Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеТук агрииското олио върви доста спекулативно по 28 лева,големи цифри са в главите на всичкино ето малко данни от реалността.
Фючърсите на пшеницата падат ли падат,за 18 ден вече и са на само 11.8% от нивата преди войната. САМО 11%
Възможно е даже спускане под нива преди войната,около 800
Не е препоръка
https://i.imgur.com/LoqkhPV.png
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеСравнявайки с март 2021 година, тази пролет слънчогледът у нас е поскъпнал с 88,2%, а пшеницата – с 50,8%, показват актуалните данни на Министерството на земеделието. По-леко увеличение се отчита при цената на царевицата - с 54,6%, като през март миналата година един тон се е търгувал за 398 лв, а тази – за 600 лв.
Търговията при пшеницата е била съответно 412 лв. за тон в края на март 2021 г. и 637 лв. към 23 март т.г. Цените на слънчогледа пък са били 1 016 лв. за т през 2021 г. и 1 912 лв. – на 23 март 2022 г.
По отношение на износа от началото на текущия пазарен сезон през юли миналата година до 27 март 2022 г. през „Пристанище Варна“1 са изнесени близо 1,1 млн. т (1 088,9 хил. тона) пшеница, което е с 67% повече на годишна база. Само през последната седмица износът е в размер на 28,4 хил. тона.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Благодаря и аз за учтивия отговор. Междувпрочем моята вметка беше точно толкова смислена и дори съдържателна, колкото беше твоя пост. Имам предвид следното - видял си как въртят товари от една фирма в едно пристанище, но на какви цени, при какви условия.Недай боже са на загуба при изпълнение на предварителни договори, а дали изобщо са техни товари или някакви услуги на други фирми по договор са товарите и други обязаности. Накратко - Хиперболата "смислено и съдържателно" като "при камионите на девин", надявам се правилно да ме разбереш - скоро беше времето, когато се ползваха хладилни камиони за пренос на ваксини! А камионите бяха на хранителни фирми, не спираха да внасят и изнасят през локддауна на ген, МутафчийскиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Сравнявайки с март 2021 година, тази пролет слънчогледът у нас е поскъпнал с 88,2%, а пшеницата – с 50,8%, показват актуалните данни на Министерството на земеделието. По-леко увеличение се отчита при цената на царевицата - с 54,6%, като през март миналата година един тон се е търгувал за 398 лв, а тази – за 600 лв.
Търговията при пшеницата е била съответно 412 лв. за тон в края на март 2021 г. и 637 лв. към 23 март т.г. Цените на слънчогледа пък са били 1 016 лв. за т през 2021 г. и 1 912 лв. – на 23 март 2022 г.
По отношение на износа от началото на текущия пазарен сезон през юли миналата година до 27 март 2022 г. през „Пристанище Варна“1 са изнесени близо 1,1 млн. т (1 088,9 хил. тона) пшеница, което е с 67% повече на годишна база. Само през последната седмица износът е в размер на 28,4 хил. тона.
Коментар
-
Тук агрииското олио върви доста спекулативно по 28 лева,големи цифри са в главите на всичкино ето малко данни от реалността.
Фючърсите на пшеницата падат ли падат,за 18 ден вече и са на само 11.8% от нивата преди войната. САМО 11%
Възможно е даже спускане под нива преди войната,около 800
Не е препоръка
https://i.imgur.com/LoqkhPV.png
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЗа да приключим темата със 100к акции, които минаха февруари, собственичката на 45% от Силк Газ е продала дела си за 1380 000лв, което се връзва точно с цената на 100к на 24 февруари
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеидеален за фотоволтаици...в съобщението се казва "нови бизнес направления. Подобна инвестиция би довела до дългосрочна сигурност и устойчивост на пар. потоци..." в района има стопански обекти и подходяща инфраструктура.
Коментар
-
Дружеството е учредено февруари 21-ва от Райков и двама братя, единия от които е собственика на Бигла 3 с капитал 50000,
октомври миналата година увеличават капитала, братята вкарват земята с апортна вноска на стойност малко над 10млн, а Райков прави равностойна парична вноска, сега явно Агрия купува дела на РайковLast edited by Yori; 01.04.2022, 23:44.
Коментар
-
идеален за фотоволтаици...в съобщението се казва "нови бизнес направления. Подобна инвестиция би довела до дългосрочна сигурност и устойчивост на пар. потоци..." в района има стопански обекти и подходяща инфраструктура.Last edited by the prophet; 01.04.2022, 21:30.
Коментар
Коментар