Първоначално изпратено от VS
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърНяма да се даваме яа като гледам днеска една камара позиции се оциферили
ей я и аромката в топ 10
ей така обичаме да гледаме на нещата чичо Личо
макар че да ти кажа с тея ИПО-та къде се задават може пак да има объркани разпродажби тук-там, колкото да оформат некой бонус
Но си мисля, че доста играчи ще са по-предпазливи, а не като при трейса
Коментар
-
Няма да се даваме яа като гледам днеска една камара позиции се оциферили
ей я и аромката в топ 10
ей така обичаме да гледаме на нещата чичо Личо
макар че да ти кажа с тея ИПО-та къде се задават може пак да има объркани разпродажби тук-там, колкото да оформат некой бонус
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърВетре явно силна подкрепа оказа вчера по капманските позиции.Вече SOFIX-а позеленя:Smile
Поздрави от внучето да предадеш на големото кучеSmileстрах ме фана по едно време да го бутам тоя мост ама кучето цял ден не се спря да бега по двора, навирило ушите скача по гълъбите вагабонтина и нищо не казва
ей зор видех ама убаво че се разкара
днеска възстановихме малко кеша,
за да може ако се наложи пак да подпираме
то неможе да се даваме така лесно на чужденците я
Коментар
-
Ветре явно силна подкрепа оказа вчера по капманските позиции.Вече SOFIX-а позеленя:Smile
Поздрави от внучето да предадеш на големото кучеSmileстрах ме фана по едно време да го бутам тоя мост ама кучето цял ден не се спря да бега по двора, навирило ушите скача по гълъбите вагабонтина и нищо не казва
ей зор видех ама убаво че се разкара
днеска възстановихме малко кеша,
за да може ако се наложи пак да подпираме
то неможе да се даваме така лесно на чужденците я
Коментар
-
Първоначално изпратено от lazarАз съм запланувал да се паникьосам в четвъртък,в 10.28часа. Сега си ближа захарно петле,радвам се,че се прави олово за чифтето,горд съм,че съм поданик на император Хим,желая на треиса да пооправи пътищата а пък и дано ктекс изтъче нещо.
А.......в,би ли ми казал къде има балони,цветни,че ще ходя на едно дете на рожден ден? :-)
п.с - Дано скоро да пуснат зелени, че си...)
Коментар
-
Аз съм запланувал да се паникьосам в четвъртък,в 10.28часа. Сега си ближа захарно петле,радвам се,че се прави олово за чифтето,горд съм,че съм поданик на император Хим,желая на треиса да пооправи пътищата а пък и дано ктекс изтъче нещо.
А.......в,би ли ми казал къде има балони,цветни,че ще ходя на едно дете на рожден ден? :-)
Да препоръчам на някого нещо?
И през ум не ми минава.
Коментар
Коментар