IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Стига с тая политика!
    Може и да си въобразявам, но смятам, че политиката може да има много благотворно влияние върху борсата ни и в частност върху Агрия.
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Извинявам се, че оспамих темата !

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

чакай сега! Съгласен съм, че главния прокурор е за смяна, но колко прокурори има в държата? Не знам точно но сигурно хиляди. И всичките те какво правят, нищо ли не работят? Всички те ли са маскари, така че един кьорав корумпиран да не могат да хванат? Или за всичко е виновен ГЕРБ и ние нищо не можем да направим ... само глупости можем да правим еее само саботажи
        Голямата корупция както всички знаем е на високите нива в държавата, така и в големия бизнес свързан с държавните поръчки и еврофондовете ! Както и сам можеш да се досетиш чадъра от прокуратурата и службите е точно заради този факт ! А иначе осъдени кокошкари сигурно има много ! ГЕРБ беше партията, която управляваше през този период заедно с ДПС, така че няма кой друг да е виновен, след като те избраха този главен прокурор, както и ВСС ! Отговорността за провалите във всяко едно отношение през последните години е на ГЕРБ, ДПС, както и на БСП !
        Last edited by Zdravko; 24.03.2022, 13:09.

Коментар

• Стига с тая политика!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Виждам че се е заформила инелигентна и приятна дискусия. Аз съм се научил да гедам само положителните аспекти и в този смисъл одобрявам ГЕРБ, които направиха много положителни неща в тази държава, заедно с много грешки /само който не прави нищо, не греши/. В същото време ми е кристално ясно, че в България е нужда промяна и че ПП са за момента най-подходящите да я осъществят. Не симпатизирам на нито едната партия и не осъждам нито едната, но чисто теоретично не мога да преценя, доколко наказаването на стари грешки е жизнено важно за премахването на корупцята. Просто казано, ако се приеме, че енрегията е константа, каква част от тази енергия трябва да се хвърля за наказаване на виновни и каква част съответно ще остане за съграждане на по съвършена система, за да бъде използвана тази анергия максимално ефективно.
            Темата е много широка и всеобхватна и едва ли тук и е мястото ! Не знам какво положително се е случило в държавата, но за тези години под управление на ГЕРБ сме на последните места във всички възможни класации ! Няма една област, в която ГЕРБ може да се похвали с нещо освен с огромната корупция и безнаказаност !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Без работеща прокуратура е невъзможно всички тези неща да се случат ! Ако не си наясно има подадени стотици сигнали и материали към нея, които само си отлежават там и тя не взима отношение или ги замита !
              чакай сега! Съгласен съм, че главния прокурор е за смяна, но колко прокурори има в държата? Не знам точно но сигурно хиляди. И всичките те какво правят, нищо ли не работят? Всички те ли са маскари, така че един кьорав корумпиран да не могат да хванат? Или за всичко е виновен ГЕРБ и ние нищо не можем да направим ... само глупости можем да правим еее само саботажи
              Last edited by petyob; 24.03.2022, 12:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Като окаушат двама-трима барба-ганьос след това цялата глутница ще се кротне. В такъв аспект арестите и делата срещу първите осъдени за корупция ще са страшно ефективни!
                Напълно разбирам и се съгласявам, просто не съм убеден че това е толкова лесно да стане, особенно ако се действа отгоре на долу. Аз ако бях на мястото на ПП, бих приел максимата, че господ забавя но не забравя и бих концентрирал повече усилия да правя нещата по правилен начин, отколкото да хабя енергия да търся в каква степен е бил грешен предният управляващ. Въпросът ми беше, дали теоретично е възможно според вас да има положителна промяна за България, ако ГЕРБ останат ненаказани / в случай че има за какво да бъдат наказани, защото и това още не е ясно/

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Виждам че се е заформила инелигентна и приятна дискусия. Аз съм се научил да гедам само положителните аспекти и в този смисъл одобрявам ГЕРБ, които направиха много положителни неща в тази държава, заедно с много грешки /само който не прави нищо, не греши/. В същото време ми е кристално ясно, че в България е нужда промяна и че ПП са за момента най-подходящите да я осъществят. Не симпатизирам на нито едната партия и не осъждам нито едната, но чисто теоретично не мога да преценя, доколко наказаването на стари грешки е жизнено важно за премахването на корупцята. Просто казано, ако се приеме, че енрегията е константа, каква част от тази енергия трябва да се хвърля за наказаване на виновни и каква част съответно ще остане за съграждане на по съвършена система, за да бъде използвана тази анергия максимално ефективно.
                  Като окаушат двама-трима барба-ганьос след това цялата глутница ще се кротне. В такъв аспект арестите и делата срещу първите осъдени за корупция ще са страшно ефективни!
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Без работеща прокуратура е невъзможно всички тези неща да се случат ! Ако не си наясно има подадени стотици сигнали и материали към нея, които само си отлежават там и тя не взима отношение или ги замита !

