IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13
    Преди малко се зачетох в темата за TRACE и като видях каква еуфория е там, се върнах няколко месеца назад и разгледах "юни FIB";"юли LOMSKO" и "септември DEVIN", после разгледах и графиките им към днешна дата и се запитах за какво се радват толкова на TRACE. Дали след няколко месеца и графиката на TRACE няма да бъде подобна?
    А, виж каква хубава идея като за начало. Значи стигаме до извода, че не всяко IPO си заслужава и не всяка акция си струва.

Коментар

• мерси
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
        Bouns ne e treisianec, a marsianec .......

No offence mate ...
        Хайде де, марсианците тепърва ще идват а и мене ме е страх от тях
        можеш да ме приемеш за реалист.........

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
          Първоначално изпратено от pro_tipster
          Дали другата седмица не продам всичко докато съм на печалба, защото като гледам не мисля че някой мисли да инвестира на тази борса, като се оправят нещата след 1 година може пак да се включа
          ако го направиш - кажи къде ще продаваш, че ми дойде един кеш изневиделица )))
          KAO & CORP

Коментар

• Bouns ne e treisianec, a marsianec .......

No offence mate ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
              Еха трейсианците са виновни за всичко така е, по някой път търсите под вола теле...
              еми кой друг освен Трейсианец ще продаде Орга на 640, Фазер на 307 и да не продължавам да изброявам

Коментар

• Еха трейсианците са виновни за всичко така е, по някой път търсите под вола теле...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                  Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Dnes indexite sa natiskane ot obezumeli treisianci, poluidioti poluchoveci ...
                  почвам сериозно да се дразня ... баси питекантропите, първо ми беше забавно, ама ...
                  Хахахахаха гледай мача Може да има и продължения
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                    Dnes indexite sa natiskane ot obezumeli treisianci, poluidioti poluchoveci ...
                    почвам сериозно да се дразня ... баси питекантропите, първо ми беше забавно, ама ...

Коментар

• Dnes indexite sa natiskane ot obezumeli treisianci, poluidioti poluchoveci ...

Коментар

• Нали уж чужденците го натискаха надолу, Днес поне ги няма, пък ...

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                          Дали другата седмица не продам всичко докато съм на печалба, защото като гледам не мисля че някой мисли да инвестира на тази борса, като се оправят нещата след 1 година може пак да се включа
                          ако го направиш - кажи къде ще продаваш, че ми дойде един кеш изневиделица )))
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Дали другата седмица не продам всичко докато съм на печалба, защото като гледам не мисля че някой мисли да инвестира на тази борса, като се оправят нещата след 1 година може пак да се включа

Коментар

• айде пак в червения сектор, уф вече почва да ми писва (дали пък това не е индикатор че скоро ще се променят нещата).

докъде ще ходим надолу бе, има ли някои идея да сподели.

баси чудото, баси нещото...........

Коментар

• Преди малко се зачетох в темата за TRACE и като видях каква еуфория е там, се върнах няколко месеца назад и разгледах "юни FIB";"юли LOMSKO" и "септември DEVIN", после разгледах и графиките им към днешна дата и се запитах за какво се радват толкова на TRACE. Дали след няколко месеца и графиката на TRACE няма да бъде подобна?

Коментар

Working...
                                X