16570 от мен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕми двойна, но пак е много слабо! С тези продажби при една нормална нетна рентабилност за този сектор от 10% трябва да вадят по 3 млн. лв. годишна печалба... Колко години вече се влачат с мизерни резултати!?
Аз предлагам да се обединим миноритарите, да свикаме ОСА и да поискаме назначаването на контрольори, които да проверят из основи дружеството за 5 г. назад!
Ако се съберете и ви липсват малко бройки, викайте.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Еми двойна, но пак е много слабо! С тези продажби при една нормална нетна рентабилност за този сектор от 10% трябва да вадят по 3 млн. лв. годишна печалба... Колко години вече се влачат с мизерни резултати!?
Аз предлагам да се обединим миноритарите, да свикаме ОСА и да поискаме назначаването на контрольори, които да проверят из основи дружеството за 5 г. назад!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
....пък, ако може и малка печалба да направи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
т.е. най-после възможност за някой, имал неблагоразумието да вкара повече от 2хил. лева тук, да излезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеАми нормално, след пет години непрекъснат спад ,нещата да се обърнат
и да дойде време за малко радост.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеАми нормално, след пет години непрекъснат спад ,нещата да се обърнат
и да дойде време за малко радост.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Интересното е че няма кой да му даде на поставения бид при последна цена.. Или свършиха акциите на плашливите ръчички тук или акционерите се усетиха че компанията струва доста повече от мизерната си оценка на БФБ..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеУсещате ли как някой си прекупва тук и неусетно цената си расте
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар