If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както казах на един приятел - Паниката да не загубиш се превръща в паника да не пропуснеш да спечелиш. Ето това се е променило, нищо друго. Надали някой едва днес се е сетил че тази компания може да изкара EPS от 1 лв. тази година!
по-скоро някои ИП може да са се сетили да ти помогнат в надуването
че не е сам е сигурно
но чак пък такава промяна днес
над 7к се търсят от 10,50 нагоре ...
да не е излязло нещо, което не знаем още :-(
Както казах на един приятел - Паниката да не загубиш се превръща в паника да не пропуснеш да спечелиш. Ето това се е променило, нищо друго. Надали някой едва днес се е сетил че тази компания може да изкара EPS от 1 лв. тази година!
Нее, не го разбирам това поведение. На 9 лв. ме оставихте да се мъча сам да купувам до предела на кеша си, а сега ще се избиете да го пазарите с 20% отгоре
Нее, не го разбирам това поведение. На 9 лв. ме оставихте да се мъча сам да купувам до предела на кеша си, а сега ще се избиете да го пазарите с 20% отгоре
Мен ми е интересен интереса към това ОФ ценно е следя го в портфейл 1 а там има само 11 предприятия които следя
Тъй, че и от мен сте оценени но все пак съм очуден на интереса към това точно спрямо други.
Въобще нямах предвид 10 - 15% Според мен акцията има заряд за над 100%. На мен ми се "дават" числа от порядъка на 20 лв., но искам да направя справка и с останалите авери дето я следим.
Поздрави!
Не е препоръка! Автора има акции!
Moze i poveche da napravi, no trqbva pazarut da se stabilizira ... /koeto vse nqkoga ste stane/
INSIDER-a taq akciq ne e za 10-15% profit taking ...
Ne prodavam, no ste izchakam Q1, za eventualni pokupki ..... /Ste pomogna da zakrepim traino nad 10 bgn / ...
Pozdravi!
PS
Ako ima izsipvane do 9.15-9.25 ste igraq i bez Q1 ...
Въобще нямах предвид 10 - 15% ;-) Според мен акцията има заряд за над 100%. На мен ми се "дават" числа от порядъка на 20 лв., но искам да направя справка и с останалите авери дето я следим.
Поздрави!
Не е препоръка! Автора има акции!
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар