IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ
    SBS, както му се смеете си направи двоен ръст от ИПО-то.
    И това е знак, че има стойност?

Ха- ха - ха

Коментар

• SBS, както му се смеете си направи двоен ръст от ИПО-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
        Фирмата за която работя, пазарува отдавна и доста от СБС.
        Аз пък знам един, който си купи хард диск от Вали. Да ги качим на борсата?

Изказванията в тая тема ме навяват на мисълта, че е добре, че няма много IT компании на борсата. Защото нямаше да е криза като тази в САЩ преди няколко години в сектора, а 10 пъти по-тежка с тия разсъждения на инвеститорите.

А на пича, дето ще ходи в Аруба - първо да проучи колко човека са отишли в Аруба чрез пазаруване на домати от пазара. Защото нали това е главната цел на излизането на СБС на пазара - да се повиши доверието и инвеститорите да си купуват от тях "системи".

BTW, темата продължава месец без нито един солиден аргумент "За" купуване на акции на SBS извън спекулативния.

Коментар

• Фирмата за която работя, пазарува отдавна и доста от СБС.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Хубаво, прекрасна е компанията. Хайде, сега, едно въпросче... някой от вас има ли система, закупена от SBS? Познавате ли човек, закупил такава система? Колко пъти и какво сте чували за тази фирма?

Коментар

• smeite se smeite se. Ama dokato vie se smeete SBS si kateri kato pich! Ako niakoi s 30K BGN reshi shte go otvee do ogranichenieto. Puk vie shte si se smeete, a az shte si sedia na plaja v ARUBA i shte si cheta foruma s kef. Za men tazi pozicia ne e losha i sum si vzel 1-2 akciiki

Коментар

• Първоначално изпратено от vesterland
                Първоначално изпратено от ПИЧ
                Търговията с компютърни компоненти и системи си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват компютри, все повече разте ползуването на компютър в къщи, училищата също купуват. Знаете, че компютрите на 3-4 год остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови компоненти и така нататък.
                Вероятно SBS има и някаква друга насоченост за което аз не съм чувал, но нещата са добре. Това е търговия, а то е нещо хубаво.
                Ще редактирам изказването на колегата, така че да бъде ясно разбрано...
                Търговията с домати си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват домати, все повече раСте ползуването на домати в къщи, училищата също купуват. Знаете, че доматите на 3-4 дена остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови домати и така нататък.
                Вероятно SBS има и някаква друга насоченост за което аз не съм чувал, но нещата са добре. Това е търговия, а то е нещо хубаво.[/

С две думи - SBS - тъй като са водещ производител плюс доставчик на домати, както и на шопска салата, както и на кьопоолу би т
                рябвало да се приемат за сериозна фирма.
                Хахаххахха - гениално!
                Бтв, сравнението с домати не е особено коректно, защото цената на доматите не спада значително за 1 година. Иначе сравненето е доста точно. В крайна сметка, както вече казах по-рано в темата - тази позиция е само за спекуланти, за непоправими оптимисти и за хора, които нямат идея за какво става въпрос и се кефят на названието - хем Специализирани, хем Бизнес, хем Шопска салата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                  Търговията с компютърни компоненти и системи си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват компютри, все повече разте ползуването на компютър в къщи, училищата също купуват. Знаете, че компютрите на 3-4 год остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови компоненти и така нататък.
                  Вероятно SBS има и някаква друга насоченост за което аз не съм чувал, но нещата са добре. Това е търговия, а то е нещо хубаво.
                  Ще редактирам изказването на колегата, така че да бъде ясно разбрано...
                  Търговията с домати си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват домати, все повече раСте ползуването на домати в къщи, училищата също купуват. Знаете, че доматите на 3-4 дена остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови домати и така нататък.
                  Вероятно SBS има и някаква друга насоченост за което аз не съм чувал, но нещата са добре. Това е търговия, а то е нещо хубаво.[/

С две думи - SBS - тъй като са водещ производител плюс доставчик на домати, както и на шопска салата, както и на кьопоолу би трябвало да се приемат за сериозна фирма.

Коментар

• Търговията с компютърни компоненти и системи си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват компютри, все повече разте ползуването на компютър в къщи, училищата също купуват. Знаете, че компютрите на 3-4 год остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови компоненти и така нататък.

Коментар

• Не зная как са сега, но едно време като работех на 7 ми километър в Дейзи СБС бяха до нас. Не бяха нищо особено, просте една от многото компютърни фирмички.
                      Това не е препоръка нито негативно а лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stenlius
                        СБС е удостоверен производител от Българската Стопанска Камара...
                        Оооо, да, говори ми мърсотии.

Коментар

• СБС е удостоверен производител от Българската Стопанска Камара...

Коментар

• Ще откача, ако още някъде прочета "производителят на компютърни системи Специализирани Бизнес Системи АД [SBS]". SBS не произвеждат абсолютно нищо. Къв е тоя зор да се заблудят хората не мога да разбера. А Вие, драги инвеститори - повишихте ли си доверието в SBS - сега купувате ли си "произведени" от тях системи?

Коментар

• 108 , нали?!
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                                Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                                Първоначално изпратено от the mag
                                Честита стотарка колеги.
                                To be continued
                                Е как да няма стотарка - малко ли са си платили за тая новина с ръста в продажбата на компютри в световен мащаб. Светът разчита на SBS! Не е за вярване, че се връзвате на тия евтини манипулацийки, ако някой ми каже какво добро очаква от SBS, ще го черпя една бира. Чудя се колко от вас са наясно с този бизнес, та така смело влагат. Или настроенията са чисто спекулативни?

Препоръка е, за бъркане по кофите.
                                Колега, що не си взе на 90.01 лв, и сега да продадеш. Вярно, бизнеса може да е кофти, ама за спекулацийки става. Или пък не Ви стиска, а?!

Това с кофите ми хареса, мисля да пробвам днеска.
                                Бе гледам дори и когато спекуирам, да има някакъв фундамент, това в което се набивам. Не, че не ми стиска - просто не виждам смисъл при множеството други по-добри оферти да го правя точно тук. Поне да имаше малка позитивна индикация - а то цирк от край до край. Евала за смелостта Поздрави

Коментар

Working...
                                X