IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да не купуваме за един час в понеделник?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desen half
    Първоначално изпратено от Frost
    Аз мога да издържа и до Нова година без да продавам.Така или иначе отдавна работя само с печалбата си,но тук става въпрос за достойнство,което аз не продавам.ДОКОГА ЩЕ СИ ИГРАЯТ С НАС!!!!!НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАСЛУГА НА ДЕМОКРАТИЧНОТО ОБЩЕСТВО Е СВОБОДНИЯ ПАЗАР!Ако и тук настъпи дирижиране на цените по-добре да върнем и национализацията.
    фрост, понятие си нямаш какво е борса и какво е "игра" на борсата. Нещо като "монополи", ама не съвсем,а... Ква национализация, кви пет лева. Кво общо има и демократичното общество?! Съвсем доборнамерено ви казвам, щом сте тръгнали да стачкувате на борсата, изобщо си нямате на идея кой за какво се бори.
    Ти не си в час или не искаш да бъдеш след като не можеш да видиш очевадната манипулация,която се извършва на борсата.И извинявай,но аз играя на борсата доста отдавна и не се оплаквам.Портфейла ми е дебеличък,а ти какво пормоненце си спретнал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rammstein
      Асоциация - чудесна идея. Защо не я кръстите Евро-българска асоциация на независимите инвеститори (ЕБАНИ)? Така може много да разширите кръга от съмишленици.
      ТОВА Е ДОСТА СМЕШНО .. ЦЯЛА ВЕЧЕР ЛИ ГО МИСЛИ ..

Коментар

• Ето го и ефекта от нашата акция!!!

Коментар

• Ramstain ?
          Каза ли нещо или как?
          По-облекчаващо е да пийнеш един айрян, вместо да се исходиш във форума.
          ПП>>Не е препоръка за пиене на айрян и непиене на бира.

Коментар

• Асоциация - чудесна идея. Защо не я кръстите Евро-българска асоциация на независимите инвеститори (ЕБАНИ)? Така може много да разширите кръга от съмишленици.

Коментар

• Добре, че идеята бе за отказ от 1 час...
              Все пак да не люлеем повече кораба - той и така едвам се крепи.
              Снишаване и на пусия - до 3-4 дни стрелбата може да започне.
              Илюзия е, че с 10-на оферти купува ще спасите посоката колеги, най много да се чуе балбук... балбук...
              успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                Момчета вие сте били голяма сила за един час обърнахте тренда на СОФИКС, ама ако утре пак стачкувате знаете какъв ще е резултата вече.
                Каде тук са момичетата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Med.sestra
                  Първоначално изпратено от chernech
                  КОЛЕГИ /КЪМ ОНЕЗИ 100+ В СПИСЪКА СЕ ОБРЪЩАМ/, КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ДНЕШНИЯ ПРОТЕСТ??
                  Махнах офертите си навреме,но търговия си имаше. Това е беглия ми поглед днес.
                  Както и да е, важното е че поне по една кауза се осъществи някакъв консенсус ..

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                    КОЛЕГИ /КЪМ ОНЕЗИ 100+ В СПИСЪКА СЕ ОБРЪЩАМ/, КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ДНЕШНИЯ ПРОТЕСТ??
                    Махнах офертите си навреме,но търговия си имаше. Това е беглия ми поглед днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
                      Първоначално изпратено от chernech
                      Първоначално изпратено от INOX
                      Аз лично , ще играя стратегията " контра-калинка:всички наобратно,аз ще съм наопаки".
                      Тъй като според мен натискат нарочно цената на EUBG,CHIM,MONBAT,OTZK,FZLES,KAOр и може би ORGH, аз ще пълня точно от тях.
                      С теб съм човече .. а на кеширалите днес, да харчат със здраве ..
                      А така.Обявявам индивидуалния ловен сезон за отстрел на злобни и манипулативни мечки за открит!
                      ХАХАХА .. ТОВА МИ ХАРЕСА ЧОВЕЧЕ ..
                      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                        Първоначално изпратено от INOX
                        Аз лично , ще играя стратегията " контра-калинка:всички наобратно,аз ще съм наопаки".
                        Тъй като според мен натискат нарочно цената на EUBG,CHIM,MONBAT,OTZK,FZLES,KAOр и може би ORGH, аз ще пълня точно от тях.
                        А така.Обявявам индивидуалния ловен сезон за отстрел на злобни и манипулативни мечки за открит!

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ДНЕШНИЯ ПРОТЕСТ??
                            chernech, да ти кажа за мене, незнам дали ме има у некой списък я си спазих 30 мин без оферта, как си е редно за объркан пазар после след 10.00 почнах да слагам подпиращи оферти на некои позиции, да помагаме на пазара да земе въздух от бъркотиите от последно време
                            Съгласен съм ветре, и аз изчаках до 10:30 и после попълних по няколко позиции .. дет се вика, сякаш е Коледа навънка ха, та подаръците почнаха отсега .. мхм ..

Коментар

• Аз може да съм нищожн дребничък, но както и обещах,махнах си офертите купува и продава/май без да искам пропуснах само 2бр YAVOV,просто забыл я/. Обещах,че няма да търгувам и нито купувах,нито продавах.Убеден съм,че повечето от сестните участници в днешния протест са си усдължали на думата.Днешните обеми са сравнително малки,за да натиснат цените надоу,ОСВЕН АКО ГРУПА ЗЛИ ЛЮДЕ НЕ СА СИ ГО ПОСТАВИЛИ ЗА ЦЕЛ!!! И ИМАТ СРЕДСТВАТА ДА ГО ИМИТИРАТ!
                              Стига сме се вързвали на номера за овчици! Прочетете ,това което е написал Боби75 и другите по-стари форумци.Не допускайте дави плашат и да ви мотат.В БГ все още не икономиката е движеща сила, а политиката и политическите интереси.Последните ръководят икономическите процеси.С най-голяма тежест е силаа,наречена ЕС.
                              Никой няма да допусне,когато сме на прага на Европата ,особено след последните избори, да се допусне ПФ и ДФ да загубят парите си,или пък да няма къде да ги инвестират на фона на нарастващата инфлация ,гонеща 20%. ОТ ЕС просто ще набият яки табани на когото трябва и всичко пак ще си дойде на мястото.А въпросната групичка просто ще си е напазарила добри пакети от акциите,които са натискали надолу.
                              Това не е препоръка,а лично разсъждение и мнение.-Вероятността да спечеля или загубя си е 50/50,но и двете са си за моя сметка,а и ад сам ще съм си взел решението, а нсе някой да ме е подтикнал да продавам!

Коментар

• Нито съм купил нито продал нещо. Ясно трябва да се разбере че не трябва да се подиграват с нас повече. Сега гледаме една кампания срещу нас, завидяха ни за печалбата ли? И то такива смешни фондове които насред пазар с 57% покачване правят 20%, пък ние леваците които не знаем какво правим сме направили към 100% това е много вредно за обществтото. Смешници !

Коментар

X