IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесттехника - Радомир (5BE / RADO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nevermind
    Първоначално изпратено от BGN
    Бившият завод за тежко машиностроене в Радомир беше разделен на две - "Радомир метали" и "ТМ Радомир", и приватизиран.

Радомир метали е всъщност Радомир Метал Индъстрийз - АД
    или първото притежава второто. Нещо от сорта, няма значение, важното е че са свързани..

ТМ Радомир е купено от Бесттехника през 1998 г. и сега се казва Бестнтехника ТМ Радомир.

Доколкото знам между Бесттехника и Радомир Метал индъстрийз няма връзка, но в таз държава всичко е възможно..
    blagodarq.

za men po-dolnata statia ozna4ava i oshte neshto: a imenno podgotovka za proekta po izgrajdane na Belene... osven modernizirane na osnovnite moshtnosti na zavoda.
    no mislq, 4e e rano da se tursi pod vola tele.
    Те всички от тоя бранш се готвят за там

Коментар

• Първоначално изпратено от BGN
      Бившият завод за тежко машиностроене в Радомир беше разделен на две - "Радомир метали" и "ТМ Радомир", и приватизиран.

или първото притежава второто. Нещо от сорта, няма значение, важното е че са свързани..

ТМ Радомир е купено от Бесттехника през 1998 г. и сега се казва Бестнтехника ТМ Радомир.

Доколкото знам между Бесттехника и Радомир Метал индъстрийз няма връзка, но в таз държава всичко е възможно..
      blagodarq.

za men po-dolnata statia ozna4ava i oshte neshto: a imenno podgotovka za proekta po izgrajdane na Belene... osven modernizirane na osnovnite moshtnosti na zavoda.
      no mislq, 4e e rano da se tursi pod vola tele.

Коментар

• Бившият завод за тежко машиностроене в Радомир беше разделен на две - "Радомир метали" и "ТМ Радомир", и приватизиран.

Доколкото знам (от справка в АПИС) между Бесттехника и Радомир Метал индъстрийз няма връзка, но в таз държава всичко е възможно..

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          това май не е за RADO... няма и линк към него!

Ne e li na teritoriata, kudeto e i Besttechnika(RADO)?

moslq, 4e nqma 2 podobni zavoda v regiona edin do drug ili gresha!???

Besttechnika
          http://www.besttechnica.bg/tm/en/index.php?page=21

Радомир Метал Индъстрийз - АД
          http://radomir-metals.com/contacts.html#

Коментар

• това май не е за RADO... няма и линк към него!

Коментар

• tova dokolko moje da se otnasq i za RADO!????
              ------------------------------------------------------

Инвестират 10 млн. евро в оборудване за Радомир Метал Индъстрийз през 2008
              29.04.2008 14:42

Над 10 млн. евро ще бъдат вложени през тази година в "Радомир Метал Индъстрийз", съобщи изпълнителният директор на завода Людмил Александров, цитиран от БТА.

В процес на покупка са инсталация за електрошлаково претопяване и шлайфмашина за голямогабаритни опорни валци. Оборудването ще влезе в редовна експлоатация до края на годината.

Целим да разширим производствената номенклатура. Усилията са насочени към усвояване на опорни валци, които са много търсени в металургията и машиностроенето, подчерта Александров. Затова ще бъде внедрена бързонагревна термична пещ.

Новото оборудване ще доведе освен до повишаване на качеството на произвеждания метал и до подобряване на структурата на крайните продукти, както и достигане на по-високи механични показатели, смятат специалисти.

"Радомир Метал Индъстрийз" е правоприемник на две трети от мощностите на бившия комбинат за тежко машиностроене край с. Червена могила, а продукцията му е предназначена предимно за износ.

Коментар

• Днес трябваше да бъде на 1 място в топ печеливши за деня ама ...

