То зор, ама да видим колко на зор, а плащанията наближават
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторни инструменти-достойно изплащане
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеАма те "хората" се ослушваха и на 1.10 лв. когато бяха - чакаха още повишение!!
Имах клиенти с по 80 - 100 000 КИ и още си ги държат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не правим сметка на парите на хората- голяма е разликата за хората без пари дали цената ще е 0,50 или 1 лев.
Имах клиенти с по 80 - 100 000 КИ и още си ги държат..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zdravkoz Разгледай мнениеКато гледам, откакто е това правителство, съвсем целенасочено се задушава пазара на тези компенсаторни инструменти. Имат си начини, индиректни. И докато ПКБ -тата все пак се котират на около 0.50 лв, компенсаторните записи уверено поддържат нивото 0.16 - 0.17. Може ли някой да ми даде една логична причина да се котират толкова по-ниско от ПКБ, освен ако не е целенасочено, за да бъдат изкупени на безценица от определени хора. То като гледам и тук във форума почти само за ПКБ -та се дискутира. Само че аз при никакви обстоятелства не бих продал КЗ на тази позорна цена. Не и под 0.70 лв.
Коментар
-
Като гледам, откакто е това правителство, съвсем целенасочено се задушава пазара на тези компенсаторни инструменти. Имат си начини, индиректни. И докато ПКБ -тата все пак се котират на около 0.50 лв, компенсаторните записи уверено поддържат нивото 0.16 - 0.17. Може ли някой да ми даде една логична причина да се котират толкова по-ниско от ПКБ, освен ако не е целенасочено, за да бъдат изкупени на безценица от определени хора. То като гледам и тук във форума почти само за ПКБ -та се дискутира. Само че аз при никакви обстоятелства не бих продал КЗ на тази позорна цена. Не и под 0.70 лв.
Коментар
Коментар