Първоначално изпратено от nevermind
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бесттехника - Радомир (5BE / RADO)
Collapse
X
-
nevermind
Първоначално изпратено от BGNБившият завод за тежко машиностроене в Радомир беше разделен на две - "Радомир метали" и "ТМ Радомир", и приватизиран.
Радомир метали е всъщност Радомир Метал Индъстрийз - АД
или първото притежава второто. Нещо от сорта, няма значение, важното е че са свързани..
ТМ Радомир е купено от Бесттехника през 1998 г. и сега се казва Бестнтехника ТМ Радомир.
Доколкото знам между Бесттехника и Радомир Метал индъстрийз няма връзка, но в таз държава всичко е възможно..
za men po-dolnata statia ozna4ava i oshte neshto: a imenno podgotovka za proekta po izgrajdane na Belene... osven modernizirane na osnovnite moshtnosti na zavoda.
no mislq, 4e e rano da se tursi pod vola tele.
Коментар
-
Бившият завод за тежко машиностроене в Радомир беше разделен на две - "Радомир метали" и "ТМ Радомир", и приватизиран.
Радомир метали е всъщност Радомир Метал Индъстрийз - АД
или първото притежава второто. Нещо от сорта, няма значение, важното е че са свързани..
ТМ Радомир е купено от Бесттехника през 1998 г. и сега се казва Бестнтехника ТМ Радомир.
Доколкото знам (от справка в АПИС) между Бесттехника и Радомир Метал индъстрийз няма връзка, но в таз държава всичко е възможно..
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от be_googleтова май не е за RADO... няма и линк към него!
Ne e li na teritoriata, kudeto e i Besttechnika(RADO)?
moslq, 4e nqma 2 podobni zavoda v regiona edin do drug ili gresha!???
Besttechnika
http://www.besttechnica.bg/tm/en/index.php?page=21
Радомир Метал Индъстрийз - АД
http://radomir-metals.com/contacts.html#
Коментар
-
nevermind
tova dokolko moje da se otnasq i za RADO!????
------------------------------------------------------
Инвестират 10 млн. евро в оборудване за Радомир Метал Индъстрийз през 2008
29.04.2008 14:42
Над 10 млн. евро ще бъдат вложени през тази година в "Радомир Метал Индъстрийз", съобщи изпълнителният директор на завода Людмил Александров, цитиран от БТА.
В процес на покупка са инсталация за електрошлаково претопяване и шлайфмашина за голямогабаритни опорни валци. Оборудването ще влезе в редовна експлоатация до края на годината.
Целим да разширим производствената номенклатура. Усилията са насочени към усвояване на опорни валци, които са много търсени в металургията и машиностроенето, подчерта Александров. Затова ще бъде внедрена бързонагревна термична пещ.
Новото оборудване ще доведе освен до повишаване на качеството на произвеждания метал и до подобряване на структурата на крайните продукти, както и достигане на по-високи механични показатели, смятат специалисти.
"Радомир Метал Индъстрийз" е правоприемник на две трети от мощностите на бившия комбинат за тежко машиностроене край с. Червена могила, а продукцията му е предназначена предимно за износ.
Коментар
-
Re: за дебнещите
Първоначално изпратено от garantsАз от финансови и нефинансови баланси не разбирам, но виж от финансови отчети по МСС да, и сега като установихме, че отчетите са финансови и то по МСС ще си позволя малък коментар, добър или лош нека разбиращите да кажат!
--Има интерес явно към това гигантче с добра печалба, и като гледам ще трябва по обстойно да коментирам данните, затова ще изчакате до края на деня- и ще видим, кое от какво е по голямо и защо са тези притеснения и нападки!
щото щеше нещо да коментираш, не знам си кво ..."Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаThat's it! Приятели, имаме нов номер едно във вечната класация за тъпи инатливи лелички.
Лелче, да знаеш, че тук и 1 година да повтаряш еднакви тъпотевини, те няма да станат реалност. Радо е поредният титаник на БФБ. На мен не ми трябва да "видя предприятието" отвън, за да си правя изводи. Като финансовият баланс е критично скапан - какво ме боли дали е лъскаво...аз от тяхната дейност не разбирам - интересуват ме финансово как стоят.
я иди скрий цяло предприятие с хангарите...иначе хубави отчети бол!
при всяка по-голяма инвестиция е хубаво да си я "видиш".
мисля че от екоточка заводите в и около София и големите градове ще стават все по-малко- (справка ЯВОР- Варна - там имам акции) и това е нормално и е още един огромен шанс и за това дружество.
лично мнение в момента нямам акции в РАДО и не е препоръка за търговия
Коментар
-
за дебнещите
Аз от финансови и нефинансови баланси не разбирам, но виж от финансови отчети по МСС да, и сега като установихме, че отчетите са финансови и то по МСС ще си позволя малък коментар, добър или лош нека разбиращите да кажат!
--Има интерес явно към това гигантче с добра печалба, и като гледам ще трябва по обстойно да коментирам данните, затова ще изчакате до края на деня- и ще видим, кое от какво е по голямо и защо са тези притеснения и нападки!
Коментар
-
That's it! Приятели, имаме нов номер едно във вечната класация за тъпи инатливи лелички.
Лелче, да знаеш, че тук и 1 година да повтаряш еднакви тъпотевини, те няма да станат реалност. Радо е поредният титаник на БФБ. На мен не ми трябва да "видя предприятието" отвън, за да си правя изводи. Като финансовият баланс е критично скапан - какво ме боли дали е лъскаво...аз от тяхната дейност не разбирам - интересуват ме финансово как стоят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от garantsпрогнозата е страхотна, дали няма да видим резултат още по висок при ГФО - аз ще следя с интерес до 31.03.2008
реших да прочета пак форума за Бесттехника, че ми домъчня за тази фирмичка и какво да видя - нещо, която бях пропуснала, някакъв "може би инвеститор" ми прави квалификации за страхотна прогноза и ми заявява интерес. Скъпи ми "гарантс" Вие видяхте ли какво пишат хората, че задълженията били по-големи от СК. Не Ви ли притеснява това поне малко и няма ли да пресечо това Вашият повишен интерес?
Коментар
Коментар