Първоначално изпратено от НИК
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиАз съм заделил доста сериозен финансов ресурс и чакам акциите да достигнат подходящи нива за влизане. За сега ситуацията се развива точно според прогнозите ми., che da vidim kak kato vlezesh shte tragne edin rastegggg... do nova godina 1500
ili moge 1600 s tvoito vlizane.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да ставаПървоначално изпратено от vhkПо-скоро към 1000, но да видим...
Не знам до къде ще стигнеме. А и не е толкова интересно. За мене по-важно е да разпознаеме правилно фазите защото след отчаянието идва момент подходящ за влизане :-)[/quote]
Абе, до пенсия ще се оправим.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да ставапо-важно е да разпознаеме правилно фазите защото след отчаянието идва момент подходящСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПо-скоро към 1000, но да видим...
+1. И аз съм на същото мнение. /по долу съм го писал /
Не знам до къде ще стигнеме. А и не е толкова интересно. За мене по-важно е да разпознаеме правилно фазите защото след отчаянието идва момент подходящ за влизане :-)Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.arniTo taz kartinka edno kum edno s grafikata na Sofix taka 4e bi triabvalo da sme v despair)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да ставаИмаше преди време една графика " bubble psychology".
Нещо ми се губи назад по темите. Ако някой се сеща къде е може пак да я подаде насам.
Та по нея.
До скоро ми се струваше да сме минали ниво "despair" и леко се движим към "retrun to the mean". Обаче явно съм бъркал:-( . Сега ми се струва че предния месец е бил капана за бикове и сега сме между fear" и "capitulation". Лошото тепърва предстои!!
Дайте вашите мнения ...
Коментар
-
Имаше преди време една графика " bubble psychology".
Нещо ми се губи назад по темите. Ако някой се сеща къде е може пак да я подаде насам.
Та по нея.
До скоро ми се струваше да сме минали ниво "despair" и леко се движим към "retrun to the mean". Обаче явно съм бъркал:-( . Сега ми се струва че предния месец е бил капана за бикове и сега сме между fear" и "capitulation". Лошото тепърва предстои!!
Дайте вашите мнения ...Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
Коментар