IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Излиза, че около 1/3 от изтъргуваното тази седмица е прибрано от някой с над 5%, възможни 3 варианта.
    Добре е че голям си купува, какво обаче ще стане, като спре?
    Свободно падане от бързащи да излязат спекуланти до към 20 лв.
    Мои си размисли....
    Не е препоръка!
    Аз мисля, че и някой друг голям купува, а може да са пак мажовци със свързани лица
    Какво значение има даже и да падне до 20, щом мажо купува на 29-30лв, значи акцията струва доста повече и рано или късно ще си намери цената
    Тук акциите не са толкова много, има големи дългосрочни пакети и в един момент няма да има кой да продава
    Относно софикс, той е малко имагинерен според мен на тези цени, от 2 дена намаляват държателите, ако продължи да се дига цената доста хора ще решат да излязат, защото натрупаните печалби започват да ги изнервят и ще предпочетат да си ги осребрят

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Излиза, че около 1/3 от изтъргуваното тази седмица е прибрано от някой с над 5%, възможни 3 варианта.
      Мои си размисли....
      Не е препоръка!
      Накрая може ли да се размине със софикс, особено ако 15% от игралците напуснат кораба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
        Честито на продалите
        ФФ минус 25296
        вторник
        общо - 45638 за 4 дни
        Мои си размисли....
        Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
          Честито на продалите
          ФФ минус 25296
          вторник
          Тея продалите повече от половината са майстори като Интата - купуват на 28 продават на 29. Правят по 1000 кинта на ден и са пей сърце! Докато може!

Коментар

• Честито на продалите
            ФФ минус 25296
            вторник
            общо - 45638 за 4 дни
            Last edited by Yori; 31.03.2022, 18:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

6.20лв
              Само си го представете!
              Продължавайте да надувате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Ами смешко аз ги давах прогнозите когато трябваше.. тук на 5-6 лв, а при Алтерко под 4
                Това че ти откри БФБ и форума преди месец си е твой проблем. Много си ми смешен как подскачаш и се периш а успяваемост под 0-та
                При Алтерко средната ми е 5,58 , продал съм 1/3 около 24 лв. и останалите са ми без пари.. та как точно съм глътнал вода ще ми кажеш ли.. май ще те върна да учиш Математика за 3-ти клас

Хайде плувай и не ни занимавай лузърче!
                Ами палячо смешен,в Балонерко купуваше на 26,22 и после 18 (ако не се бъркам) Постовете ти ги има написани.И ревеше всеки път, че това е дъното
                Сега тук изведнъж казваш ,че си продал.Ами то така и баба знае
                А аз търгувам още преди да си се родил.Само данъци съм платил 5 пъти колкото ти е смешния акаунт.Пък за такси да не говоря

И ти изобщо търгуваш ли ,или си заредил в 5 акции и която е + ,там се правиш на мъж..Където си яко вътре -мълчанието на агнетата
                Last edited by petrg5s; 31.03.2022, 16:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Да,точно така.На 19 беше балон,сега е още по-голям балон ! Какво още не си разбрал ?
                  А за подбив и базик са такива риби,ловци на дъна като теб.Видяхме те колко вода глътна в Балонерко.Тук ще е същото

Представяш ли си каква риба ще си тогава, да държиш до края два пукнати балона хаха И хем ти ги казах и двата !
                  И от теб нищо като прогноза,все още не сме чули нищо ? ....мълчиш като риба
                  Ами смешко аз ги давах прогнозите когато трябваше.. тук на 5-6 лв, а при Алтерко под 4
                  Това че ти откри БФБ и форума преди месец си е твой проблем. Много си ми смешен как подскачаш и се периш а успяваемост под 0-та
                  При Алтерко средната ми е 5,58 , продал съм 1/3 около 24 лв. и останалите са ми без пари.. та как точно съм глътнал вода ще ми кажеш ли.. май ще те върна да учиш Математика за 3-ти клас

Хайде плувай и не ни занимавай лузърче!

Коментар

А ти си най-големия завистник и лаладжия
                    И на 19 лв. писа че е балон, пък тя направи още 50% рали. След такава излагация по-добре се скрий в ъгъла и си малчи! Иначе ще станеш като Груйчо.. за подбив и базик на целия форум
                    Да,точно така.На 19 беше балон,сега е още по-голям балон ! Какво още не си разбрал ?
                    А за подбив и базик са такива риби,ловци на дъна като теб.Видяхме те колко вода глътна в Балонерко.Тук ще е същото

Представяш ли си каква риба ще си тогава, да държиш до края два пукнати балона хаха И хем ти ги казах и двата !
                    И от теб като прогноза,все още не сме чули нищо ? ....мълчиш като риба
                    Last edited by petrg5s; 31.03.2022, 16:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                      Хартиения профит не е печалба.Много риби като Батя го забравят,хем ядоха шамарите в Балонерко.Тук ще е същото.Никаква промяна.В момента това е най-големия балон на БФБ
                      А ти си най-големия завистник и лаладжия
                      И на 19 лв. писа че е балон, пък тя направи още 50% рали. След такава излагация по-добре се скрий в ъгъла и си малчи! Иначе ще станеш като Груйчо.. за подбив и базик на целия форум

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                        Момци, аз продадох всичко, благодаря за возенето. Едни сравнително доста бързи 115 % доходност, доста доволно предвид периода. Успех на имащите и при подходяща корекция може отново да се включа.
                        Честито ! Много добър профит и още по- добър изход.Явно ги чуваш нещата

Коментар

• Хартиения профит не е печалба.Много риби като Батя го забравят,хем ядоха шамарите в Балонерко.Тук ще е същото.Никаква промяна.В момента това е най-големия балон на БФБ
                          Last edited by petrg5s; 31.03.2022, 16:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            И кво викате, нема да има зърно по света и Агрията е насреща. И надухте цената с петстин процента за по-малко от година.
                            Колко очаквате да струва хляба тогава се пита в задачата.
                            6.20лв

Коментар

• И кво викате, нема да има зърно по света и Агрията е насреща. И надухте цената с петстин процента за по-малко от година.
                              Колко очаквате да струва хляба тогава се пита в задачата.

Коментар

Че ще е акция на годината, както беше Алтерко 2021-ва май ще е прав, да. Но ако прогнозираш че ще слезе като Алтерко с 40% от върха не съм много сигурен.. А и все още не знаем къде е върха

Аз си мисля за друг вариант.. този бърз ръст на цената изкара много спекулантски акции на тезгяха.. Ако мажо + още 1-2ма големи ги оберат, дали не може да се получи Спиди 2. Там спекулантите масово излязоха на цена около сделката с франсетата и после нямаше кой да продава.. цената направи още един бърз отскок и сега акцията почти не се търгува..
                                Ще видим... гледам филма от първи ред
                                Не е невъзможно но много мажовци са тука и накрая някой все ще разтури работата в подобен сценарий
                                Гледаме

Коментар

Working...
                                X