За булиш движение,което всъщност ще е още малко нагнетяване на хелий ,трябва да видим цени над 31 и после 32.40
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЗа рибарчето специалноне е отиграл все още 40% спада на пшеницата от върха,ти ми говориш за някви 2-3% ъп
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеКъде се изгуби Рибарчето с графиките си за цена на пшеницата?!
Явно аналЕзира ситуацията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е не, БРЕФ ще излезе.. и аз имам малко там.. все пак на 3-4 греди и най-куция нападател вкарва по един гол.. колкото да остане в играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Господина хейтва всеки мажоритар, при който е направил загуба или е пропуснал големите печалби. Абе в общи линии всички компании на БФб, без бреф, но и това ще дойде.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е той си каза болката.. не му се обадил, че ще почва да купува към 30 лв. и груйчо си дал акциите на 21.
Пък на нас звънял, СМС-и пращал, Вайбър съобщения...
Не е справедлово наистина, като се замислиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова само по себе си е девиация, но само то да беше... с мед да го намажеш.
Интересно, какво е твоето обяснение на факта, че господина хейти Райков.
Или просто ей така - по списък..?
По същата схема направи хазартно включване за сигурен профит при Елана заради очакването мажото да надуе цената над емисионна при тамошното увеличение на капитала. Знаем резултата - и чичката и евереста бяха плюти оттогава досега и бяха обявени за мошеници
А вече защо е така с хейта, нямам идея
Last edited by Dio; 28.07.2022, 18:24.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова само по себе си е девиация, но само то да беше... с мед да го намажеш.
Пък на нас звънял, СМС-и пращал, Вайбър съобщения...
Не е справедлово наистина, като се замислиш
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеПълно е с хубави компании и по другите борси. Ако ти е на сърце, може да споделиш защо имаш доверие на Брешков например. На Райков на всички ни е ясно че нямаш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз имам - форум е, а не партийната сбирка на герП, да речем. А най-ценното нещо на един форум е подплатено с нещо неменстрийм мнение. И още по-хубавото - ако то бъде оборено с факти, а не с дитирамби и размисли тип Паулу Коелю. Но понеже знам, че в Бг се ценят само дитирамбите, а аз не съм на хранилка и не ми плащат за мненията - до края на септември няма да драсна и ред тук. Здраве и успехи желаяАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Живота / и в частност борсата/ е това, което е. Разликата в хората е че всеки възприема това, което е по свой си начин. Начина на възприемане определя начина на мислене, начина на мослене определя действията а действията пък определят резултатите. Остава въпроса, ако не одобряваме нещо защо се занимаваме с него. В частност ако не одобряваме нашата борса или пък някоя конкретна компания на нашата борса, защо да се занимаваме с нея а не с това, което одобряваме. Е на този въпрос аз лично нямам отговорNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар