Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Хубаво е, че ни предупреждаваш за хейта, но по-добре направи една оценка на земята на Агрия
Коментар
-
Хубаво е, че ни предупреждаваш за хейта, но по-добре направи една оценка на земята на Агрия
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПазарът на зърно определя нещата и тук. За мен съм обнадежден, но имам и опасения и то не малки. В една лодка съм с Вас, не хейтя!!!, но по-добре направи една оценка на земята на Агрия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много са ми забавни хората дето като видят, че са 15-20% на печалба и бързат да я кешират. А после акцията прави още едни 50-60% и те гледат с влажен поглед и празни ръце
Коментар
-
Бонуси ще има, това е сигурно и мисля, че са си ги заслужили
Дано ги направят под формата на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Винаги е така, ако си забелязал, а явно си забелязал.
Искам да кажа че при всеки скок от 20% трябва да мине период разпродажби. Затова преди да стигнем 30 трябва да минем 25. Предполагам, че ако скочи с нови 20% и отиде на 25, там ще има нова голяма спирка от големи продавци, купили и достатъчно доволни че са направили едни 5лв за акция.
Затова не мисля, че скоро ще е 30. Стъпка по стъпка с почивки между стълбите и да се надяваме, че през периода мажовците няма да ни сервират неприятна изненада от типа - бонуси за мениджмънта.
Дано ги направят под формата на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много са ми забавни хората дето като видят, че са 15-20% на печалба и бързат да я кешират. А после акцията прави още едни 50-60% и те гледат с влажен поглед и празни ръце
Искам да кажа че при всеки скок от 20% трябва да мине период разпродажби. Затова преди да стигнем 30 трябва да минем 25. Предполагам, че ако скочи с нови 20% и отиде на 25, там ще има нова голяма спирка от големи продавци, купили и достатъчно доволни че са направили едни 5лв за акция.
Затова не мисля, че скоро ще е 30. Стъпка по стъпка с почивки между стълбите и да се надяваме, че през периода мажовците няма да ни сервират неприятна изненада от типа - бонуси за мениджмънта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук пак ще има изненадани, когато цената скочи на 30, някой методично изкупува, те не са и толкова много акциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеРусия и Белярус спират временнно износа на зърнени култури-царевица,жито,просо ,елда.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеПрез последната седмица 61,5 хил. тона пшеница са изнесени от страната ни по море от Пристанище Варна ЕАД 1, пише в последния оперативен анализ на Министерството на земеделието (МЗм). Данни за сухопътния експорт липсват. В същото време още няма развръзка по изкупуването на количествата зърно от държавата.
Анализаторите на министерството изчисляват, че към този момент ръстът в износа ни на пшеница на годишна база е 65,1%. От началото на пазарната година общото изнесено количество е 1 033 хил. тона. Въпреки наблюдавания застой за поредна седмица, експортът на ечемик през порта също е значително над миналогодишния - с 67,5%.
- 1 like
Коментар
-
През последната седмица 61,5 хил. тона пшеница са изнесени от страната ни по море от Пристанище Варна ЕАД 1, пише в последния оперативен анализ на Министерството на земеделието (МЗм). Данни за сухопътния експорт липсват. В същото време още няма развръзка по изкупуването на количествата зърно от държавата.
Анализаторите на министерството изчисляват, че към този момент ръстът в износа ни на пшеница на годишна база е 65,1%. От началото на пазарната година общото изнесено количество е 1 033 хил. тона. Въпреки наблюдавания застой за поредна седмица, експортът на ечемик през порта също е значително над миналогодишния - с 67,5%.
Коментар
Коментар