
от това кой е петката или батката изказването става ли смислено?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Мисля че Батя имаше предвид рибаря, а не теб
Коментар
-
жалко е за този форум, за който уж читави инвеститори, като не могат да се сетят за други причини за покачване се надяват на хейтене ?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА според мен трябва петката да хвърли картоните и да почне да ни хейти за да тръгнат нещата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеМисля, че видяхме дъното под 20 лв. и следва плавен ръст към 22 лв. Мисля, че още на изкупуването от фонда на Експат ще удари 21 лв. поне
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Ти не ми ли се кара веднъж, че задавам въпроси, чиито отговори ги има в интернет?
Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Би трябвало да има конкретна дата, защото тази седмица имаше дни и с по 749 акционера.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Последната седмица бе тази,- предстои да смятат и да обявят класацията мисля, че 12,03, се пада обявяването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Кам коя дата се гледаше броят акционери при пролетното ребалансиране?
Последната седмица бе тази,- предстои да смятат и да обявят класацията мисля, че 12,03, се пада обявяването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЦентрален Депозитар към дата: 01-03-2024
"АГРИЯ ГРУП ХОЛДИНГ" АД
Брой Акционери 751
Да му мислят отпадащитеее
Коментар
Коментар