IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесттехника - Радомир (5BE / RADO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.vbox7.com/play:f3179e2d

Заспали чувства

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
      Първоначално изпратено от Цар Симеон
      Първоначално изпратено от Blagoy
      Видяхте ли отчета - 1.70 лв. на акция за 2007 г.
      Видяхме го,
      много е чудно защо цената не мърда,
      още повече, гледам по-долу mysterious е сметнал Р/Е от 4.7 при цена 8, или близо 6 на 10.20 лв., което е малко, не знам какво да кажа ...

Написаното не представлява препоръка за покупко-продажба на ЦК!
      Благодаря ти Царю, че си забелязъл моите творения, наистина ще гледаме какво става, че с тия 9 млн. евро капитализация, не знам ...
      Смях , а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон
        Първоначално изпратено от Blagoy
        Видяхме го,
        още повече, гледам по-долу mysterious е сметнал Р/Е от 4.7 при цена 8, или близо 6 на 10.20 лв., което е малко, не знам какво да кажа ...

Благодаря ти Царю, че си забелязъл моите творения, наистина ще гледаме какво става, че с тия 9 млн. евро капитализация, не знам ...
        "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoy
          Видяхме го,

Коментар

• Видяхте ли отчета - 1.70 лв. на акция за 2007 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
              Здравейте, любители на машиностроенето,интересните недвижими имоти,инвестициите и спекулата
              Нека тези които имат интересна информация за дружеството да я споделят с нас
              За мен е много интересно защо едно от най-големите предприятия в България има капитализация 17.8 млн.лв.(около 9 млн. евро)

Коментар

• tuk stana dubul na temataaaaaaaaaaa

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                  малко е късно за купуване вече, но кой знае - на 15 лв може и да излезе предлагане; ...
                  явно не излязох прав...ПИБ има към 20 000 броя тук, ама дали и защо ще ги продава на 10 лв....
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от kissinger
                    Ми, да ти кажа кака, щом питаш - имам понятие - щото ми се е налагало и съм учредявал особен залог - та ми е ясно през какъв х.. се минава! Щом си те кефи - инвестирай си - само недей дава квалификации, а?! Инак гледам, че имат 30 милиона задължения, от които 19 и кусур милиона изискуеми през 2008. Те задълженията са им по-големи от собствения капитал! И преоценка да направят на терените и халетата - пак не ги виждам.But then again - всеки си знае! Хайде със здраве! И успех...
                    явно си много далеч от истината, какво значение има през какъв х.. се минава, какво значение има това върху цената?! И ние сме правили залози - и на активи и на цяло предприятие, като се вземат кредити и това се налага. А като говорим, че задълженията са по-големи от собствения капитал, това само човек, който не е виждал предприятието може да го притеснява...

Коментар

• Ми, да ти кажа кака, щом питаш - имам понятие - щото ми се е налагало и съм учредявал особен залог - та ми е ясно през какъв х.. се минава! Щом си те кефи - инвестирай си - само недей дава квалификации, а?! Инак гледам, че имат 30 милиона задължения, от които 19 и кусур милиона изискуеми през 2008. Те задълженията са им по-големи от собствения капитал! И преоценка да направят на терените и халетата - пак не ги виждам.But then again - всеки си знае! Хайде със здраве! И успех...

Коментар

Първоначално изпратено от Кака Дечка
                        Първоначално изпратено от kissinger
                        Първоначално изпратено от PLP
                        Хайде къде е 159 да продава -аз купувам
                        Купуваш? Сигурен? Парични потоци, задлъжнялост, рентабилност, наличие на особени залози - хич ли не те притесняват?
                        Малоумно парче си, спор нема,
                        колко му е задлъжнялостта и по-голяма ли е тя от т.нар. "сини чипове"? Рентабилност - 16 % зле ли е? Особени залози - ако си теглил кредит - дават ли без обезпечение, и какво точно значение има особения залог, че по-малоумно писание от твоето не бях виждала?
                        Каке, посъбери малко повече информацийка - и пак ела!Подготвена.Не съветвам никой за инвестиционните му решения - всеки си има глава да си тегли от нея.
                        Кака ти като е събирала информация ти не знам къде си бил. Аз пак те питам - какво като имат особени залози? Ти знаеш ли какво е особен залог, по кой закон се прави и има ли разлика от реален залог? А тези, които имат ипотеки? Те по-зле ли са или по-добре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
                          Първоначално изпратено от kissinger
                          Купуваш? Сигурен? Парични потоци, задлъжнялост, рентабилност, наличие на особени залози - хич ли не те притесняват?
                          колко му е задлъжнялостта и по-голяма ли е тя от т.нар. "сини чипове"? Рентабилност - 16 % зле ли е? Особени залози - ако си теглил кредит - дават ли без обезпечение, и какво точно значение има особения залог, че по-малоумно писание от твоето не бях виждала?
                          Каке, посъбери малко повече информацийка - и пак ела!Подготвена.Не съветвам никой за инвестиционните му решения - всеки си има глава да си тегли от нея.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP

Коментар

• малко е късно за купуване вече, но кой знае - на 15 лв може и да излезе предлагане; вчера беше гювеча - тоз клиент на Бета Корп много настояваше да се отърве от акциите си на под 10 лв, сякаш е видял отчет по рано...
                                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Working...
                                X