Мога да участвам с 20 хил. броя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеИмам приятел с около 40 хил. забравени във времето акции тук. Може би също би се включил, ако има инициатива. Има също и фондове на ПОД с доста сериозно акционерно участие-около 5%
Някой с по-голямо участие може да ми пишена лични, ако не иска тук.
пп Едно време като се занимавахме с Бенчмарк ФИ, се включиха ИНГ и Алианц...но по-скоро само да отчетат някаква активност. Отидохме на няколко срещи и те после зарязаха всичко и ликвидираха участието си на 5-6 стотинки. Пука им, те упавляват чужди пари. Потънаха няколко милиона на бъдещите пенсионери...Last edited by dex; 04.09.2019, 09:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДекс, тук съм много скромен, със съдружника около 40к имаме. Ама само кажи, че се заемаш и ще дигнем бройката
Тук мажоритарят има 'ногократно повече и само он си кара влака. Другото е ала-бала..Last edited by krakatau; 04.09.2019, 08:13.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Аз съм ЗА! Мога да осигуря почти 1/2 от нужните 5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
Брее това момче-терапията, много от различен ъгъл ги гледа нещата , чак излиза от общата картинаНе е препоръка
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Точно ти ли го казваш лисицо, коварна... Ти, който първи ще насипеш с хартиите при възможност... за да прецакаш другарчетата. Не е те срам,.
Абе една шепа спекуланти сте бе. В един цирк играем и номерата ви знаем,
Поне не се повтаряйте!!!_______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
По български! Всяка чета си има и предател...
Абе една шепа спекуланти сте бе. Поне не се повтаряйте!!!Last edited by shokova terapia; 04.09.2019, 08:05.Не е препоръка
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
и от мен едно голямо 0,00000
ще жертвам един кинт, за да видя как семейството ще ви разкомандирова
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеДа и от мен ще има участие.
ще жертвам един кинт, за да видя как семейството ще ви разкомандироваНе е препоръка
- 1 like
Коментар
Коментар