Първоначално изпратено от desen half
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да не купуваме за един час в понеделник?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Med.sestraПървоначално изпратено от chernechКОЛЕГИ /КЪМ ОНЕЗИ 100+ В СПИСЪКА СЕ ОБРЪЩАМ/, КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ДНЕШНИЯ ПРОТЕСТ??
Коментар
� -
Първоначално изпратено от INOXПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от INOXАз лично , ще играя стратегията " контра-калинка:всички наобратно,аз ще съм наопаки".
Тъй като според мен натискат нарочно цената на EUBG,CHIM,MONBAT,OTZK,FZLES,KAOр и може би ORGH, аз ще пълня точно от тях.
+1
Коментар
� -
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от INOXАз лично , ще играя стратегията " контра-калинка:всички наобратно,аз ще съм наопаки".
Тъй като според мен натискат нарочно цената на EUBG,CHIM,MONBAT,OTZK,FZLES,KAOр и може би ORGH, аз ще пълня точно от тях.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от INOXАз лично , ще играя стратегията " контра-калинка:всички наобратно,аз ще съм наопаки".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Слънчев вятърКАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ДНЕШНИЯ ПРОТЕСТ??я си спазих 30 мин без оферта, как си е редно за объркан пазар
после след 10.00 почнах да слагам подпиращи оферти на некои позиции, да помагаме на пазара да земе въздух от бъркотиите от последно време
Коментар
� -
Аз може да съм нищожн дребничък, но както и обещах,махнах си офертите купува и продава/май без да искам пропуснах само 2бр YAVOV,просто забыл я/. Обещах,че няма да търгувам и нито купувах,нито продавах.Убеден съм,че повечето от сестните участници в днешния протест са си усдължали на думата.Днешните обеми са сравнително малки,за да натиснат цените надоу,ОСВЕН АКО ГРУПА ЗЛИ ЛЮДЕ НЕ СА СИ ГО ПОСТАВИЛИ ЗА ЦЕЛ!!! И ИМАТ СРЕДСТВАТА ДА ГО ИМИТИРАТ!
Стига сме се вързвали на номера за овчици! Прочетете ,това което е написал Боби75 и другите по-стари форумци.Не допускайте дави плашат и да ви мотат.В БГ все още не икономиката е движеща сила, а политиката и политическите интереси.Последните ръководят икономическите процеси.С най-голяма тежест е силаа,наречена ЕС.
Никой няма да допусне,когато сме на прага на Европата ,особено след последните избори, да се допусне ПФ и ДФ да загубят парите си,или пък да няма къде да ги инвестират на фона на нарастващата инфлация ,гонеща 20%. ОТ ЕС просто ще набият яки табани на когото трябва и всичко пак ще си дойде на мястото.А въпросната групичка просто ще си е напазарила добри пакети от акциите,които са натискали надолу.
Аз лично , ще играя стратегията " контра-калинка:всички наобратно,аз ще съм наопаки".
Това не е препоръка,а лично разсъждение и мнение.-Вероятността да спечеля или загубя си е 50/50,но и двете са си за моя сметка,а и ад сам ще съм си взел решението, а нсе някой да ме е подтикнал да продавам!
Коментар
� -
Нито съм купил нито продал нещо. Ясно трябва да се разбере че не трябва да се подиграват с нас повече. Сега гледаме една кампания срещу нас, завидяха ни за печалбата ли? И то такива смешни фондове които насред пазар с 57% покачване правят 20%, пък ние леваците които не знаем какво правим сме направили към 100% това е много вредно за обществтото. Смешници !
Коментар
�
Коментар