IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесттехника - Радомир (5BE / RADO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Притеснявам се от това което пишат редовно в докладите на Чугунолеене
    за Основни доставчици на фирмата/Chug/ по отчета за първота полугодие на 2009 година са следните:
    • На машини и съоражения:
    1. Бесттехника ЕООД гр. София

• На други суровини, материали и услуги:
    19. Бестехника ТМ гр. Радомир
    20. Елидима ООД гр. Радомир и други
    Значи машините се доставят от собственика на RADO

Коментар

• Първоначално изпратено от Vain
      кви са тия глупости??
      преоценка на машини за 150 млн. лв.???

Гойко, купи си де. На аукциона в петък предлагаха на 5 лева 1000 бройки..
      Мистър Вейн (имаше една такава много хубава песен като бях млад ), от няколко дни изобщо не съм търгувал и нямам представа какви оферти е имало, но много ще се радвам ако ги има и утре
      Не разбирам какво не му харесваш на дружеството ? Имам чувството ,че тук г-н Клейтман ни е подготвил още приятни изненади

Коментар

• и кога най-сетне ще почнете да слагате предходния период в отчета за доходите както си му е реда - в случая шестмесечието на 2008, а не както е сега годишните резултати на 2008??

Коментар

• кви са тия глупости??
          преоценка на машини за 150 млн. лв.???

Гойко, купи си де. На аукциона в петък предлагаха на 5 лева 1000 бройки..

Коментар

• Хей, най добре наблегнете на по ликвидните позициЙЙЙ
            ОТ по-ниско ликвидните се правят парички но в един по-къосен стадий на пазара.
            Първите, които ще се вдигнат са ликвидните позициЙЙЙЙ
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
              Продавам 99 акции по 99 лв, което си е далавера - под балансовата стойност...Абе, да не са направили преоценка на активите ???
              Давай ги на 4,5 лв. ще ги взема нали и без това дружество не ти харесва ,да те отърва

Коментар

• Продавам 99 акции по 99 лв, което си е далавера - под балансовата стойност...Абе, да не са направили преоценка на активите ???

Коментар

• Тука гледам днес някой е продавал на 4.5 лв. ,ако има още за продаване на тази цена да ми пише на ЛС ,ще ги купя

Коментар

• Ъххъм сладури гледахте ли баланса ? Не знам само на мене ли ми се струва ,че балансовата стойност на акция е около 100 лева или наистина е така ? Гледам и не вярвам на ушите си !

Коментар

• чиче да не пожълтееш от срам сега и да се превърнеш в китаец. То е вярно че само те са активни в момента , но като прочета малко новини все по неактивни ще сме - банките ни неактивни, срещу инвестициите се обявяват нашите политици, политиката ни е никаква още, е то се видя че само с кражба на европейски пари няма да прокопсаме а да и още 100 мола да си построим пак ще стоят пазни. Е каква активност - само 4и40 е активиран да пази родата!

Коментар

• Ако искаш да намалее спреда, трябва да поставиш оферта купува на една десета от стотинката под курс продава. Имаше такива случаи вече при Hask

Коментар

• Да и аз се интересувам от темата - не мога да си го обясня защо има такъв спред между офертите ! ?
                          --- Някакви идеи....................

Първоначално изпратено от Цар Симеон
                          Дори и за миг не си и помислям да прекъсна интересната дискусия. Само се чудя някой може ли да обясни защо се отваря такъв спред между офертите (поне така го виждам м/у 10.50-11.00 на сайта на борсата, офертата продава е двойно и повече на тази купува...).

Коментар

• Абе, кой купува в тоя момент? Всички са си седнали на паричките. Само китайчетата са активни ;-)

Коментар

• Сова, и аз преди време четох "Спомените" на Дойнов и се дивях на мащабите с които са работили....И винаги подкрепям работещи фабрики.
                              Но сам виждаш за какви дотации и въпреки това за какви загуби става въпрос.....
                              Сега работата и амбициите са многократно по-малки...И какъв е извода ????
                              ПО-ПРИНЦИП, не става въпрос само за Бесттехника,но без външен инвеститор и съдружник, с голям , дай боже европейски пазар въпрос на време е колоса да се гътне......Не го пожелавам, но така го виждам.
                              Ако се огледаме по пазара, какво направи Василев от КТБ - продаде 25% и край с проблеми( не че ги е имал, но се застрахова срещу кризата).Ами СИ БАНК - още по-смело.ПИБ май и тя е на пазара и ЦКБ ще ги последва.Това е логиката...
                              И една ХЕЛУИНСКА ТИКВА, на която даже не му прочетох счетоводните или финансови обяснения се прави на Матросов.Да му обесня защо ХЕЛУАНСКА МУ Е ТИКВАТА:
                              - това , че е жълта и кръгла е ясно
                              - но е куха отвътре и разкрасена с най- ужасни рисунки
                              - плаши гаргите през деня и децата през нощта...
                              Та на това тъпо копеле ще му пиша за последно...- неграмотнико (въпреки тройнота проверка и редакция на писанията ти) ,не намесвай семейството ми в мокрите си сънища....за да не почнеш да се подмокряш......

Коментар

• Модератора да не ме трие избирателно...
                                .Извършил си нещо библейско - порадвал си се на майка си и затова си станал толкова палав... така почвах отговора си вчера.....
                                А за Райчев - споменавам го защото се включваше във форума от името на ръководството......да пия с него??? , ма верно си неграмотен...къде го пиша това????
                                Родата ще си я поздравя, а ти посети твоята.....

Коментар

Working...
                                X