Еха, Съни, пусна ли си поръчка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Явно гръцките банки не ги кефи клиентите им да участват IPO та...но защо? това е въпросаВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
precakanoto, съжалявам, че не си доловила иронията ми...към Елана.Мислех си, че е ясно отношението ми към хора, които си позволяват да прецакват пазара с ...безразборни, необосновани и направо казано - манипулативни мнения.
Не мисли, че когато липсват ясни правила, в Елана, например не биха разрешили и 10 000% за някои и за други 50%.
Аз, все пак предпочитам по-спокоен и сигурен пазар, а не избалончените оферти ...при Трейс.
Разумът, никъде не е излишен!
Успехи ти желая, понякога IPO-тата, даже е по-добре да се прескачат))
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от swifterПървоначално изпратено от съни(тя)precakanoto, в Елана може да дават и на 1000%....и аз се замислям дали да не се прхвърля към тях))
между другото, някъде искат поръчката с кеша - 1:1
Коментар
-
ivanov, Какво точно имаш предвид, като казваш плюене. Споделих, че не е приятно да се чувстваш за втори път прецакан с поръчките за IPО, спрямо други участници в други ИП. Никой не те кара насила, да си сменяш посредника.
А като казваш, че са ти давали мнение, значи си добре, защо да ги сменяш? На мен мнения не са ми давали, така че, нямам за какво толкова да съжалявам, освен за пропуснатите възможности в участия на IPO.
Не ми е приятно, да коментирам още точно това, споделих достатъчно, не съм и плюла.
За да не коменираме повече ИП, а по темата, ще кажа, че се надявам, да не е много голям презаписа... Ако е разочароващ като при Енемона, по-добре да не бях участвала.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Вие плюете ЮГ,но имайте впредвид,че те най-реално преценят нещата на борсата.Досега с тяхно мнение ,никога не съм загубил.Аз лично съм доволен и няма да сменям посредника.За да го направя ,то те трябва много ,ама много да ме ядосат.А как да ме ядосат ,като се държат с мен много мило и приятно.Всеки сам си решава за парите си.Имайте впредвид ,че където плюете не трябва да лижите....
Коментар
-
съни(тя), явно не им е за пръв път, да ни прецакват в Юг. В края на краищата, щом в Елана са по-добри в IPO-тата, наистина нямам нищо против този вариант, да се прехвърля там.
Явно Елана имат име на сериозни "играчи" и видяхме, как всички се съобразяват с тях. За разлика от Юг, които, като че ли никой, за нищо не ги брои. А те продължават да ни поставят в неравностойно положение спрямо участници в другите ИП.
С това престараване, което правят в Юг за IPO, мисля, че в средносрочен план вече ме загубиха като клиент. Проблема е, че не е приятно и за мен, да сменям бързо посредника, но когато човек иска, ще се справи.
Догодина може да се листне някоя добра компания и предпочитам да не се чувствам прецакана, заради безсмислени изисквания на ИП.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanotoMikelangelo, като представителка на прецаканите с поръчките, предполагам, че след като ми искаха 50% кеш за да си пусна поръчка, значи вероятно няма да има такъв презапис като Енемона.
Явно ще е невъзможно да се случи такъв презапис.
А ти помисли, щом се чувстваш прецакана, дали да не смениш ИП.
Коментар
-
Mikelangelo, като представителка на прецаканите с поръчките, предполагам, че след като ми искаха 50% кеш за да си пусна поръчка, значи вероятно няма да има такъв презапис като Енемона.
Явно ще е невъзможно да се случи такъв презапис.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrisSofiaПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от KrisSofiaТези дни Билборд са били одобрени за около 1,5 млн лв кредит от Postbank...
Коментар
Коментар