IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦБА Асет Мениджмънт (C81 / CBAAMG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си прав Афтър, бройката на магазините е важна

Коментар

• ветре и пате,

вие съвсем ги взехте за мезе ...

не че не го заслужават ...

8)

Коментар

• Малииииииииииииииииииииии сигурно имат 200 магазина общо.
        а с парите от IPO-то може да пуснат още 20

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
          Първоначално изпратено от atc13
          Zdraveite.Samo za vasha informatsia CBA imat nad 150 supera v tsyalata strana i ste prodalzavat da gi uvelichavat.Nisto ne preporachvam
          да батка, а също са "ултра мощни" в Румъния, Сърбия, Хърватска, Словения, Словакия, Чехия, Полша, Литва
          Малииииииииииииииииииииии сигурно имат 200 магазина общо. Приятел ми каза че акцията трябва да струва толкова колкото магазини имат. Не е препоръка за нищо. Сметайте ...

ПП. Приятелчето е от Албания! Сметайте внимателно ... не случайно казвам Албания

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
            "Не ми се занимава повече с ЦБА - каквото имах да казвам го казах, съвестта пред начинаещите инвеститори ми е чиста.
            За мен цената е 1,1 лв. и пак мисля, че има риск. Няма да участвам на това ИПО. Догодина като падне на 1,20 ще мисля дали да купя малко, а ако вкарат и късите филма ще бъде още по-интересен . Така си купих тодорофки на 1,60 и сега съм доволен..."

Има си хас ти няма да си купиш на 1.60. Кой друг ще оцели исторически минимум ако не ти. Естетствено, че онези 1662 акции на 1.61 са твой, амчи как...
            За тодороф си прав закръглих на 1,60 не съм купил ТОЧНО на 1,60. Имах ветрило започващо от 1,6* и завършващо на 1,3* та ми забърса минимума само върха на ветрилото.

Но мога да се обзаложа на хилядарка, че 2008 година ЦБА ще пробие надолу 1,60 който приема баса днес до края на деня да каже

Коментар

• "Не ми се занимава повече с ЦБА - каквото имах да казвам го казах, съвестта пред начинаещите инвеститори ми е чиста.
              За мен цената е 1,1 лв. и пак мисля, че има риск. Няма да участвам на това ИПО. Догодина като падне на 1,20 ще мисля дали да купя малко, а ако вкарат и късите филма ще бъде още по-интересен . Така си купих тодорофки на 1,60 и сега съм доволен..."

Има си хас ти няма да си купиш на 1.60. Кой друг ще оцели исторически минимум ако не ти. Естетствено, че онези 1662 акции на 1.61 са твой, амчи как...

Коментар

• Първоначално изпратено от atc13
                Zdraveite.Samo za vasha informatsia CBA imat nad 150 supera v tsyalata strana i ste prodalzavat da gi uvelichavat.Nisto ne preporachvam
                да батка, а също са "ултра мощни" в Румъния, Сърбия, Хърватска, Словения, Словакия, Чехия, Полша, Литва

Коментар

• Pate, не си хаби времето, и вниманието тея неща струват пари то верно сега сме по-свободни по време на корекция, но остави играчите да презаписват имаме нужда от мнооооооого IPO-та, абе тая комисия къде ги одобрява, нема ли да наблегне нещо по качествата на IPO-тата, ами ако ни наводнат с количества, то може и да идеме на гръцкия сценарий - налети пари в особенокачествени IPO-та

Коментар

• Първоначално изпратено от atc13
                    МУАХАХАХАХАХХА

Е кажи ми Слънчев ветре дали и ние да не станем клакьори на някое ИПО сигурно падат хубави парици. А и барем с тебе сме добри нЕма да викаме само "айде наш'те" ами ще пускаме и цифри.

МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА

Ей клакьорите кажете на който ви пуска тука да си хване някой печен ДВИ, че да омае хората във форума както трябва. Има такива ДВИта има и 2 организации за ДВИта които могат да помогнат. Другия начин е да хукнете на директен маркетинг и да сложите по магазините по един брокер да записва акции за клиенти на самия магазин. С тези мнения сами ни разсмивате и предизвиквате. Недейте така бре хора пожалете ни тук дикиш нема да се хване.
                    Има още ден два бързайте, че няма време!!!
                    Не ми се иска ИПО-то ви да се провали наистина, с интерес бих следял как ще се котира ЦБА догодина

Коментар

• Zdraveite.Samo za vasha informatsia CBA imat nad 150 supera v tsyalata strana i ste prodalzavat da gi uvelichavat.Nisto ne preporachvam

Коментар

• Пате, споко на всеки влак ще се накачорат пътници, те пътниците като вида опразнен влак и вземат та си кажат "така и така е влак, да не се хаби напразно по завоите, да вземем да се качиме" ама има влакове и Влакове ... нека се листват хората като имат борсов мерак, нема лошо, тея пари къде циркулират напразно между позициите, поне да идат в икономиката

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate
                          Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          могат да имат и 40 млн приход некога, но с каква рентабилност за печалба да ги гледаме
                          ЦБА АМ реализира много добри резултати по отношение на съпоставими
                          международни компании. Дружеството е постигнало стойности по отношение на норма на
                          нетна печалба от 2.32%, при средно 2.57% за публични компанни на развиващи се пазари в
                          индустрията търговия на дребно с хранителни стоки и сегмента “convenience stores”

Ще става все по-ниска, няма как. Ще има жестока конкуренция което естествено ще сваля сериозно печалбите. Но спасението е в непрекъснато инвестиране в нови и нови магазини за да може с оборота да се компенсира.

Рискове характерни за „ЦБА Асет Мениджмънт” АД са:
                          А) несистематични рискове
                          • Увеличена конкуренция - Темповете на развитие на конкуренцията в сферата на дейност на ЦБА АМ и Дъщерните му дружества са високи и динамични. Навлизането на пазара на множество чуждестранни вериги, предлагащи сходни услуги и продукти, както и развитието на някои местни вериги магазини за търговия на дребно, са факторите определящи бизнес средата, в която работят Дъщерните дружества на „ЦБА АСЕТ
                          МЕНИДЖМЪНТ” АД.
                          Pateto Klate, поздравления за добрия анализ, но някак не си представям 100% ръст на продажбите на годишна база за този сектор. Трудно ми се струва гражданското съсловие на Русчук, Търновград и Габарево да купуват 2 пъти повече от кварталната бакалия

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
                            Първоначално изпратено от AfterDark
                            айде сега, дайте да правим безплатен SWOT на нещо, което е априори скъпо за купуване ...
                            абе не беше ли по правилно SWAT – special weapons and tactics
                            хахахаха

8)

SWAT е от арсенала на Трейсианците ...

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                              айде сега, дайте да правим безплатен SWOT на нещо, което е априори скъпо за купуване ...
                              абе не беше ли по правилно SWAT – special weapons and tactics
                              *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                                Пичове толкова от мен

Пожелавам успех на ЦБА и на бъдещите и инвеститори!

Коментар

Working...
                                X