Някой знае нещол което ние не знаем
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторни инструменти-достойно изплащане
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oginvest Разгледай мнениеПак някакви далавери стават с компенсаторките! Истинските собственици трябваше да ми се обадят за да отстоим правата и хем да се изплатят както подобава-на 1 лев, хем да да се почувстват горди тези измъчени наследници/защото ограбените вече не останаха на белия свят/!
Тези дето ми се обадиха съжаляват длъжника-държавата, че била опоскана! Да беше съжалил някой и тях през тези години на прехода, когато имаше възможност за достойна компенсация, но алчността и корупцията и не сменената система на комунизма попречиха това да се случи!
Моля, пишете на Кирилица!!!Last edited by Amsterdamm; 30.04.2013, 21:55.podpis
Коментар
-
Пак някакви далавери стават с компенсаторките! Истинските собственици трябваше да ми се обадят за да отстоим правата и хем да се изплатят както подобава-на 1 лев, хем да да се почувстват горди тези измъчени наследници/защото ограбените вече не останаха на белия свят/!
Тези дето ми се обадиха съжаляват длъжника-държавата, че била опоскана! Да беше съжалил някой и тях през тези години на прехода, когато имаше възможност за достойна компенсация, но алчността и корупцията и не сменената система на комунизма попречиха това да се случи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от raitchev Разгледай мнениеНякаква голяма трампа стана днес.
Моето предположение - някакъв теч на информация за бъдеща приватизация с участие на компенсаторни инструменти. Новият министър говори нещо за ЖП-то и пощите
Може и да няма никаква връзка между покупките вчера и думите на министъра днес, просто случайно да са съвпаднали във времето.
А това за 21.12.12 - това беше последния "бюджетен" или дефакто работен ден за годината и някой си е направил разходи, за да си намали печалбата за 2012 преди да отиде да коли прасето.Last edited by X_Y; 26.03.2013, 15:58.
Коментар
-
С малко усилия и поне 10 души пред МС можеше да се разчуе проблема за компенсаторките и да постигнем малко по-завидно от настоящето жалко състояние!
Толкова общности си постигнаха целите с настойчивост пред правителството само ние си траем и не гъкваме!
Поне малко уважение към правото на неприкосновеност на собствеността трябваше да отстояваме!Last edited by oginvest; 23.02.2013, 01:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oginvest Разгледай мнениеИма предложение от Радка Симеонова от Варна-компенсирана с 6 000 Поименни компенсаторки, да направим една национална среща на притежателите на компенсаторни инструменти в Пловдив към края на феврури!
Чакам вашите мнения и коментари!
Поздрави
Огнян Велков -Координатор на сдружението на притежателите на компенсаторни инструменти
032 241517, 0888 347011, Скайп- ogiplam
spkipd@spki.org
http://www.vn.government.bg/stranici...14-01-2013.pdf
Коментар
-
Национална среща
Има предложение от Радка Симеонова от Варна-компенсирана с 6 000 Поименни компенсаторки, да направим една национална среща на притежателите на компенсаторни инструменти в Пловдив към края на феврури!
Чакам вашите мнения и коментари!
Поздрави
Огнян Велков -Координатор на сдружението на притежателите на компенсаторни инструменти
032 241517, 0888 347011, Скайп- ogiplam
spkipd@spki.org
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпоред мен това са договорени сделки за първия търг, а когато ставаше дума за втория търг се уточняваше от ЗМ, че през януари ще уточнят кои договори на арендатори изтичат през 2012 и ще подготвят новия търг. Не е лошо Инвестор да попита в министерството..
За нашия район (Югоизточна България) гледах на сайта на областната дирекция, че през лятото на 2012 са се провели няколко търга за отдаване под дългосрочна аренда за 10 г. Така, че част от добрите земи вече няма как да бъдат предложени за продан.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
Коментар