If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз продължавам да добавям .. Мисля че е адски подценена акцията. А относно отчетите.. за дружеството винаги е била определяща втората половина на годинат.. Така че шанса за нови приятни изненади в това направление не бива да се изключват
Общо взето резонен пост, ама чак пък адски.....адски бе когато Алонсо усредняваше на няма и 2$
Аз продължавам да добавям .. Мисля че е адски подценена акцията. А относно отчетите.. за дружеството винаги е била определяща втората половина на годинат.. Така че шанса за нови приятни изненади в това направление не бива да се изключват
Признавам отчета за първата половина на 2019 е дълбоко разочароващ само 400 хил. печалба и някакви нови "други активи " за 7 милиона, но обективно погледнато си има як фундамент с доста земеделска земя из дунавския край. Аз лично ще си увелича позицията, но нека първо колегите разпродадат, та да си купя повече акции
През периода 2010-2011 удари 3 лв (така си спомням) , така че много хубаво си помисли какво си пожелаваш. Че ако отиде на тези нива и тръгнат да отписват дружеството от борсата, тогава става по-интересно.
Признавам отчета за първата половина на 2019 е дълбоко разочароващ само 400 хил. печалба и някакви нови "други активи " за 7 милиона, но обективно погледнато си има як фундамент с доста земеделска земя из дунавския край. Аз лично ще си увелича позицията, но нека първо колегите разпродадат, та да си купя повече акции
Като стане ясно че няма да има дивиденти и под 9лв ще се срине най вероятно, ако преди това не падне де. Пък ако дадат някой дивидент бих си купил и аз
Айде готово, вече сме на 8 лв. И на 5 ще отиде след време.
Най-голям оборот премина по позицията на „Агрия груп холдинг“ - 46,7 хил. лв., но това я направи и най-губещата компания в сряда, след като акциите й поевтиняха с 8%.
Типичния "Value trap" или как да загубим пари и на други места, освен в банките.
Като стане ясно че няма да има дивиденти и под 9лв ще се срине най вероятно, ако преди това не падне де. Пък ако дадат някой дивидент бих си купил и аз
Отлично познаване на компанията и перспективите пред нея.
Коментар