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

за Агрия съм напълно съгласен, за останалото не съвсем. Да, не ме кара да се срамувам толкова, има положителни качества, но за мен важното е правителството като цяло, а то за 3 месеца направи много грешки. Повече от предишното за 6 месеца например. Не ми с е мисли какво следва. Да оставим грешките, а да разгледаме основното за което ги избрахме - корупцията. За 100 дена нещо значимо? Ефективно да е подведен под отговорност поне 1 човек? Този цирк последните дни с арестите не ми се гледа.

пп. защо няма никой задържан за онези язовири дето се говореше толкова миналото лято или поне нещо да е направено там и да ни информират?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

България за последните 20 години не е имала по-добър министър-председател, включително такъв, който да не те кара да се срамуваш, че те представлява пред света. Премиер, който говори технократски, а не с празни политически приказки и химери. С очертаване на задачите и срокове за изпълнението им. В контекста на темата, подхожда отговорно към кризата и съвсем адекватно се предприе реален преглед на държавния резерв и се търси вариант дори за презапасяване. Чакат ни трудни времена и имаме нужда не от хамалско говорене, а от отговорно. При осеяната с калинки държавна администрация и деструктивни кадри на всички нива, никак няма да е гладко и лесно, но е стъпка в правилната посока. И от всеки един от нас зависи добрия напредък с дела, а не мърморене

Конкретно за Агрия, мисля, че позиционирането й я прави една от най-добрите дефанзивни акции в тези времена.
                        за Агрия съм напълно съгласен, за останалото не съвсем. Да, не ме кара да се срамувам толкова, има положителни качества, но за мен важното е правителството като цяло, а то за 3 месеца направи много грешки. Повече от предишното за 6 месеца например. Не ми с е мисли какво следва. Да оставим грешките, а да разгледаме основното за което ги избрахме - корупцията. За 100 дена нещо значимо? Ефективно да е подведен под отговорност поне 1 човек? Този цирк последните дни с арестите не ми се гледа.

пп. защо няма никой задържан за онези язовири дето се говореше толкова миналото лято или поне нещо да е направено там и да ни информират?
                        Last edited by petyob; 24.03.2022, 08:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob

подкрепям идеята Кирчо да го лапа ... видя се че не става за друго
                          България за последните 20 години не е имала по-добър министър-председател, включително такъв, който да не те кара да се срамуваш, че те представлява пред света. Премиер, който говори технократски, а не с празни политически приказки и химери. С очертаване на задачите и срокове за изпълнението им. В контекста на темата, подхожда отговорно към кризата и съвсем адекватно се предприе реален преглед на държавния резерв и се търси вариант дори за презапасяване. Чакат ни трудни времена и имаме нужда не от хамалско говорене, а от отговорно. При осеяната с калинки държавна администрация и деструктивни кадри на всички нива, никак няма да е гладко и лесно, но е стъпка в правилната посока. И от всеки един от нас зависи добрия напредък с дела, а не мърморене

Конкретно за Агрия, мисля, че позиционирането й я прави една от най-добрите дефанзивни акции в тези времена.

Коментар

• „Вътреообщностни сделки ще има, независимо какво си мисли нашето правителство. Износът към трети страни също няма да бъде забранен по причината че там има страни, които гладуват и в този смисъл България има стока, която е свръхизлишна за българското население. Никой не трябва да има илюзии, че в България има продоволствен проблем. Такъв проблем няма и няма да има през 2022 г предвид ситуацията по полето – развитие на посевите и климата към този момент.“, категорична бе Радостина Жекова. Тя предвиди, че ще имаме една сравнително добра реколта, която вероятно ще е над 6 млн. тона.

Градинари пък настояват за промяна в подпомагането „Ситуацията около изкупуването на зърното е неизяснена. МЗм не успя в рамките на тези дни да

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Дикмето говори много правилни и икономически логични неща, кефи ме! Кирчо да го лапва .. хем представител на малцинствата да има в екипа
                              На светлинни години е пред малоумниците от БСП, много власт им даде Киро, Нинова и земеделския са по-зле и от Гечев

Коментар

• Дикмето говори много правилни и икономически логични неща, кефи ме! Кирчо да го лапва .. хем представител на малцинствата да има в екипа

Коментар

Working...
                                X