Първоначално изпратено от VS
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от franky4fingersвъпроса е ефекта на Ной или ефект на Йосиф ще има на борсата. в дългосрочен план би трябвало падането да не е катастрофално но знае ли се? новите ипо-та нагоре ли ще вървят как мислите?)) Няма ли изчистване от тях
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от todorov 74Това което ме дразни най-много в момента е бездушието на ДФ.Интересно как виждат те нещата и как защитават интересите на клиентите си.Със сигурност при нивата на съпротива тях ги няма.
А докато някои пълнят гащите, аз продължавам да пълня по малко... Супер корекция. Кефи ме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоПървоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от Гошо момче лошоСега е момента за някое и друго негативно изказване ,било то на Елана било на друг , място за паника има и то още от преди 10 дена просто до толкова се отнесохте ,че не искахте да го приемете , ДФ отчаяно се опитват да стопират позициите , графата с продава расте с всеки час , а аз съм кеширал пия винце и ви се кефя
Аз ако кеширам Софикс отиде на 1300 :-D
Ние инвеститорите бързо се ориентираме в нововъзникналите пазарни ниши, затова ще преживеем и тази корекция
А дотогава предлагам повече посещения във Виртуалната кръчма
хайде пазете атропина за утре , че ни чака ниво 1650 и така до 1300 да го питам аз тогиз Nick Lesson на какви нива ще продаваLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от Гошо момче лошоСега е момента за някое и друго негативно изказване ,било то на Елана било на друг , място за паника има и то още от преди 10 дена просто до толкова се отнесохте ,че не искахте да го приемете , ДФ отчаяно се опитват да стопират позициите , графата с продава расте с всеки час , а аз съм кеширал пия винце и ви се кефя
Ние инвеститорите бързо се ориентираме в нововъзникналите пазарни ниши, затова ще преживеем и тази корекция
хайде пазете атропина за утре , че ни чака ниво 1650 и така до 1300 да го питам аз тогиз Nick Lesson на какви нива ще продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от Гошо момче лошоСега е момента за някое и друго негативно изказване ,било то на Елана било на друг , място за паника има и то още от преди 10 дена просто до толкова се отнесохте ,че не искахте да го приемете , ДФ отчаяно се опитват да стопират позициите , графата с продава расте с всеки час , а аз съм кеширал пия винце и ви се кефя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от Гошо момче лошоСега е момента за някое и друго негативно изказване ,било то на Елана било на друг , място за паника има и то още от преди 10 дена просто до толкова се отнесохте ,че не искахте да го приемете , ДФ отчаяно се опитват да стопират позициите , графата с продава расте с всеки час , а аз съм кеширал пия винце и ви се кефя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от Гошо момче лошоСега е момента за някое и друго негативно изказване ,било то на Елана било на друг , място за паника има и то още от преди 10 дена просто до толкова се отнесохте ,че не искахте да го приемете , ДФ отчаяно се опитват да стопират позициите , графата с продава расте с всеки час , а аз съм кеширал пия винце и ви се кефя
аз съм на кеш ,давай батка после ще си отворим само двамата борса и ще си врУткаме далавера
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоСега е момента за някое и друго негативно изказване ,било то на Елана било на друг , място за паника има и то още от преди 10 дена просто до толкова се отнесохте ,че не искахте да го приемете , ДФ отчаяно се опитват да стопират позициите , графата с продава расте с всеки час , а аз съм кеширал пия винце и ви се кефя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гошо момче лошоСега е момента за някое и друго негативно изказване ,било то на Елана било на друг , място за паника има и то още от преди 10 дена просто до толкова се отнесохте ,че не искахте да го приемете , ДФ отчаяно се опитват да стопират позициите , графата с продава расте с всеки час , а аз съм кеширал пия винце и ви се кефяВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар