IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение

Аз докато не видя "3-ката" на екрана няма да съм доволна.
    Като гледам с какъв интензитет се купува си мисля че бруталното рали тепърва предстои

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
        тук си стана традиция оборотът да е 1 млн. и ръстът да е 7%, на ден ... има ли недоволни?
        Аз докато не видя "3-ката" на екрана няма да съм доволна.

Коментар

• тук си стана традиция оборотът да е 1 млн. и ръстът да е 7%, на ден ... има ли недоволни?

Коментар

• Брутален е алигатора, даже и корекция не дава да се прави

На някой хора взеха да им тежат май натрупаните печалби

Коментар

• Как е пиленца, днес интересен гейм в агро-инженеринга
              Като гледам, подпетИ се обувката и ръста започна да дава фира

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                Защо ли изчезнаха големите бройки на 28 лева? Май не им се дават под 30
                Май на теб не ти се дават под 30 като гледам А софикс е чак след 6 месеца .... )))
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Всичко зависи дали ще си го изкупуват в края на всяка сесия. Поне имат пенсионни, и шанс да решат да си го изкупят или да увеличат капитал.
                  А тук не се надъхвайте толкова, защото изпразнихте две - три пенсионни, надухте с близо 300-400%, капитализацията е голяма, мажо не е по-стока от тези на Зърнените, да не стане като Лещерко надъхвацията и там на 28 се счупи клона.
                  И като се счупи там какво толкова. Имаше хора, които успяха да продадат, аз не, продадох по надолу но пак на 300%, така че какво значение има, че паднало. Отделно и тук има хора с по 300% до момента, аз съм на 74 и какво, ако се пукне както казваш че се надуло?
                  Ти пак започна да ревеш за ПИБ-а и там имам малко ама хайпа изчезна, премести се. Не съм продал защото вероятно пак ще се върне все пак има цена да гони, държавата има да избива още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Да, колко ли време ще продаваш 100 000 акции на Зрънчо. Два месеца?
                    Всичко зависи дали ще си го изкупуват в края на всяка сесия. Поне имат пенсионни, и шанс да решат да си го изкупят или да увеличат капитал.
                    А тук не се надъхвайте толкова, защото изпразнихте две - три пенсионни, надухте с близо 300-400%, капитализацията е голяма, мажо не е по-стока от тези на Зърнените, да не стане като Лещерко надъхвацията и там на 28 се счупи клона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Ми нея тема никой не я чете, а те са се ушили там и сега трябва да набутат на някой акциите си
                      Да, колко ли време ще продаваш 100 000 акции на Зрънчо. Два месеца?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Колега стига сте писали за Зърнени Храни. Имате си тема и там си пишете!
                        Ми нея тема никой не я чете, а те са се ушили там и сега трябва да набутат на някой акциите си
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Аз слязох.Успех на държащите

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                            Тази цена не се движи нормално, да видим кой ще остане набутан. В Зърнени Храни България АД е много по-малко вероятно да загубиш при тези цени.
                            Когато има свирепа инфлация се купуват евтиното, а не скъпото.
                            Не се купува роубар, а се купуват Морени. Не се купуват смарт боклуци, а се пести и се търси къде какво е още евтино да купиш
                            БФБ показва следните показатели за ЗХБГ и Агхия
                            0.18 / 0.18 спрямо 2.97 / 0.96
                            То е ясно кое е евтиното и кое баирът. На баир е винаги по-трудно! За какво му е на човек на баир лозе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                              Колега стига сте писали за Зърнени Храни. Имате си тема и там си пишете!

Коментар

• Тази цена не се движи нормално, да видим кой ще остане набутан. В Зърнени Храни България АД е много по-малко вероятно да загубиш при тези цени.
                                Last edited by Marti; 29.03.2022, 12:28.

Коментар

Working...
                                X