IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 16570 от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Еми двойна, но пак е много слабо! С тези продажби при една нормална нетна рентабилност за този сектор от 10% трябва да вадят по 3 млн. лв. годишна печалба... Колко години вече се влачат с мизерни резултати!?
      Аз предлагам да се обединим миноритарите, да свикаме ОСА и да поискаме назначаването на контрольори, които да проверят из основи дружеството за 5 г. назад!
      Съгласен съм, че може да е и по-добре. Все пак според мен е хубаво да се спомене и напредъка към добро.
      Ако се съберете и ви липсват малко бройки, викайте.
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Винаги съм за. Добавям и моите

Коментар

• Здравейте, участвам в инициативата със скрамните 5000 бр.. Малко, но от сърце!

Коментар

• Еми двойна, но пак е много слабо! С тези продажби при една нормална нетна рентабилност за този сектор от 10% трябва да вадят по 3 млн. лв. годишна печалба... Колко години вече се влачат с мизерни резултати!?
            Аз предлагам да се обединим миноритарите, да свикаме ОСА и да поискаме назначаването на контрольори, които да проверят из основи дружеството за 5 г. назад!

Коментар

• Не е цветя и рози. Акоп някой реши да разтовари - ще му помогна

Коментар

• Отчет от вчера - двойна консолидирана печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение

....пък, ако може и малка печалба да направи..
                  Може,далеко сме от върха......

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение

т.е. най-после възможност за някой, имал неблагоразумието да вкара повече от 2хил. лева тук, да излезе.
                    ....пък, ако може и малка печалба да направи..

Коментар

Ами нормално, след пет години непрекъснат спад ,нещата да се обърнат
                      и да дойде време за малко радост.
                      т.е. най-после възможност за някой, имал неблагоразумието да вкара повече от 2хил. лева тук, да излезе.

Коментар

Ами нормално, след пет години непрекъснат спад ,нещата да се обърнат
                        То няма и да е трудно, когато се усетят колко е подценено това дружество. При тези нива няма и особено предлагане. 26К акции ни делят от 60ст. цена, което е почти двойно на текущата. Къде другаде се вдига така цената при такива "грандиозни" обеми?

Коментар

• Ами нормално, след пет години непрекъснат спад ,нещата да се обърнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Интересното е че няма кой да му даде на поставения бид при последна цена.. Или свършиха акциите на плашливите ръчички тук или акционерите се усетиха че компанията струва доста повече от мизерната си оценка на БФБ..
                            Много съм доволен добре че имаше кой да продава на евтинийка

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                              Усещате ли как някой си прекупва тук и неусетно цената си расте
                              Интересното е че няма кой да му даде на поставения бид при последна цена.. Или свършиха акциите на плашливите ръчички тук или акционерите се усетиха че компанията струва доста повече от мизерната си оценка на БФБ..

Коментар

• Усещате ли как някой си прекупва тук и неусетно цената си расте

Коментар

Working...
                                X