IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Спред мен продавачите са предимно спекуланти. Въпросът е този който вкарва всеки ден по милион и половина дали е глупав Вие го знаете кой е, Писа се по-надолу в темата.
    А според мен са вътрешари и партито е по сложно.... и днес приключи голямото търсене.... според мен... на 10 април ще имаме по голяма яснота

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
      тоя го признах има пари бол ...
      За добрите инвестиции пари винаги се намират

Коментар

• тоя го признах има пари бол ...

Коментар

Какъв може да е мотива да искаш да излизаш бързо? Сега гледам по новините, че европейските държави въвеждали ограничения за купуване на брашно и илио. Това обаче може да мотив да искаш да влизаш бързо а не да излизаш
          Да това имах предвид казвайки, че не си заслужава упражнението. Сега остава агресивно да го изкупят

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Аз лично не го знам, говори се за притежатели на квадрани джипове с определени номера. Просто е ясно, че не е като да влизаш до 30, а ако решиш да излизаш трябва да я закарат на 5 лева ако така бързо тръгнат да излизат, но упражнението няма стойност в такъв случай.
            Какъв може да е мотива да искаш да излизаш бързо? Сега гледам по новините, че европейските държави въвеждали ограничения за купуване на брашно и илио. Това обаче може да мотив да искаш да влизаш бързо а не да излизаш
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Спред мен продавачите са предимно спекуланти. Въпросът е този който вкарва всеки ден по милион и половина дали е глупав Вие го знаете кой е, Писа се по-надолу в темата.
              Аз лично не го знам, говори се за притежатели на квадрани джипове с определени номера. Просто е ясно, че не е като да влизаш до 30, а ако решиш да излизаш трябва да я закарат на 5 лева ако така бързо тръгнат да излизат, но упражнението няма стойност в такъв случай.

Коментар

Тоя милион и половина не е спекулантски.
                Чакат да се понаиграят спекулантите, да си сложат ордери продава и изкупуват яко за сега до 29,60лв.....явно могат да превземат без проблем и кота 30.....за два дена 3 000 000 оборот .....да не стане втори Неохим.....

Коментар

Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                    Всички спекуланти се събраха тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

И това може..
                      Гледаме​​​​​
                      Дейтрейда възнаграждава по 150-200 на изтъргувана стотачка от дни наред... берекет

Коментар

• Всички спекуланти се събраха тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Ако !

А ако продължи , отива на 40
                          И това може..
                          Гледаме​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Може, ама купуващия, ако спре или се дръпне, отива под 25лв.
                            Имах
                            Ако !

А ако продължи , отива на 40

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Мечи капан
                              Може, ама купуващия, ако спре или се дръпне, отива под 25лв.
                              Имах

Коментар

• Мечи капан

Коментар

Working...
                                X