If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоест ако някой е сметнал стойност от 70 лева на акция, това въобще не означава, че прогнозира, че цената и ще бъде 70. ..
Това е ясно,но не е вярно.За теб може да е така,но и фалшивия пророк, и батя казаха,че чакат цена 70 лв ! а не че я оценяват на толкова
Обърни внимание на болднатия глагол !
Възможно ли е ако ГЕРБ никога не дойдат отново на власт никога да не бъде построено пристанището и брутално да бъдат предоговорени субсидиите за зърнарите?
Всичко е възможно, както и обратното. Между другото на зърнарите им е все едно дали ще има субсидии или не. Ако евентуално паднат субсидиите, ще паднат и рентите с размера на спадналата субсидия. Естествено, тогава няма да можем да твърдим че земята на Агрия струва 350 милиона, колкото струва към момента и логично бихме преоценили акцията надолу. Иначе дали ще падат субсидиите нямам никаква представа. Някъде четох че искали да ги изравняват с европейските например. Ако пък пристанището не го построят ще трябва да отпишем инвестициите направени до момента в него и така нататък. Аз не се броя от тези, които могат да расъждават по принцип. Поради тази причина се стремя да търгувам това което виждам, а не това което мисля .
Само отново да вметна, че търгуващите чрез ФА, не се занимаваме с прогнозиране на цената на акцията. Просто смятаме нейната стойност, сравняваме я с цената и на тази база преценяваме дали да купим. Тоест ако някой е сметнал стойност от 70 лева на акция, това въобще не означава, че прогнозира, че цената и ще бъде 70. Цената след година може да е и 140 или пък 14. Освен това не пречи ако примерно си сметнал стойност на акция от 70 лева да продадеш на примерно 25, в случай че си намерил друга акция, която да купиш за 15 и чиято стойност също си изчислил на 70 лева и така нататък...
Възможно ли е ако ГЕРБ никога не дойдат отново на власт никога да не бъде построено пристанището и брутално да бъдат предоговорени субсидиите за зърнарите?
Кръчмарските сметки на по две ракии във вас.Нагледах се на такива стъкмистики.Всеки смята както му е удобно
А и много добре знаем как един счетоводител може да изкара черното да е бяло в един отчет. Не оценяш и никакъв риск,за разлика от пазара.
Както и Скота каза,аграрите са бита карта тази година
А моя ТА работи и доказателство за това е,че не сме на 70 а 24.Точка
Само отново да вметна, че търгуващите чрез ФА, не се занимаваме с прогнозиране на цената на акцията. Просто смятаме нейната стойност, сравняваме я с цената и на тази база преценяваме дали да купим. Тоест ако някой е сметнал стойност от 70 лева на акция, това въобще не означава, че прогнозира, че цената и ще бъде 70. Цената след година може да е и 140 или пък 14. Освен това не пречи ако примерно си сметнал стойност на акция от 70 лева да продадеш на примерно 25, в случай че си намерил друга акция, която да купиш за 15 и чиято стойност също си изчислил на 70 лева и така нататък...
Petrg5s
като го сметнеш ще ахнеш и твоят техническия анализ ще заработи.
Кръчмарските сметки на по две ракии във вас.Нагледах се на такива стъкмистики.Всеки смята както му е удобно
А и много добре знаем как един счетоводител може да изкара черното да е бяло в един отчет. Не оценяш и никакъв риск,за разлика от пазара.
Както и Скота каза,аграрите са бита карта тази година
А моя ТА работи и доказателство за това е,че не сме на 70 а 24.Точка
eй стига конспирации мислете https://trud.bg/4700-%D0%BB%D0%B2-%D...0%D0%B8%D1%87/
това са фактите, нарастващ актив като цена и работещ печеливш бизнес. Земите в последния баланс са преоценени до към 175000хил лв. за 80000дка или малко над 2000лева. Petrg5s нали може да извадиш от числото 4700 числото 2000 и полученото да умножиш по 80000?
като го сметнеш ще ахнеш и твоят техническия анализ ще заработи.
Благодаря ти, че си коректен точно около 13.02 цената беше на върха, заради опасения за зърнения коридор. Ти за колко време мислиш че се шипва кораб 20000т, примерно? И се замисли малко за тайминга - тия 60х.т дали са днешни цени?
