IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение

Мощно? Имаше само 280 бр на 28
    на 31 март имаше 25200 над 28
    на 30 март от 61500 не повече от 2-3000 бяха под 28
    на 29-ти същото от повече от 41к бройки

над 120к бройки за трите дни от 28 до 29,80
    Last edited by Yori; 02.04.2022, 18:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение

А ако на 10-ти ако се окаже че не са 280 броя?
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Ми за сега влязоха мощно на 28.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

На 18 вероятно.
          Ми за сега влязоха мощно на 28.

Коментар

Те тези дето излязоха от 4 до 14, вече излязоха, но при сделките от последните седмици влязоха едни други фондове. Тях ще ги видим колко още ще влизат.
            На 18 вероятно.
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Te нали веднъж излязоха вече от 4 до 14, кога пак влязоха, казвайте ги тези неща по-отрано
              Те тези дето излязоха от 4 до 14, вече излязоха, но при сделките от последните седмици влязоха едни други фондове. Тях ще ги видим колко още ще влизат.

Коментар

Съвсем се обърках? НН и Доверие са излезли в перфектния момент на 4, на 8 и на 14 ? А ако продам, как да се защитя от инфлацията и повишаващите се цени на храни и енергия?
                Ха ха, ама ти си нон стоп объркан ли оттогава ?
                Че какво има за объркване, Купил си на 4, 8 и ....
                Ма стой пак вътре щом искаш до 14, 8 и 4. Никой не те гони насила. Ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Аааа не им броя хартиите. Важно е че са излезли в перфектен момент.
                  Купува се на слух. продава се на новина. Предполагам, че го знаете ....
                  Съвсем се обърках? НН и Доверие са излезли в перфектния момент на 4, на 8 и на 14 ? А ако продам, как да се защитя от инфлацията и повишаващите се цени на храни и енергия?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Данните от МЗХ се базират на данни от ССБ.
                    Данните от ССБ следват данните на световните борси.
                    =>Данните от МЗХ се базират на световните борси.
                    Не съм задълбавал много и признавам че не съм много вещ, но в статията пише едни неща а тук
                    https://www.zmp.de/en/exchanges/mati...2-price_future
                    повишението на цените изглежда съвсем различно...

Коментар

Значи Агрия е много надценена? Да продаваме Агрия? И после, като продадем, какво да купим с парите, или да ги държим в кеш?
                      Точно така, Продавай докато е време!!!
                      После къде щеш купувай, ако па си толко женен за нея купи на 40% отдолу!!!
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Te нали веднъж излязоха вече от 4 до 14, кога пак влязоха, казвайте ги тези неща по-отрано
                        Аааа не им броя хартиите. Важно е че са излезли в перфектен момент.
                        Купува се на слух. продава се на новина. Предполагам, че го знаете ....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Да браво на нея. Чудесен тайминг.
                          Сега да видим останалите играчори, как ще процедират. "Умните пари" излязоха, според мен.
                          Поздравения за Еминем, койно напусна и тук позицията, преди да се случи същото като при Алтерко

Коментар

За да приключим темата със 100к акции, които минаха февруари, собственичката на 45% от Силк Газ е продала дела си за 1380 000лв, което се връзва точно с цената на 100к на 24 февруари
                            Да браво на нея. Чудесен тайминг.
                            Сега да видим останалите играчори, как ще процедират. "Умните пари" излязоха, според мен.
                            Поздравения за Еминем, койно напусна и тук позицията, преди да се случи същото като при Алтерко

Коментар

Даа, супер е мястото за такъв проект
                              Минавал съм оттам в един период често, Имаше и други складовe мисля, Някакви хладилни бази като че ли бяха но към другия път за селото. Тази част на изхода за пловдив досега е била пренебрегвана според мен. Строят се халета по другите изходи, на километри разстяние - към софия към асеновград,, карлово, пещера, а този изход на Рогошкото им шосе е на 15 мин от центъра. По-близо от другите халета наредени по другите пътища. Обаче има защо, Там са четирилентови, а този ако не се разшири пътя за входа към града ще е зле. Само там още не е разширен. И околовръстното разбира се, което е срам за 12г управление на местната власт. Всъщност какво управление...В тоя смотан град не е имало никакво далновидно управление. Баце гледа столицата , а чуждото - през оная му работа
                              Last edited by malkia Muk; 02.04.2022, 12:01.
                              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Ако позволиш лека забележка, по-добре гледай цените на световните борси а не данни от МЗХ. Иначе се получава нещо като да смяташ цената на НИ, по данни от цените от нотариусите.
                                Данните от МЗХ се базират на данни от ССБ.
                                Данните от ССБ следват данните на световните борси.
                                =>Данните от МЗХ се базират на световните борси.

Коментар

Working...
                                X