If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фирмата за която работя, пазарува отдавна и доста от СБС.
Аз пък знам един, който си купи хард диск от Вали. Да ги качим на борсата?
Изказванията в тая тема ме навяват на мисълта, че е добре, че няма много IT компании на борсата. Защото нямаше да е криза като тази в САЩ преди няколко години в сектора, а 10 пъти по-тежка с тия разсъждения на инвеститорите.
А на пича, дето ще ходи в Аруба - първо да проучи колко човека са отишли в Аруба чрез пазаруване на домати от пазара. Защото нали това е главната цел на излизането на СБС на пазара - да се повиши доверието и инвеститорите да си купуват от тях "системи".
BTW, темата продължава месец без нито един солиден аргумент "За" купуване на акции на SBS извън спекулативния.
Хубаво, прекрасна е компанията. Хайде, сега, едно въпросче... някой от вас има ли система, закупена от SBS? Познавате ли човек, закупил такава система? Колко пъти и какво сте чували за тази фирма?
smeite se smeite se. Ama dokato vie se smeete SBS si kateri kato pich! Ako niakoi s 30K BGN reshi shte go otvee do ogranichenieto. Puk vie shte si se smeete, a az shte si sedia na plaja v ARUBA i shte si cheta foruma s kef. Za men tazi pozicia ne e losha i sum si vzel 1-2 akciiki
Търговията с компютърни компоненти и системи си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват компютри, все повече разте ползуването на компютър в къщи, училищата също купуват. Знаете, че компютрите на 3-4 год остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови компоненти и така нататък.
Вероятно SBS има и някаква друга насоченост за което аз не съм чувал, но нещата са добре. Това е търговия, а то е нещо хубаво.
Ще редактирам изказването на колегата, така че да бъде ясно разбрано...
Търговията с домати си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват домати, все повече раСте ползуването на домати в къщи, училищата също купуват. Знаете, че доматите на 3-4 дена остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови домати и така нататък.
Вероятно SBS има и някаква друга насоченост за което аз не съм чувал, но нещата са добре. Това е търговия, а то е нещо хубаво.[/
С две думи - SBS - тъй като са водещ производител плюс доставчик на домати, както и на шопска салата, както и на кьопоолу би т
рябвало да се приемат за сериозна фирма.
Хахаххахха - гениално!
Бтв, сравнението с домати не е особено коректно, защото цената на доматите не спада значително за 1 година. Иначе сравненето е доста точно. В крайна сметка, както вече казах по-рано в темата - тази позиция е само за спекуланти, за непоправими оптимисти и за хора, които нямат идея за какво става въпрос и се кефят на названието - хем Специализирани, хем Бизнес, хем Шопска салата.
Търговията с компютърни компоненти и системи си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват компютри, все повече разте ползуването на компютър в къщи, училищата също купуват. Знаете, че компютрите на 3-4 год остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови компоненти и така нататък.
Вероятно SBS има и някаква друга насоченост за което аз не съм чувал, но нещата са добре. Това е търговия, а то е нещо хубаво.
Ще редактирам изказването на колегата, така че да бъде ясно разбрано...
Търговията с домати си е сладка работа, чист, хубав бизнес, има и много голям пазар. Вече всички си купуват домати, все повече раСте ползуването на домати в къщи, училищата също купуват. Знаете, че доматите на 3-4 дена остаряват и трябват нови, хайде пак скачай на пазара, нови домати и така нататък.
Вероятно SBS има и някаква друга насоченост за което аз не съм чувал, но нещата са добре. Това е търговия, а то е нещо хубаво.[/
С две думи - SBS - тъй като са водещ производител плюс доставчик на домати, както и на шопска салата, както и на кьопоолу би трябвало да се приемат за сериозна фирма.
Не зная как са сега, но едно време като работех на 7 ми километър в Дейзи СБС бяха до нас. Не бяха нищо особено, просте една от многото компютърни фирмички.
Това не е препоръка нито негативно а лично мнение.
Ще откача, ако още някъде прочета "производителят на компютърни системи Специализирани Бизнес Системи АД [SBS]". SBS не произвеждат абсолютно нищо. Къв е тоя зор да се заблудят хората не мога да разбера. А Вие, драги инвеститори - повишихте ли си доверието в SBS - сега купувате ли си "произведени" от тях системи?
Е как да няма стотарка - малко ли са си платили за тая новина с ръста в продажбата на компютри в световен мащаб. Светът разчита на SBS! Не е за вярване, че се връзвате на тия евтини манипулацийки, ако някой ми каже какво добро очаква от SBS, ще го черпя една бира. Чудя се колко от вас са наясно с този бизнес, та така смело влагат. Или настроенията са чисто спекулативни?
Препоръка е, за бъркане по кофите.
Колега, що не си взе на 90.01 лв, и сега да продадеш. Вярно, бизнеса може да е кофти, ама за спекулацийки става. Или пък не Ви стиска, а?!
Това с кофите ми хареса, мисля да пробвам днеска.
Бе гледам дори и когато спекуирам, да има някакъв фундамент, това в което се набивам. Не, че не ми стиска - просто не виждам смисъл при множеството други по-добри оферти да го правя точно тук. Поне да имаше малка позитивна индикация - а то цирк от край до край. Евала за смелостта Поздрави
Коментар