Днес оборотът при ПКБ беше сравнително нисък, но очаквам другата седмица вече да има екшън. Според мен част от купувачите на ПКБ са се настроили в краен случай да купуват и на цени доста над номинала, но според мен някои продавачи зорлен карат купувачите да купуват на изключително ниски цени. Според мен щом на един купувач на ПКБ му трябват спешно доста ПКБ той би трябвало да купува независимо от това дали цената на боновете е 1 лв или е 1,15 лв за бон. В тази връзка, не съм сигурен дали след 4-5 дни изобщо ще има предлагане на ПКБ под 1 лв за парче. Всичко това са само мои предположения и написаното не е препоръка да правите подобни предположения. Не е препоръка за нищо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторни инструменти-достойно изплащане
Collapse
X
-
До седмица Найденов ще обяви кои земи отпадат от търга с компенсаторки
http://www.dnevnik.bg/zelen/2012/09/...at_ot/?ref=rss
Много рано, ще ги обяви министъра..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеБатя, след като съм дал линк и всеки може да проверява за броя ПКБ, мисля че няма нужда да казвам нещо, което всеки може да види, пък ако трябва тогава ще кажа, че днес количеството на ПКБ е намаляло.Добрият, стар Батя
Коментар
-
Никак и никъде в момента- те бяха законно платежно средство наравно с друите, но казионното сдружение накараха комунистите и приеха поправка в закона с което ощетиха притежателите. Сега не могат да се ползват за нищо.Сега същите хора пречат с писанията си и протестите си на притежателите на ПКБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕто демонстрация на гадното ви неравноправно отношение- пак не споменавате притежателите на ЖКЗЛ. Затова хората не ви вярват- ви работите избирателно, а сега с тези си намерения може да развалите работата на притежателите на ПКБ.Вашата цел трябва да е всички собственици да получат справедлива цена а не едните за сметка на другите.Пак ли ще си гледате личния интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе съм пророк , но по логичното е да са на номинал около търгоете.Не съм забелязал някои да са се надъхвали- каквото има да става ще става, а ти да не би да се антинадъхвашДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеАбе Киро, знаеш ли какво забелязах току що в инфосток... че издадените ПКБ се покачват спрямо вчера с 119 686 бр. Ама защо и мъни мейкъра е забравил да ни усведоми .. дали е щото не намалят а обратното...
Казах ви че прекалено се надъхвате, дадох ви и инфо за дворовете, но... вие продължихте да си се надъхвате за номинал.
Ами, а дано, ама... надали.
Коментар
-
Абе Киро, знаеш ли какво забелязах току що в инфосток... че издадените ПКБ се покачват спрямо вчера с 119 686 бр. Ама защо и мъни мейкъра е забравил да ни усведоми .. дали е щото не намалят а обратното...
Казах ви че прекалено се надъхвате, дадох ви и инфо за дворовете, но... вие продължихте да си се надъхвате за номинал.
Ами, а дано, ама... надали.Добрият, стар Батя
Коментар
-
Ето демонстрация на гадното ви неравноправно отношение- пак не споменавате притежателите на ЖКЗЛ. Затова хората не ви вярват- ви работите избирателно, а сега с тези си намерения може да развалите работата на притежателите на ПКБ.Вашата цел трябва да е всички собственици да получат справедлива цена а не едните за сметка на другите.Пак ли ще си гледате личния интерес.
Коментар
-
Бившите собственици или техни наследници на одържавени имоти да ми се обадят да се чуем. Подготвяме национална среща по въпроса с компенсаторките. Ще гласуваме протестна декларация срещу избирателното отношение на правителството спрямо еднините компенсаторки-поименните компенсационни бонове/ПКБ-вероятно защото звучи като БКП/, които се котират на 70 стотинки, спрямо другите две-КЗ и ЖКЗ, които се котират на цени 4 пъти по низки!
Ние ще настояваме за равноправно третиране!
Телефона ми е 0888 347011.
Огнян Велков
Коментар
Коментар