Коментар

• Re: за дебнещите

Първоначално изпратено от garants
                  Аз от финансови и нефинансови баланси не разбирам, но виж от финансови отчети по МСС да, и сега като установихме, че отчетите са финансови и то по МСС ще си позволя малък коментар, добър или лош нека разбиращите да кажат!
                  --Има интерес явно към това гигантче с добра печалба, и като гледам ще трябва по обстойно да коментирам данните, затова ще изчакате до края на деня- и ще видим, кое от какво е по голямо и защо са тези притеснения и нападки!
                  ти май се уплаши от оня по-долу, който казваше, че "Ми, да ти кажа кака, щом питаш - имам понятие - щото ми се е налагало и съм учредявал особен залог - та ми е ясно през какъв х.. се минава! Щом си те кефи - инвестирай си - само недей дава квалификации, а?! Инак гледам, че имат 30 милиона задължения, от които 19 и кусур милиона изискуеми през 2008. Те задълженията са им по-големи от собствения капитал! И преоценка да направят на терените и халетата - пак не ги виждам.But then again - всеки си знае! Хайде със здраве! И успех.."
                  щото щеше нещо да коментираш, не знам си кво ...
                  "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                    That's it! Приятели, имаме нов номер едно във вечната класация за тъпи инатливи лелички.

Лелче, да знаеш, че тук и 1 година да повтаряш еднакви тъпотевини, те няма да станат реалност. Радо е поредният титаник на БФБ. На мен не ми трябва да "видя предприятието" отвън, за да си правя изводи. Като финансовият баланс е критично скапан - какво ме боли дали е лъскаво...аз от тяхната дейност не разбирам - интересуват ме финансово как стоят.
                    не си съвсем прав, че само отчетите са важни - защото те са най-лесни за напудряне!
                    я иди скрий цяло предприятие с хангарите...иначе хубави отчети бол!
                    при всяка по-голяма инвестиция е хубаво да си я "видиш".
                    мисля че от екоточка заводите в и около София и големите градове ще стават все по-малко- (справка ЯВОР- Варна - там имам акции) и това е нормално и е още един огромен шанс и за това дружество.

лично мнение в момента нямам акции в РАДО и не е препоръка за търговия

Коментар

• за дебнещите

Аз от финансови и нефинансови баланси не разбирам, но виж от финансови отчети по МСС да, и сега като установихме, че отчетите са финансови и то по МСС ще си позволя малък коментар, добър или лош нека разбиращите да кажат!
                      --Има интерес явно към това гигантче с добра печалба, и като гледам ще трябва по обстойно да коментирам данните, затова ще изчакате до края на деня- и ще видим, кое от какво е по голямо и защо са тези притеснения и нападки!

Коментар

• That's it! Приятели, имаме нов номер едно във вечната класация за тъпи инатливи лелички.

Лелче, да знаеш, че тук и 1 година да повтаряш еднакви тъпотевини, те няма да станат реалност. Радо е поредният титаник на БФБ. На мен не ми трябва да "видя предприятието" отвън, за да си правя изводи. Като финансовият баланс е критично скапан - какво ме боли дали е лъскаво...аз от тяхната дейност не разбирам - интересуват ме финансово как стоят.

Коментар

• Първоначално изпратено от garants
                          прогнозата е страхотна, дали няма да видим резултат още по висок при ГФО - аз ще следя с интерес до 31.03.2008
                          Добро утро на всички,
                          реших да прочета пак форума за Бесттехника, че ми домъчня за тази фирмичка и какво да видя - нещо, която бях пропуснала, някакъв "може би инвеститор" ми прави квалификации за страхотна прогноза и ми заявява интерес. Скъпи ми "гарантс" Вие видяхте ли какво пишат хората, че задълженията били по-големи от СК. Не Ви ли притеснява това поне малко и няма ли да пресечо това Вашият повишен интерес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
                            Тоя с двете акцийки не издържа и си ги купи.
                            Той дали искаше да премести ценовото ограничение, или просто искаше да си ги купи на всяка цена ...
                            Важното е да си в играта

Коментар

• Тоя с двете акцийки не издържа и си ги купи.
                              Той дали искаше да премести ценовото ограничение, или просто искаше да си ги купи на всяка цена ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg
                                Тука ще се "газира" още в понеделник, но догодина като вземат малко поръчки за Белене, направо не ми се мисли...
                                Нещо да не са сипали сол, да се е разгазирало, защото никакво движение днес :-(
                                "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

Working...
                                X