Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
чакай сега! Съгласен съм, че главния прокурор е за смяна, но колко прокурори има в държата? Не знам точно но сигурно хиляди. И всичките те какво правят, нищо ли не работят? Всички те ли са маскари, така че един кьорав корумпиран да не могат да хванат? Или за всичко е виновен ГЕРБ и ние нищо не можем да направим ... само глупости можем да правимеее само саботажи
Last edited by Zdravko; 24.03.2022, 13:09.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Виждам че се е заформила инелигентна и приятна дискусия. Аз съм се научил да гедам само положителните аспекти и в този смисъл одобрявам ГЕРБ, които направиха много положителни неща в тази държава, заедно с много грешки /само който не прави нищо, не греши/. В същото време ми е кристално ясно, че в България е нужда промяна и че ПП са за момента най-подходящите да я осъществят. Не симпатизирам на нито едната партия и не осъждам нито едната, но чисто теоретично не мога да преценя, доколко наказаването на стари грешки е жизнено важно за премахването на корупцята. Просто казано, ако се приеме, че енрегията е константа, каква част от тази енергия трябва да се хвърля за наказаване на виновни и каква част съответно ще остане за съграждане на по съвършена система, за да бъде използвана тази анергия максимално ефективно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Без работеща прокуратура е невъзможно всички тези неща да се случат ! Ако не си наясно има подадени стотици сигнали и материали към нея, които само си отлежават там и тя не взима отношение или ги замита !еее само саботажи
Last edited by petyob; 24.03.2022, 12:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Като окаушат двама-трима барба-ганьос след това цялата глутница ще се кротне. В такъв аспект арестите и делата срещу първите осъдени за корупция ще са страшно ефективни!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Виждам че се е заформила инелигентна и приятна дискусия. Аз съм се научил да гедам само положителните аспекти и в този смисъл одобрявам ГЕРБ, които направиха много положителни неща в тази държава, заедно с много грешки /само който не прави нищо, не греши/. В същото време ми е кристално ясно, че в България е нужда промяна и че ПП са за момента най-подходящите да я осъществят. Не симпатизирам на нито едната партия и не осъждам нито едната, но чисто теоретично не мога да преценя, доколко наказаването на стари грешки е жизнено важно за премахването на корупцята. Просто казано, ако се приеме, че енрегията е константа, каква част от тази енергия трябва да се хвърля за наказаване на виновни и каква част съответно ще остане за съграждане на по съвършена система, за да бъде използвана тази анергия максимално ефективно.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Без работеща прокуратура е невъзможно всички тези неща да се случат ! Ако не си наясно има подадени стотици сигнали и материали към нея, които само си отлежават там и тя не взима отношение или ги замита !Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
за Агрия съм напълно съгласен, за останалото не съвсем. Да, не ме кара да се срамувам толкова, има положителни качества, но за мен важното е правителството като цяло, а то за 3 месеца направи много грешки. Повече от предишното за 6 месеца например. Не ми с е мисли какво следва. Да оставим грешките, а да разгледаме основното за което ги избрахме - корупцията. За 100 дена нещо значимо? Ефективно да е подведен под отговорност поне 1 човек? Този цирк последните дни с арестите не ми се гледа.
пп. защо няма никой задържан за онези язовири дето се говореше толкова миналото лято или поне нещо да е направено там и да ни информират?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
България за последните 20 години не е имала по-добър министър-председател, включително такъв, който да не те кара да се срамуваш, че те представлява пред света. Премиер, който говори технократски, а не с празни политически приказки и химери. С очертаване на задачите и срокове за изпълнението им. В контекста на темата, подхожда отговорно към кризата и съвсем адекватно се предприе реален преглед на държавния резерв и се търси вариант дори за презапасяване. Чакат ни трудни времена и имаме нужда не от хамалско говорене, а от отговорно. При осеяната с калинки държавна администрация и деструктивни кадри на всички нива, никак няма да е гладко и лесно, но е стъпка в правилната посока. И от всеки един от нас зависи добрия напредък с дела, а не мърморене
Конкретно за Агрия, мисля, че позиционирането й я прави една от най-добрите дефанзивни акции в тези времена.
пп. защо няма никой задържан за онези язовири дето се говореше толкова миналото лято или поне нещо да е направено там и да ни информират?Last edited by petyob; 24.03.2022, 08:57.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob
подкрепям идеята Кирчо да го лапа ... видя се че не става за друго
Конкретно за Агрия, мисля, че позиционирането й я прави една от най-добрите дефанзивни акции в тези времена.
- 6 Харесвания
Коментар
-
„Вътреообщностни сделки ще има, независимо какво си мисли нашето правителство. Износът към трети страни също няма да бъде забранен по причината че там има страни, които гладуват и в този смисъл България има стока, която е свръхизлишна за българското население. Никой не трябва да има илюзии, че в България има продоволствен проблем. Такъв проблем няма и няма да има през 2022 г предвид ситуацията по полето – развитие на посевите и климата към този момент.“, категорична бе Радостина Жекова. Тя предвиди, че ще имаме една сравнително добра реколта, която вероятно ще е над 6 млн. тона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Дикмето говори много правилни и икономически логични неща, кефи ме! Кирчо да го лапва .. хем представител на малцинствата да има в екипа
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар