IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VS
    Момчета и момичета,

Как върви паниката

Новобранците напълват ли гащите още?

Старите хиени пълнят ли евтино?

Най-важното - кога ще линчуваме Апостол Апостолов?
    Абе сега паиката към апартаментите се насочва. Те се оказа, че са с високо П/Е и са егати балоните . П/Е над 50 и повече на апартамент

Коментар

• той Апостол Надето като не му пусне вечер и започва да сънува тенжери под налягане ,ако приложем съжденията на чичко Фройд става ясно за какво иде реч

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
        Момчета и момичета,

Как върви паниката

Паника няма, баба Меца да ходи да эаспива эимен сън .Краино време е.

Коментар

• Момчета и момичета,

Как върви паниката

Коментар

• Ветре, нали четвъртата не бива де е като втората
            А тя втората на внучето му се струва дълбока беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
              Няма да се даваме я
              В никакъв случай Чичо Личо, в никакъв случай не бива да им се дадеме а като гледам днеска една камара позиции се оциферили ей я и аромката в топ 10 ей така обичаме да гледаме на нещата чичо Личо макар че да ти кажа с тея ИПО-та къде се задават може пак да има объркани разпродажби тук-там, колкото да оформат некой бонус
              Е то след третата ИПО-тата може да помогнат за 4-тата
              Но си мисля, че доста играчи ще са по-предпазливи, а не като при трейса

Коментар

• Няма да се даваме я
                В никакъв случай Чичо Личо, в никакъв случай не бива да им се дадеме а като гледам днеска една камара позиции се оциферили ей я и аромката в топ 10 ей така обичаме да гледаме на нещата чичо Личо макар че да ти кажа с тея ИПО-та къде се задават може пак да има объркани разпродажби тук-там, колкото да оформат некой бонус

Коментар

Ветре явно силна подкрепа оказа вчера по капманските позиции.Вече SOFIX-а позеленя:Smile
                  Поздрави от внучето да предадеш на големото кучеSmile
                  мани, мани Чичо Личо, гаранция Франция знаеш нема страх ме фана по едно време да го бутам тоя мост ама кучето цял ден не се спря да бега по двора, навирило ушите скача по гълъбите вагабонтина и нищо не казва ей зор видех ама убаво че се разкара днеска възстановихме малко кеша, за да може ако се наложи пак да подпираме то неможе да се даваме така лесно на чужденците я
                  Няма да се даваме я

Коментар

• Graham нека строят, да строят повечко, че да е по-трудно да се бута следващия път

Коментар

• Ветре как ше буташ мостове бе човек Хората ги строят ти ги буташ
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Ветре явно силна подкрепа оказа вчера по капманските позиции.Вече SOFIX-а позеленя:Smile
                        Поздрави от внучето да предадеш на големото кучеSmile
                        мани, мани Чичо Личо, гаранция Франция знаеш нема страх ме фана по едно време да го бутам тоя мост ама кучето цял ден не се спря да бега по двора, навирило ушите скача по гълъбите вагабонтина и нищо не казва ей зор видех ама убаво че се разкара днеска възстановихме малко кеша, за да може ако се наложи пак да подпираме то неможе да се даваме така лесно на чужденците я

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                          Аз съм запланувал да се паникьосам в четвъртък,в 10.28часа. Сега си ближа захарно петле,радвам се,че се прави олово за чифтето,горд съм,че съм поданик на император Хим,желая на треиса да пооправи пътищата а пък и дано ктекс изтъче нещо.
                          А.......в,би ли ми казал къде има балони,цветни,че ще ходя на едно дете на рожден ден? :-)
                          Балони на околовръстното за Ферибота! ;-)

п.с - Дано скоро да пуснат зелени, че си...)

Коментар

• Аз съм запланувал да се паникьосам в четвъртък,в 10.28часа. Сега си ближа захарно петле,радвам се,че се прави олово за чифтето,горд съм,че съм поданик на император Хим,желая на треиса да пооправи пътищата а пък и дано ктекс изтъче нещо.
                            А.......в,би ли ми казал къде има балони,цветни,че ще ходя на едно дете на рожден ден? :-)
                            Да препоръчам на някого нещо?
                            И през ум не ми минава.

Коментар

как е има ли паникьори ще страдаме ли днеска
                              Ветре явно силна подкрепа оказа вчера по капманските позиции.Вече SOFIX-а позеленя:
                              Поздрави от внучето да предадеш на големото куче

Коментар

как е има ли паникьори ще страдаме ли днеска
                                На prascho му е дошъл акъла в главата, а останалите "герои" от вчера са доста мълчаливи
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X