Аз също ти благодаря.Един от малкото културни хора във форума, с които може да се общува нормално.
За коридора и кораба не знам,аз разбирам само от ТА
И мога да ти кажа,че на тези нива тук, толкова да е слаба акцията ,не говори добре.....има нещо от кухнята,което не го знаем
Аве момче ,стигни ми печалбите,стигни ми знанията ,пък тогава ела да ми говориш.Дребна ревлива риба
.
Участвам в чужди форуми,абе там хората отговарят и се държат културно.
Тук, Ганъо Батков яко глътнал вода и в Агрия, и във Варианти и къде ли не,и аз съм му бил виновен ...на крива ракета ....
Научете се че :
-Всеки може да критикува колкото си иска стига да е аргументирано.
-Не е задължително да се пишат само положителни неща за дадена акция в темата и.
-Един човек не може да влияе на цената с писаници по форума.
Аз поствам чертежи и нагоре и надолу.Къде влизам и излизам също го пиша и се аргументирам защо.А не лъжа хората , чакайки 60, да продавам като теб на търговото и да ги прецаквам.И не е само този случай където лъжеш хората ,само и само ти да спечелиш !
Нищо чудно и сега да продаваш на хората които лъжеш за 70
70 няма да има ! Поне близките няколко години,а най-вероятно и никога.
Защо последните 3 седмици цената се срути с 14% тогава.Има ли някои обяснение?
Фалшивия пророк може ли да го обясни с елката,а най-добре и с чертеж ?
Благодаря ти, че си коректен точно около 13.02 цената беше на върха, заради опасения за зърнения коридор. Ти за колко време мислиш че се шипва кораб 20000т, примерно? И се замисли малко за тайминга - тия 60х.т дали са днешни цени?
През последната седмица през „Пристанище Варна“ ЕАД1 са изнесени 60,8 хил. тона пшеница, докато товари с ечемик и рапица не са преминавали. Общо за периода от началото на пазарната 2022/23 година до 12 март 2023 г., износът на пшеница и ечемик през порта е съответно с 31,7% и 91,4% по-малко на годишна база. - Бюлетин н10 / 15.03
За седмица имаме малко над 2 пъти увеличение на износа на пшеница.
Бях си казал, че няма да ти коментирам драсканиците, но не издъжах да гледам некомпетентноста ти и арогантното ти държане във форума , така че:
Срам нямаш ли ве,момче
Точно ти пък на мен за ТА не може да ми говориш,а само да попиваш и да се учиш !
Да припомня,че на празните ти думи се наслушах.
Чакаше 60 и на 30 каза ,че развивало булиш формация ....сега е 23 !
В Атера ти предадох урок за гапа и цената.Запълни ли го,обърна ли точно там? Да
Само допреди 5-6 дена ,на 27 тук пак смяташе кръчмарски с елката и чакаше 60....сега е 23 !
Е,колко пъти да ти натирам носа ?
Вместо да цвъкаш некомпетнетен спам,пусни една графика и да ти видим "уменията" и излагацията !
Самия факт,че не го правиш вече 1 год, доказава думите ми.
А и като ти чета коментара,нищо не си разбрал от тази графика ! Некомпетнетно аматъорче
Точно така.Когато технически е балон обаче (600% за 2г) ,няма значение фундамента.Той вече е отигран.Даже повечко са си играли и затова е станал балон.
Пукна се,сега се допуква ,когато се допука ще последва консолидация и чак тогава може да расте.Копира Алтерко в голяма степен,а в момента е пред него даже.
Там вероятно ще видим ограденото
Бях си казал, че няма да ти коментирам драсканиците, но не издъжах да гледам некомпетентноста ти и арогантното ти държане във форума , така че:
Не знам какъв технически анализ се опитваш да правиш, но според Elliott Wave с 1,2-5 се бележат импулсните движения. Корекциите се бележат с A,B и C. Очевидно в момента тече корекция на поскъпването и на графиките трябва да е с A-B-C , тоест 3 вълни. Корекция от порядъка на 38% - 61,8% е нормална и очаквана за активи които са качили над 100%.
Вземи разгледай акции като AMZN, TSLA, NVDA или BITCOIN, Ethereum къде дори след 10 000% цените са стабилни и имат още потенциал. Никой не говори за балон при TSLA или BTC. Няма балон и при AGR & Alterco.
Коментар