Първоначално изпратено от hullo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениетук си стана традиция оборотът да е 1 млн. и ръстът да е 7%, на ден ... има ли недоволни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЗащо ли изчезнаха големите бройки на 28 лева? Май не им се дават под 30А софикс е чак след 6 месеца .... )))
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Всичко зависи дали ще си го изкупуват в края на всяка сесия. Поне имат пенсионни, и шанс да решат да си го изкупят или да увеличат капитал.
А тук не се надъхвайте толкова, защото изпразнихте две - три пенсионни, надухте с близо 300-400%, капитализацията е голяма, мажо не е по-стока от тези на Зърнените, да не стане като Лещерко надъхвацията и там на 28 се счупи клона.
Ти пак започна да ревеш за ПИБ-а и там имам малко ама хайпа изчезна, премести се. Не съм продал защото вероятно пак ще се върне все пак има цена да гони, държавата има да избива още.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Да, колко ли време ще продаваш 100 000 акции на Зрънчо. Два месеца?
А тук не се надъхвайте толкова, защото изпразнихте две - три пенсионни, надухте с близо 300-400%, капитализацията е голяма, мажо не е по-стока от тези на Зърнените, да не стане като Лещерко надъхвацията и там на 28 се счупи клона.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Ми нея тема никой не я чете, а те са се ушили там и сега трябва да набутат на някой акциите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Колега стига сте писали за Зърнени Храни. Имате си тема и там си пишете!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеТази цена не се движи нормално, да видим кой ще остане набутан. В Зърнени Храни България АД е много по-малко вероятно да загубиш при тези цени.
Не се купува роубар, а се купуват Морени. Не се купуват смарт боклуци, а се пести и се търси къде какво е още евтино да купиш
БФБ показва следните показатели за ЗХБГ и Агхия
0.18 / 0.18 спрямо 2.97 / 0.96
То е ясно кое е евтиното и кое баирът. На баир е винаги по-трудно! За какво му е на човек на баир лозе.
Коментар
Коментар