If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уважаеми номинални собственици на компеснаторни книжа!
За бога - не си продавайте книжата под 50 стотинки.
Това обижда Вас и Вашите предци, които са били ограбени !
От СПКИ очакваме отговори от правителството на остро поставени от нас въпроси за справедливото изплащане на компенсаторните инструменти-чрез приватизация и други схеми .
Днес е 8-ми. Има ли някакъв отговор от страна на властимащите негодници? Според мен вече и лев номинал е малко.......толкова години истинска гавра............явно и ЕС не може да ги уплаши тези изроди безподобни.
Уважаеми номинални собственици на компеснаторни книжа!
За бога - не си продавайте книжата под 50 стотинки.
Това обижда Вас и Вашите предци, които са били ограбени !
От СПКИ очакваме отговори от правителството на остро поставени от нас въпроси за справедливото изплащане на компенсаторните инструменти-чрез приватизация и други схеми .
Очакваме отговор на запитването на председателя на СПКИ Валентин Христов до МРРБ колко и кои от активите на това министерство ще се предлагат срещу КИ.
От Сдружението на притежателите на компенсаторни инструменти напомняме на господин Ивайло Калфин-заместник министър председател, че на 8 ноември изтича едномесечния срок в които трябва да ни отговори на писмо
вх.№ 1208/09.10.2007 до МС /което е цитирано по долу в форума/.
Е то бива недоверие но чак пък толкова Но като трябва ще обясня с подробности Получих КЗ през 2000г. Прдавах на части през няколко посредника Сега като търся документи ми казаха че съхраняват архива до 5 години Толкова ли е страшно ако някой каже къде да открия документ че съм притежавал КЗ
Не Неграмотен - Не искам да те обиждам но сам си си избрал ника Продадох получените записи и нямам запазени документи за това Сега ми се налага да доказвам произхода на парите
:-)
Лъки,смени си ника с "ако стане";-)
Първо - ако си продал - повече те няма в регистъра!
Второ - ако си загубил документите - можеш да си ги ксероксираш от ИП-ето през което е станала сделката!
Неграмотен, пиши по-често, защото липсват много смислени коментари във форума, поздрави! ;-)
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Не Неграмотен - Не искам да те обиждам но сам си си избрал ника Продадох получените записи и нямам запазени документи за това Сега ми се налага да доказвам произхода на парите
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Лъки
Здравейте Търся помощ Трябва да открия начин да се свържа с централния регистър на първоначалните собственици на комресатони записи Мисля че съм чувал за такъв Преварително благодаря на всички които се отзоват
Рънърите май вече бачкат чрез интернет. Може би цената на горивата или очакваната студена зима ги принуждава...
Здравейте Търся помощ Трябва да открия начин да се свържа с централния регистър на първоначалните собственици на комресатони записи Мисля че съм чувал за такъв Преварително благодаря на всички които се отзоват
Лъки- ще ти бъдем благодарни ако откриеш такава информация.
На срещата в Министерството на икономиката председателя на Сдружението на притежателите на компенсаторни инструменти Валентин Христов настоя точно затова-за ежеседмична информация за новоиздадените КИ и за тяхната структура-Колко са номинални и колко придобити на БФБ.
За повече инфо-Огнян Велков, координатор на СПКИ за пловдивска област.
Съгласен съм Ветерана и Киро левия , и смятам че е редно номиналните собственици да получат по минимум 2 лева , а за вторичните притежатели 1 лев.
Може да се свържете с мен на Skype - ogiplam или за да обменим мнения по въпроса !
1 euro е реална стойност,която комповете сами ще си изкарат ;-)(правителствата НИКОГА няма да изплащат с пари ) ,но за целта трябва да се извадят по 30% например от :
бМФ ;-) (ще се пише нова стратегия), БУЛГАРГАЗ, НЕК ЕАД, ВМЗ, Булгартабак, Тератон, Кинтекс... да се приемат като средство за плащане на данъци...
...но за да се разбере всичко това първото изискване е ...да не си червена тиква :-)
.
;-)
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар