Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бесттехника - Радомир (5BE / RADO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mysteriousПървоначално изпратено от Цар СимеонПървоначално изпратено от BlagoyВидяхте ли отчета - 1.70 лв. на акция за 2007 г.
много е чудно защо цената не мърда,
още повече, гледам по-долу mysterious е сметнал Р/Е от 4.7 при цена 8, или близо 6 на 10.20 лв., което е малко, не знам какво да кажа ...
Написаното не представлява препоръка за покупко-продажба на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар СимеонПървоначално изпратено от BlagoyВидяхте ли отчета - 1.70 лв. на акция за 2007 г.
още повече, гледам по-долу mysterious е сметнал Р/Е от 4.7 при цена 8, или близо 6 на 10.20 лв., което е малко, не знам какво да кажа ...
Написаното не представлява препоръка за покупко-продажба на ЦК!"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Първоначално изпратено от BlagoyВидяхте ли отчета - 1.70 лв. на акция за 2007 г.
Написаното не представлява препоръка за покупко-продажба на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoЗдравейте, любители на машиностроенето,интересните недвижими имоти,инвестициите и спекулата
Нека тези които имат интересна информация за дружеството да я споделят с нас
За мен е много интересно защо едно от най-големите предприятия в България има капитализация 17.8 млн.лв.(около 9 млн. евро)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kissingerМи, да ти кажа кака, щом питаш - имам понятие - щото ми се е налагало и съм учредявал особен залог - та ми е ясно през какъв х.. се минава! Щом си те кефи - инвестирай си - само недей дава квалификации, а?! Инак гледам, че имат 30 милиона задължения, от които 19 и кусур милиона изискуеми през 2008. Те задълженията са им по-големи от собствения капитал! И преоценка да направят на терените и халетата - пак не ги виждам.But then again - всеки си знае! Хайде със здраве! И успех...
Коментар
-
Ми, да ти кажа кака, щом питаш - имам понятие - щото ми се е налагало и съм учредявал особен залог - та ми е ясно през какъв х.. се минава! Щом си те кефи - инвестирай си - само недей дава квалификации, а?! Инак гледам, че имат 30 милиона задължения, от които 19 и кусур милиона изискуеми през 2008. Те задълженията са им по-големи от собствения капитал! И преоценка да направят на терените и халетата - пак не ги виждам.But then again - всеки си знае! Хайде със здраве! И успех...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kissingerПървоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от kissingerПървоначално изпратено от PLPХайде къде е 159 да продава -аз купувам
колко му е задлъжнялостта и по-голяма ли е тя от т.нар. "сини чипове"? Рентабилност - 16 % зле ли е? Особени залози - ако си теглил кредит - дават ли без обезпечение, и какво точно значение има особения залог, че по-малоумно писание от твоето не бях виждала?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от kissingerПървоначално изпратено от PLPХайде къде е 159 да продава -аз купувам
колко му е задлъжнялостта и по-голяма ли е тя от т.нар. "сини чипове"? Рентабилност - 16 % зле ли е? Особени залози - ако си теглил кредит - дават ли без обезпечение, и какво точно значение има особения залог, че по-малоумно писание от твоето не бях виждала?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kissingerПървоначално изпратено от PLPХайде къде е 159 да продава -аз купувам
Коментар
Коментар