IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НИК
    Къде е дъното?
    Различните акции ще формират различни дъна. Това е толкоз просто и логично. Защо ми задаваш тъп въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
      Аз съм заделил доста сериозен финансов ресурс и чакам акциите да достигнат подходящи нива за влизане. За сега ситуацията се развива точно според прогнозите ми.
      Къде е дъното?

Коментар

• http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html
        Това разбира се е нещо съвсем временно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Радев
          В тази връзка би ли споделил и до какви нива ще стигне СОФИКС-а?
          Според мен под 1000. Но точно колко под 1000 все още ми е трудно да преценя.

Коментар

Аз съм заделил доста сериозен финансов ресурс и чакам акциите да достигнат подходящи нива за влизане. За сега ситуацията се развива точно според прогнозите ми.
            I s kolk shte vlezesh ?? 1,2, 3...10,20 milona , che da vidim kak kato vlezesh shte tragne edin rastegggg... do nova godina 1500 ili moge 1600 s tvoito vlizane.

Коментар

В тази връзка би ли споделил и до какви нива ще стигне СОФИКС-а?

Коментар

• Аз съм заделил доста сериозен финансов ресурс и чакам акциите да достигнат подходящи нива за влизане. За сега ситуацията се развива точно според прогнозите ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става
                  Първоначално изпратено от vhk
                  По-скоро към 1000, но да видим...
                  И аз чакам СОФИКС 1000 .На мен ми се струва че според тази графика току що излязахме от фазата на страха и навлязохме в фазата на капитулацията следващата фаза за сведение се нарича отчаяние и след нея започва възхода.
                  +1. И аз съм на същото мнение. /по долу съм го писал /
                  Не знам до къде ще стигнеме. А и не е толкова интересно. За мене по-важно е да разпознаеме правилно фазите защото след отчаянието идва момент подходящ за влизане :-)[/quote]

Абе, до пенсия ще се оправим.
                  * think positive * think simple * think big *
                  * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

по-важно е да разпознаеме правилно фазите защото след отчаянието идва момент подходящ
                    Толкова оптимизъм се е насъбрал във форума, че фазата на отчаянието може да продължи 1 година?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                      По-скоро към 1000, но да видим...
                      И аз чакам СОФИКС 1000 .На мен ми се струва че според тази графика току що излязахме от фазата на страха и навлязохме в фазата на капитулацията следващата фаза за сведение се нарича отчаяние и след нея започва възхода.[/quote]

+1. И аз съм на същото мнение. /по долу съм го писал /
                      Не знам до къде ще стигнеме. А и не е толкова интересно. За мене по-важно е да разпознаеме правилно фазите защото след отчаянието идва момент подходящ за влизане :-)
                      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от k.arni
                        To taz kartinka edno kum edno s grafikata na Sofix taka 4e bi triabvalo da sme v despair)
                        Намерих линк-http://www.irvinehousingblog.com/wp-content/uploads/2007/06/bubble-psychology.jpg А иначе се надявам,че сме на ниво "bear trap"...[/quote][/quote]Мдааа,напълно прав си!Да се надяваме,че най-лошото мина...

Коментар

• To taz kartinka edno kum edno s grafikata na Sofix taka 4e bi triabvalo da sme v despair)

[/quote]Намерих линк-http://www.irvinehousingblog.com/wp-content/uploads/2007/06/bubble-psychology.jpg А иначе се надявам,че сме на ниво "bear trap"...[/quote]

Коментар

Имаше преди време една графика " bubble psychology".
                            Нещо ми се губи назад по темите. Ако някой се сеща къде е може пак да я подаде насам.
                            Та по нея.
                            До скоро ми се струваше да сме минали ниво "despair" и леко се движим към "retrun to the mean". Обаче явно съм бъркал:-( . Сега ми се струва че предния месец е бил капана за бикове и сега сме между fear" и "capitulation". Лошото тепърва предстои!!

Дайте вашите мнения ...
                            Намерих линк-http://www.irvinehousingblog.com/wp-content/uploads/2007/06/bubble-psychology.jpg А иначе се надявам,че сме на ниво "bear trap"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                              Днес отново банковият ми депозит ще е най-доходната инвестиция в България!
                              за днес може и така да е.....само ти припомням,че преди една година монбат беше малко над 9 лв,оргахим около 150,а пътя 8000(преди сплита-това отговаря на 320 лв).....

Коментар

• Имаше преди време една графика " bubble psychology".
                                Нещо ми се губи назад по темите. Ако някой се сеща къде е може пак да я подаде насам.
                                Та по нея.
                                До скоро ми се струваше да сме минали ниво "despair" и леко се движим към "retrun to the mean". Обаче явно съм бъркал:-( . Сега ми се струва че предния месец е бил капана за бикове и сега сме между fear" и "capitulation". Лошото тепърва предстои!!

Дайте вашите мнения ...
                                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Working...
                                X