Първоначално изпратено от ivannov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Добри новини и за мечките :-(
Кървенето при биковете спира временно ...
http://www.investor.bg/?id=61507Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoVuprosat mi e- koga 6te zapo4ne6 da kupuva6?
6ansut da zakusnee6 s tova e
napulno realen
kakto i da kupi6 predi da e svur6il spada
i da gubi6 o6te
Както стана и с излизането.
Понеже не следя редовно борсата ще вляза чак когато има изразен положителен тренд. Може и да пропусна 5-10% ползи, но това е борса не може винаги да продадеш на максимума и да купиш на минимума.
Успехи в търговията!Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да ставаПървоначално изпратено от MadmanСъвсем изперкахте. Така навремето бълвахте глупости, как цените щели да стигат космоса, сега пък ги виждате закопани в земята. Аман, от ненормалници на БФБ.
Ти колко пъти писа срещу тези които виждаха цените в космоса?
Нормално е освен оптимизъм да има реализъм и песимизъм.
Това което съм написал по-долу е " ако.... ". Може да стане може и да не стане. Докато оптимистите твърдо вярват в повишение в близките месеци. Поглени само колко поста има темата за оптимизма. Докато се усетя минали 15000. Прелива от постинги и оптимизъм :-)
vsi4ki Apokaliptici pi6at tam
za da draznjat-vij Petur K kolko ima
ili Tzar S Veliki i drugi "simpatjagi"
Коментар
-
Първоначално изпратено от MadmanСъвсем изперкахте. Така навремето бълвахте глупости, как цените щели да стигат космоса, сега пък ги виждате закопани в земята. Аман, от ненормалници на БФБ.
Ти колко пъти писа срещу тези които виждаха цените в космоса?
Нормално е освен оптимизъм да има реализъм и песимизъм.
Това което съм написал по-долу е " ако.... ". Може да стане може и да не стане. Докато оптимистите твърдо вярват в повишение в близките месеци. Поглени само колко поста има темата за оптимизма. Докато се усетя минали 15000. Прелива от постинги и оптимизъм :-)Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да ставаПървоначално изпратено от korkОтносно дребните спекуланти,те винаги правят това което правят и сега,или купуват скъпо или продават евтино.
Днес продават евтино,след няколко месеца ще купават скъпо,общо взето,нищо ново под слънцето
Цитирам Корк но не визирам конкретно него а всички "оптимисти":-)
Не ви ли минава мисълта, че днес продават евтино а след няколко месеца ще могат да си купят много по-евтино?
Дори Императора си призна такава грешка. Което не означава, че си е взел поука и се е поправил.
Просто много хора са пропуснали подходящият момент да излязат от позиция и сега се правят на оптимисти / на гол шкембак чифте оптимизъм /. Дори и аз увлечен от техния оптимизъм се забавих с излизането / вместо ноември излязох началото на януари :-( /.
Като как са тръгнали САЩ и доларите ако последните мерки не покажат оздравителен ефект тепърва ще гледаме истински спадове там. А знате когато борсата в Америка пада какво се случва при нас...
Може да се окажат и днешните нива добри за излизане :-)
Vuprosat mi e- koga 6te zapo4ne6 da kupuva6?
6ansut da zakusnee6 s tova e
napulno realen
kakto i da kupi6 predi da e svur6il spada
i da gubi6 o6te
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да ставаПървоначално изпратено от korkОтносно дребните спекуланти,те винаги правят това което правят и сега,или купуват скъпо или продават евтино.
Днес продават евтино,след няколко месеца ще купават скъпо,общо взето,нищо ново под слънцето
Не ви ли минава мисълта, че днес продават евтино а след няколко месеца ще могат да си купят много по-евтино?
Дори Императора си призна такава грешка. Което не означава, че си е взел поука и се е поправил.
Просто много хора са пропуснали подходящият момент да излязат от позиция и сега се правят на оптимисти / на гол шкембак чифте оптимизъм /. Дори и аз увлечен от техния оптимизъм се забавих с излизането / вместо ноември излязох началото на януари :-( /.
Като как са тръгнали САЩ и доларите ако последните мерки не покажат оздравителен ефект тепърва ще гледаме истински спадове там. А знате когато борсата в Америка пада какво се случва при нас...
Може да се окажат и днешните нива добри за излизане :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkОтносно дребните спекуланти,те винаги правят това което правят и сега,или купуват скъпо или продават евтино.
Може да се окажат и днешните нива добри за излизане :-)Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Нормално е при този спад повсеместен всеки, на когото са останали акции да претърпи загуби! Също така смятам и благодаря донякъде на хората, които мислят, че спадат ще продължи, че купувам много внимателно и със сравнително скромни суми! Респективно към момента скромни загуби! Въпреки това смятам да продължавам, защото съм уверен, че след време - след 12 месеца нещата ще се успокоят е посоката на движение на индексите ще е обратна! Тоест след 12 месеца Софикс на нивата 1700-1900! Може и да греша, но поне ще опитам! Колкото и да се набутам няма да съжалявам или да ми се отрази на състоянието!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovСтрахливото пиле бяга и вика:Бягайте ,небето падаааа....А да видим ,как ще падне небето....Е някои ще поизгубим ....Но то не може да ловиш риба и да не се намокриш....Не е препоръка за търговия...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от Cneky^aHTИмам само едно послание към продаващите активите си днес и всички останали паникьосани: мрете въшки!
Не е препоръка за покупко-продажба на активи нито препоръка за стратегии.
бе аз ви казвам ама....
като сложат някой изтрещял на системи и корекцията свършва
май краят е близо .....
Коментар
Коментар