Първоначално изпратено от Bond009
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторни инструменти-достойно изплащане
Collapse
X
-
Ами доколкото виждам ти имаш нужда от уроци- това , което си писал са само твои фантазии..И защо обясни след като ПКБ трябва да са 0,30 не са..Значи едни глупаци не искат да си купят на 0,30 и си ги купуват по 0,47-0,50..Къде официално това правителство е казало за търгове с компове..Такива доморасли учители като тебе само могат да набутат с много пари някого..От къде - накъде се смяташ за по- умен от другите.. или нямаш опит или си трол
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеСега като си толкова отворен и много знаеш, моля да ни обясниш-
Защо след като са толкова безпереспективни тези инструменти поскъпнаха от-КЗ и ЖКЗ -0,16 на 0,32лева..
Защо след като няма да има търгове скоро всеки ден се купуват ПКБ и цената се движи между 0,47 и 0,50лева
На КЗ и ЖКЗ се повиши цената до 0,32 лева защото се очаква продажба на държавни дялове от фирми продадени на РМД-та преди приватизация на БДЖ и заводите в Сопот, и точно защото цената е 0,32лв. си заслужава да се купуват докато ПКБ-тата вършат същата работа, но са много повече и е нормално цената да е около 0,30лв.
Печалбата от ПКБ-тата вече е извадена за това сега се чакат КЗ и ЖКЗ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеТи да не си поредния завистлив трол медиум..И защо чакаш на 30ст, за да ги продадеш на 1 лев ли..Значи те са прости, а ти си гениален и всички ще надхитриш
Трябва човек да е луд за да чака нов национален търг за земеделска земя в тази напрегната политическа обстановка, и най-малкото търгът който премина със земеделски земи ще приключи след 2-3 години, което прави нов търг невъзможен.
Коментар
-
Тук някой май се опитва да задържи цената на ПКБ-тата висока!!! Най-вероятно не се е класирал на търговете за земеделска земя, или просто са купили повече ПКБ-та, и изваждането на земите от търга ги е заварило неподготвени, и сега по всякакъв начин се опитват да задържат цената около 50%. Но се издават нови бонове, само за вчера над 300 000 и не знам до кога ще продължи това.
Успех чакам ви на 30%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМожеш да ги продадеш във всеки инвестиционен посредник
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТук, май знаещият се попрейеба.
Не съм аз - само констатирам фактите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТук, май знаещият се попрейеба.
То затова един виден философ казваше "Аз знам, че нищо не знам"
Коментар
-
макарена
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеНякой знае нещол което ние не знаемLast edited by макарена; 11.06.2013, 12:04.
Коментар
Коментар