IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Трудно се приема загубата, но това е единственият начин да продължи напред. Иначе ще продължи да дълбае още много години и да обикаля всички теми с надеждата да подлъже някой. Надеждата умира последна.
    Така е!
    Трябва да прежалиш загубите за да продадеш и започнеш от начало. Началото на 2021 продадох Хим, ЦЦБ и ПИБ, изпих си горивата чаша и през цялата година си избива загубите. Избих си ги!
    ХИМ групата, ако няма промяна в мажо няма да мръдне.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Зрънчо на 4лв няма избиване​​​​​
      Трудно се приема загубата, но това е единственият начин да продължи напред. Иначе ще продължи да дълбае още много години и да обикаля всички теми с надеждата да подлъже някой. Надеждата умира последна.
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Аз пък си мисля че има акции и че се е ушил в зрънчо на 4 лева и сега се опитва да манипулира новобранците да го отърват от мъките.
        Зрънчо на 4лв няма избиване​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo

Това тролче рибарче ми прилича на друг съфорумен герой Полки най вероятно е същото момче без акцийки пише навсякъде където има по голям ръст
          Аз пък си мисля че има акции и че се е ушил в зрънчо на 4 лева и сега се опитва да манипулира новобранците да го отърват от мъките.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

ми, пазарът ги е оценил точно 10 пъти по-малко
            Иначе, само 20те зърнобази би трябвало да са повече от сегашната ПК
            Само ръста на арматурното желязо, да не говорим, че го и няма и да имаш пари, автоматично вдига вътрешната стойност на всяка една компания която има сериозни материални, сградни, производствени активи!

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Защо аз да съм глупак ,не разбрах? Защото ти,*******,смяташ така ли?

Къде се бе скрил вчера мишко? само 5% и се посра от страх ...и -10% беше по едно време
              Всяка акция,която МОЖЕ да падне с -10% за няколко часа ,без новини без нищо,е ДЖЪНК.Набий си го в тиквоча.Когато дойде паниката ще са и -20% ,-30%

БИНГО АКЦИЯ за бинго играчи
              явно нямаш опит с пазарите...съветвам те да погледнеш FB -30% на 3 Февр за един ден и сега се търгува на 50% от върха, NFLX -25% на 21 Януари, PayPal -20% за ден ... по твоите критерии и те ли са "ДЖЪНК". Волатилност има и на развитите пазари , при нас проблемът е в ликвидността и движения +/- 10% са по-скоро естествени за неликвидни пазари. В крайна сметка фундаментът определя дългосрочното движение на цените на акциите...времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                Това, че си пропуснал тази позиция, те определя що за инвеститор си.
                Абсолютно.Сериозните пари не обичат -10%/ден .Щото утре може да падне и с -50% /ден
                Тази акция е за дребни бинго играчи
                Десетина ще направят пари,стотици ще държат с години на загуба.Защото няма такова нещо, което да ходи винаги и само нагоре !
                Още повече такова,което ВЕЧЕ е направило +350%

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Хари ами това зхбг е като второ химко че и цената му толкова
                  да не дава господ
                  химко можеш да сравняваш само с неохима и какво става, ако държавата реши да ти спре газа

Коментар

Къде се бе скрил вчера мишко? само 5% и се посра от страх ...и -10% беше по едно време
                    Всяка акция,която МОЖЕ да падне с -10% за няколко часа ,без новини без нищо,е ДЖЪНК.Набий си го в тиквоча.Когато дойде паниката ще са и -20% ,-30%

Това, че си пропуснал тази позиция, те определя що за инвеститор си. Бъди здрав!
                    ПС: Може би съм работил... те парите си работят за мен, аз гледам дългосрочната картинка. За разлика от теб посочвам кога влизам, къде влизам и какво имам в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Глупакът си ти, защото утре всички мечки ще бъдат отнесени, а ти най-после ще спреш на пишеш

Last edited by petrg5s; 16.03.2022, 08:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Пак да попитам, за какво ви е този баир? Като Зрънчо ги има вече, над 1700. Повече активи, повече бизнес и перспективи. По-диверсифицирано и т.н.
                        Хари ами това зхбг е като второ химко че и цената му толкова
                        да не дава господ

Коментар

Няма не подлежи ! Точно това подлежи Микроскопичния обем не може да е мерило или гаранция за нищо !

Ако примерно в село "Глупак" в магазина се продаде само едно шише олио на цена 20лв ,означава ли това ,че може да приемем ,че в цяла България олиото е 20лв ?
                          Глупакът си ти, защото утре всички мечки ще бъдат отнесени, а ти най-после ще спреш на пишеш

Коментар

И аз пак да питам. Тези активи за 300 милиона в зрънчо, колко струват всъшност
                            ми, пазарът ги е оценил точно 10 пъти по-малко
                            Иначе, само 20те зърнобази би трябвало да са повече от сегашната ПК

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Пак да попитам, за какво ви е този баир? Като Зрънчо ги има вече, над 1700. Повече активи, повече бизнес и перспективи. По-диверсифицирано и т.н.
                              И аз пак да питам. Тези активи за 300 милиона в зрънчо, колко струват всъшност

Коментар

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
                                Обръщам внимание на броя акционери. 31 Дек - 544, 28 Февр - 608 , 14 Март - 656 бр. С тези темпове през Септ Агрия ще е в СОФИКС. За съжаление фонда на Експат върху СОФИКС е едва 8,8 млн лв и при тегло около 6% ще има търсене от едва 500 000лв.
                                И това балонче ке пукне. След един месец 30 акционера по-малко
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X