IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivannov
    Аз продавам на загуба и купувам на печалба....Не е никава препоръка за търговия...
    като няма къси на нашата умряла борса така ще я караме

Коментар

• Аз продавам на загуба и купувам на печалба....Не е никава препоръка за търговия...

Коментар

• Днес отново банковият ми депозит ще е най-доходната инвестиция в България!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Добри новини и за мечките :-(
          Кървенето при биковете спира временно ...

http://www.investor.bg/?id=61507
          Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Заформят се яки разпродажби от фондовете!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
              Vuprosat mi e- koga 6te zapo4ne6 da kupuva6?
              6ansut da zakusnee6 s tova e
              napulno realen
              kakto i da kupi6 predi da e svur6il spada
              i da gubi6 o6te
              Със сигурност ще закъснея с влизането :-(
              Както стана и с излизането.

Понеже не следя редовно борсата ще вляза чак когато има изразен положителен тренд. Може и да пропусна 5-10% ползи, но това е борса не може винаги да продадеш на максимума и да купиш на минимума.

Успехи в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става
                Първоначално изпратено от Madman
                Съвсем изперкахте. Така навремето бълвахте глупости, как цените щели да стигат космоса, сега пък ги виждате закопани в земята. Аман, от ненормалници на БФБ.
                Що се дразниш?

Ти колко пъти писа срещу тези които виждаха цените в космоса?

Нормално е освен оптимизъм да има реализъм и песимизъм.
                Това което съм написал по-долу е " ако.... ". Може да стане може и да не стане. Докато оптимистите твърдо вярват в повишение в близките месеци. Поглени само колко поста има темата за оптимизма. Докато се усетя минали 15000. Прелива от постинги и оптимизъм :-)
                tova ne e vjarno.
                vsi4ki Apokaliptici pi6at tam
                za da draznjat-vij Petur K kolko ima
                ili Tzar S Veliki i drugi "simpatjagi"

Коментар

• Първоначално изпратено от Madman
                  Съвсем изперкахте. Така навремето бълвахте глупости, как цените щели да стигат космоса, сега пък ги виждате закопани в земята. Аман, от ненормалници на БФБ.
                  Що се дразниш?

Ти колко пъти писа срещу тези които виждаха цените в космоса?

Нормално е освен оптимизъм да има реализъм и песимизъм.
                  Това което съм написал по-долу е " ако.... ". Може да стане може и да не стане. Докато оптимистите твърдо вярват в повишение в близките месеци. Поглени само колко поста има темата за оптимизма. Докато се усетя минали 15000. Прелива от постинги и оптимизъм :-)

Коментар

Първоначално изпратено от kork
                    Относно дребните спекуланти,те винаги правят това което правят и сега,или купуват скъпо или продават евтино.
                    Днес продават евтино,след няколко месеца ще купават скъпо,общо взето,нищо ново под слънцето
                    Оптимистите са непоправими;-)
                    Цитирам Корк но не визирам конкретно него а всички "оптимисти":-)
                    Не ви ли минава мисълта, че днес продават евтино а след няколко месеца ще могат да си купят много по-евтино?
                    Дори Императора си призна такава грешка. Което не означава, че си е взел поука и се е поправил.
                    Просто много хора са пропуснали подходящият момент да излязат от позиция и сега се правят на оптимисти / на гол шкембак чифте оптимизъм /. Дори и аз увлечен от техния оптимизъм се забавих с излизането / вместо ноември излязох началото на януари :-( /.

Като как са тръгнали САЩ и доларите ако последните мерки не покажат оздравителен ефект тепърва ще гледаме истински спадове там. А знате когато борсата в Америка пада какво се случва при нас...
                    Може да се окажат и днешните нива добри за излизане :-)

Vuprosat mi e- koga 6te zapo4ne6 da kupuva6?
                    6ansut da zakusnee6 s tova e
                    napulno realen
                    kakto i da kupi6 predi da e svur6il spada
                    i da gubi6 o6te

Коментар

Първоначално изпратено от kork
                      Относно дребните спекуланти,те винаги правят това което правят и сега,или купуват скъпо или продават евтино.
                      Днес продават евтино,след няколко месеца ще купават скъпо,общо взето,нищо ново под слънцето
                      Не ви ли минава мисълта, че днес продават евтино а след няколко месеца ще могат да си купят много по-евтино?
                      Дори Императора си призна такава грешка. Което не означава, че си е взел поука и се е поправил.
                      Просто много хора са пропуснали подходящият момент да излязат от позиция и сега се правят на оптимисти / на гол шкембак чифте оптимизъм /. Дори и аз увлечен от техния оптимизъм се забавих с излизането / вместо ноември излязох началото на януари :-( /.

Като как са тръгнали САЩ и доларите ако последните мерки не покажат оздравителен ефект тепърва ще гледаме истински спадове там. А знате когато борсата в Америка пада какво се случва при нас...

Коментар

• Каква е тази Паника на БФБ !!!

паника няма, вече всички свикнаха да губят среднодневно по 5%

Коментар

• Първоначално изпратено от kork

Коментар

• Нормално е при този спад повсеместен всеки, на когото са останали акции да претърпи загуби! Също така смятам и благодаря донякъде на хората, които мислят, че спадат ще продължи, че купувам много внимателно и със сравнително скромни суми! Респективно към момента скромни загуби! Въпреки това смятам да продължавам, защото съм уверен, че след време - след 12 месеца нещата ще се успокоят е посоката на движение на индексите ще е обратна! Тоест след 12 месеца Софикс на нивата 1700-1900! Може и да греша, но поне ще опитам! Колкото и да се набутам няма да съжалявам или да ми се отрази на състоянието!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                              Страхливото пиле бяга и вика:Бягайте ,небето падаааа....А да видим ,как ще падне небето....Е някои ще поизгубим ....Но то не може да ловиш риба и да не се намокриш....Не е препоръка за търговия...
                              Ей-това на място казано е !!!
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                                Първоначално изпратено от EquityPrivate
                                Първоначално изпратено от Cneky^aHT
                                Имам само едно послание към продаващите активите си днес и всички останали паникьосани: мрете въшки!
                                Не е препоръка за покупко-продажба на активи нито препоръка за стратегии.
                                Na niakoi ne im izdurjat nervite mai
                                Да, сдухали са се съвсем.

бе аз ви казвам ама....

като сложат някой изтрещял на системи и корекцията свършва

май краят е близо .....

Коментар

Working...
                                X