Да избутам темата отгоре че взе да става интересно тука.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бесттехника - Радомир (5BE / RADO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от mashinaa lele maikoooo. Tuk stava niakakva ludnica. Kato gledam otchetite mi se vidjat edni REZERVI v diasnoooo mnogo apetitni za razni uvelichenia. Neznam, prosto si razsujdavam na glas. Inache drujestvoto ne e koi znae kakvo no puk pone praviat neshto. Kakto kaza kolegata imat iznos sushto taka
п.с - едно от трите май е балон... :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashinaa lele maikoooo. Tuk stava niakakva ludnica. Kato gledam otchetite mi se vidjat edni REZERVI v diasnoooo mnogo apetitni za razni uvelichenia. Neznam, prosto si razsujdavam na glas. Inache drujestvoto ne e koi znae kakvo no puk pone praviat neshto. Kakto kaza kolegata imat iznos sushto takaМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashinaa lele maikoooo. Tuk stava niakakva ludnica. Kato gledam otchetite mi se vidjat edni REZERVI v diasnoooo mnogo apetitni za razni uvelichenia. Neznam, prosto si razsujdavam na glas. Inache drujestvoto ne e koi znae kakvo no puk pone praviat neshto. Kakto kaza kolegata imat iznos sushto taka
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Bai ToshoДружеството изглежда добро, а и какви резерви имаааа.......леле майко
no zatova puk kakvi sa mashtabite i terenite na zavoda(PRI TOVA RABOTESHT ZDRAVO I VSE ZA IZNOS)!!!
eto zatova e lele maikoto!
Коментар
Коментар