IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторни инструменти-достойно изплащане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То зор, ама да видим колко на зор, а плащанията наближават

Коментар

• Някой беше забравил днес да си продаде 10000 броя и за това последните 5 минути ги изпраска на 0.564 въпреки че цял ден се купуваше от аска до 0.578(ех продаде ги) Много се забавлявам като гледам търговията с ПКБ особенно последните 5 минути. Тук някой е на зор май

Коментар

• Нямало търсене. Като няма търсене и цената близките няколко месеца ще се движи под 50 стотини продайте на бида на 56 стотинки после ще си ги купите по-евтино

Коментар

• Голяма част от балъците днес ще бъдат изпържени и не знам колко балъци ще останат утре да продават ПКБ? Не е препоръка за нищо освен да хапнете вкусен балък.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
            Ама те "хората" се ослушваха и на 1.10 лв. когато бяха - чакаха още повишение!!

Имах клиенти с по 80 - 100 000 КИ и още си ги държат...
            И ти ли си от тези които пискът че цени над 50 стотинки няма да видим повече, ако е така имам едно предложение за теб което може да не взимаш предвид- утре си сложи аскечето и си ги продай на ВРЪЪА

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Да не правим сметка на парите на хората- голяма е разликата за хората без пари дали цената ще е 0,50 или 1 лев.
              Ама те "хората" се ослушваха и на 1.10 лв. когато бяха - чакаха още повишение!!

Имах клиенти с по 80 - 100 000 КИ и още си ги държат...
              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zdravkoz Разгледай мнение
                Като гледам, откакто е това правителство, съвсем целенасочено се задушава пазара на тези компенсаторни инструменти. Имат си начини, индиректни. И докато ПКБ -тата все пак се котират на около 0.50 лв, компенсаторните записи уверено поддържат нивото 0.16 - 0.17. Може ли някой да ми даде една логична причина да се котират толкова по-ниско от ПКБ, освен ако не е целенасочено, за да бъдат изкупени на безценица от определени хора. То като гледам и тук във форума почти само за ПКБ -та се дискутира. Само че аз при никакви обстоятелства не бих продал КЗ на тази позорна цена. Не и под 0.70 лв.
                Логичната причина е че има търсене разгледай графиките назад през времето и ще видиш че винаги когато е имало търсене цената на която и да е компесаторка се е покачвала. А за ПКБтата там определено има очаквания и то доста големи и продавачите го знаят не че няма предлагане има но асковете чакат на много по-жисоки нива от днешните. Всичко по-горе е лично мнение и само пазара и времето ще покаже дали съм бил прав или не

Коментар

• UUUUUUUUUUUUUU 57

Коментар

• Като гледам, откакто е това правителство, съвсем целенасочено се задушава пазара на тези компенсаторни инструменти. Имат си начини, индиректни. И докато ПКБ -тата все пак се котират на около 0.50 лв, компенсаторните записи уверено поддържат нивото 0.16 - 0.17. Може ли някой да ми даде една логична причина да се котират толкова по-ниско от ПКБ, освен ако не е целенасочено, за да бъдат изкупени на безценица от определени хора. То като гледам и тук във форума почти само за ПКБ -та се дискутира. Само че аз при никакви обстоятелства не бих продал КЗ на тази позорна цена. Не и под 0.70 лв.

Коментар

• Да видим какво ще стане , когато започнат плащанията за търга ще се види цената, а за втория пак

Коментар

• Ще им продадЪт но на по-висока цена

Коментар

• Нали имахте много ПКБ- продаите на левите де

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение

Коментар

• Държавата много ги лъга и мами- тези процеси вече са минали за бившите соц. страни..

Коментар

• Да не правим сметка на парите на хората- голяма е разликата за хората без пари дали цената ще е 0,50 или 1 лев.

Коментар

Working...
                                X