С настоящото уведомяваме всички заинтересовани лица, че приключи одита за съответствие с програмата за социална политика, изготвен по поръчка на L’OREAL от международната одиторска организация Intertek. Констатирано е, че „Билборд” АД отговаря на изискванията за партньорско дружество, съгласно утвърдените в L’OREAL политики
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MILOMТук цена под 10лв ще има само в розовите сънища на някои.Когато спекулативният елемент при другите акции намалее, интереса към Билборд отново ще нарастне-така,че който ще купува, да купува -влака потегля/експрес е-на малки гари не спира/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Bilbo))) канех се на 8 да си купя още....сега ще си го чакам на малко под 10,....а после на колко ще ходи....питай Инсайдъра...но и време малко му дай
))
Дано да си успяла да се включиш около 8, допада ми умерената ти позиция в темите - за това трябва бонус [тип: на хубавите хора - хубави акции!]
Ще има движение нагоре, за това съм спокоен, според това, което съм разглеждал за дружеството! Което, разбира се, не е препоръка, както винаги! ;0)
Коментар
-
nevermind
zashto da pada tozi BOARD!???
ami ako reshta da privlekat nqkoq zainteresovana kompania, koqto da im izkupi seriozen kontrolen dql!?
ami ako i te reshat da se prodadat skupo.... kakvo togava!?
ima mnogo "ako", no koe ot tqh shte "E" skoro ili ne tolkova skoro!???
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от съни(тя)въххххх, и тук станало....енигма....))
дали ще го бъде борда - мдааа, ама не сега)), а кой от бордовете - ясно е, единият няма да мръдне
)
Даже може да се наложи свикване на велико народно събрание :-))))))
Това за парламента е много яко, щото имам тук - макар и не толкова, колкото би ми се искало...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)въххххх, и тук станало....енигма....))
дали ще го бъде борда - мдааа, ама не сега)), а кой от бордовете - ясно е, единият няма да мръдне
)
Даже може да се наложи свикване на велико народно събрание :-))))))МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар